zyban_denmark

Zyban er et receptpligtigt medikament, der anbefales som en hjælp til rygestop behandling. Zyban er et effektivt medikament til dem, der har besluttet sig for at holde med at ryge.

Patienter, der ønsker at holde op med at ryge kan købe Zyban på de lokale apoteker i Storbritannien, New Zealand, Canada og Australien. Hvis patienten ikke kan finde rygestops medikamentet Zyban i sit land, kan han købe Zyban online.

Rygeafvænningsmedikamentet Zyban bliver solgt på verdensmarkedet som lilla tabletter med langvarig frigivelse af den aktive ingrediens Bupropion. Hver Zyban tablet indeholder 150 mg Bupropion, som påvirker patientens hjerne.

Zyban tabletter indeholder ikke nikotin. På grund af evnen til at lindre ubehagelige symptomer forbundet med den psykologiske afhængighed for rygere, reducerer Zyban (Bupropion) rygetrangen betydeligt.

Patienter, der ønsker at stoppe med at ryge, anbefales at købe Zyban i forvejen, da behandlingen med Zyban bør påbegyndes allerede mens de stadig ryger. Opnåelse af en stabil mængde Bupropion i blodbanen tager omtrent 1 uge.

Behandling med Zyban starter med en dosering på 150mg (1 Zyban 150 tablet) om dagen. For at minimere risikoen for ildebefindende, bør denne dosering tages de 2 første dage af behandlingen.

Herefter øges den terapeutiske dosis af Zyban til 300 mg om dagen (2 Zyban tabletter). På dette tidspunkt bør doseringen på 300 mg deles op i to doser, taget med mindst 8 timers mellemrum. Zyban tabletter kan tages med eller uden mad og bør sluges hele sammen med et glas væske.

Før du køber Zyban tabletter, så konsulter din læge angående doseringsregime for medikamentet, som bestemmes baseret på individuelle karakteristika for organismen.

Øgning af den terapeutiske dosering af Zyban (mere end 300 mg Bupropion dagligt) kan være medvirkende til udvikling af bivirkninger ved Zyban, inklusive ildebefindende. De mest almindelige bivirkninger ved Zyban inkluderer:

 • kvalme
 • søvnløshed
 • forstoppelse
 • følelse af angst
 • svimmelhed
 • tilstoppet næse
 • mundtørhed

Det er klinisk bevist at bivirkningerne for Zyban er reversible og dosis-afhængige. For at undgå vanskeligheder ved at falde i søvn og søvnkvalitet, bør Zyban tabletter tages 3-4 timer før sengetid.

Før du køber rygestopsmedikamentet Zyban, anbefales patienten at sætte sig ind i instruktionerne for anvendelse af dette medikament. Som al anden medicin har Zyban tabletter sine kontraindikationer for brug.

På trods af den høje sikkerhedsprofil, er brugen af Zyban kontraindikeret for patienter med:

 • epilepsi
 • bipolar affektiv sindslidelse
 • svær levercirrose
 • bulimi eller anoreksi
 • en kendt centralnervesystem (CNS) tumor
 • overfølsomhed for Bupropion eller andre hjælpestoffer

Behandlingsforløbet med rygestop medikamentet Zyban bør helst forløbe over en periode på 7 til 12 uger. Patienten må dermed beregne hvor mange tabletter, han har brug for før køb af Zyban tabletter.

Hvis prisen på Zyban tabletter er for høj for dig, kan du købe generisk Zyban. Du bør konsultere en farmaceut, som kan hjælpe dig med at vælge en billig analog udgave af Zyban.

Patienten bør først sammenligne prisen for Zyban og Zyban, læse brugsinstruktionerne og så købe et passende Bupropion-holdigt medikament.

Generisk Zyban er tilgængeligt som tabletter med modificeret frigivelse i to doseringer; Bupropion 150mg og Bupropion 300mg.

Indbyggere i Canada, Holland, Sverige, Australien, Finland og New Zealand har mulighed for at købe generisk Zyban under varemærkerne Aquita, Bupropion, Elontril, Wellbutrin, Quomem, Prexaton, Zyntabac.

Målet med rygestop medikamentet Zyban er et fuldstændigt rygestop. Hvis patienten ikke stopper med at ryge indenfor de 7 – 12 uger, som Zyban behandlingen varer, er det sandsynligt at han er nødt til at stoppe med at tage Zyban tabletter.

Behandlingsforløbet med rygestop medikamentet Zyban er beregnet for en maksimal varighed af 3 måneder. Behandlingen vil være mere effektiv, hvis patienten deltager i adfærdsmæssige indgreb, rådgivning og/eller understøttende tiltag samtidig med indtagelsen af Zyban tabletter.

Hvis patienten ønsker at stoppe med at ryge, men ikke kan klare trangen alene, vil Zyban medikamentet hjælpe ham i denne helbredelsesproces. Adskillige positive forbrugeranmeldelser beviser at Zyban er et af de mest effektive medikamenter til rygestop.