clomid_denmark

Kronisk anovulation er en almindelig årsag til infertilitet. Clomid medikamentet er beregnet for kvinder i den fødedygtige alder, som ønsker at normalisere ægløsningen og blive gravide.

Clomid er et receptpligtigt medikament. Før du køber Clomid, anbefales det at få foretaget en lægelig undersøgelser og om nødvendigt at få lavet en række tests. Symptomerne på anovulation kan være infertilitet, fravær af menstruation og andre menstruelle uregelmæssigheder.

Clomid nonsteroid medikament eliminerer effektivt årsagen til ovulatorisk dysfunktion hos kvinder. Varigheden af behandlingen for kvindelig infertilitet kan variere afhængig af sygdommens sværhed og kroppens reaktion.

Den farmaceutiske doseringsform for Clomid er tabletter til oral indtagelse. Hver runde, hvide tablet indeholder 50 mg af den aktive ingrediens clomifencitrat og flere andre inaktive komponenter.

Producenten af Clomid er den farmaceutiske virksomhed – Sanofi-Aventis. Kvinder kan købe Clomid medikamentet i varemærke pakninger indeholdende 5 til 30 tabletter. Alle pakningsstørrelser er næppe tilgængelige i alle lande.

Det første behandlingsforløb involverer brugen af en Clomid 50mg tablet en gang om dagen i 5 dage. Hvis ægløsningen ikke har fundet sted herefter, bliver et andet behandlingsforløb og ændring i den anbefalede dosis foretaget efter 30 dage.

Det andet behandlingsforløb inkluderer brugen af to Clomid tabletter en gang om dagen. Varigheden for brugen af Clomid er 5 dage. Det totale antal behandlingsforløb bør ikke overskride seks.

Før køb af Clomid 50mg tabletter, bør patienten informeres om mulige bivirkninger. Det bør bemærkes, at de fleste bivirkninger ved Clomid er svage og forsvinder af sig selv efter endt behandlingsforløb.

Under behandling med Clomid tabletter, kan der opstå bivirkninger som inkluderer hovedpine, besvimelse, svækkelse, tinnitus, rygsmerter, hypertension, forstyrrelser i skjoldbruskkirtlen, mave smerter, kvalme og opkast.

Siden februar 1967, har det været muligt for amerikanske kvinder med ægløsningsproblemer at købe Clomid. Dette medikament har været tilgængeligt på det farmaceutiske marked i mange år, men på trods af det er prisen på Clomid 50mg tabletter forblevet relativt høj.

På trods af den almindelige misforståelse, er prisen på Clomid og andre lignende medikamenter ikke fast. På forskellige apoteker, kan prisen på Clomid tabletter variere betydeligt. Om nødvendigt kan du kontakte nærmeste apotek og høre om deres priser.

Normalt tilbyder større apotekerkæder medikamenter til lavere priser end de mindre apoteker. Derfor kan du købe Clomid til den bedste pris hos Walmart, Target eller Walgreens.

Om nødvendigt kan generiske Clomid medikamenter med identisk virkning som Clomid bruges. I USA kan du købe generisk Clomid under varemærket «Clomiphene Citrate» fra Par Pharm firmaet. Dette generiske medikament blev godkendt af FDA i 1999.

Clomid medikamentet til behandling af kvindelig infertilitet har været tilgængeligt på det farmaceutiske marked i over 45 år og perioden for patentbeskyttelse er udløbet, så lignende tabletter produceres og leveres nu af mange farmaceutiske producenter. For eksempel i Storbritannien kan du købe generisk Clomid fra Wockhardt, Doppel Farmaceutici and Generics Ltd.

Hvis behandlingen for ovulatorisk dysfunktion er dyr, kan du købe billig, generisk Clomid (Clomifen) medikamenter på et online apotek. Disse apoteker tilbyder også generiske Nolvadex eller andre medikamenter til behandlingen af kvindespecifikke sygdomme.

Hvis du beslutter at købe Clomid uden recept i Australien, New Zealand, Danmark eller Tyskland, er det stadig nødvendigt med en lægelig konsultation. Den optimale dosering af Clomid vil hjælpe med hurtigt at behandle ovulatorisk dysfunktion uden at have negative konsekvenser for helbredet.