Køb af zithromax

zithromax_denmark

Zithromax antibiotka blev registreret af Food and Drug Administration i juli 1996. Medikamentet blev godkendt til behandling af milde til moderate patologier, forårsaget af mikroorganismer (bakterier).

Typisk bliver Zithromax brugt til at behandle bakteriel bihulebetændelse, bronkitis, urethritis og andre sygdomme hos voksne. Medikamentet kan også bruges til børn, der er diagnosticeret med akut otitis media eller ikke-hospitalserhvervet lungebetændelse.

Zithromax er et kraftfuldt receptpligtigt medikament, der kan påvirke funktionen af visse organer eller kropsvæv. Før du køber Zithromax, kan du have behov for at gennemgå en medicinsk undersøgelse og nogle test.

Den medicinske undersøgelse bør afsløre bakterier, hvis aktivitet ligger til grund for sygdommen. Zithromax har en bredspektret antibakteriel virkning og er effektiv mod Gram-positive, Gram-negative og andre bakterier.

Du kan blive tilrådet at købe Zithromax medikamentet til at bekæmpe bakterier som de følgende:

  • Neisseria gonorrhoeae
  • Haemophilus ducreyi
  • Streptococcus pyogenes
  • Staphylococcus aureus
  • Streptococcus pneumoniae
  • Haemophilus influenzae
  • Mycoplasma pneumoniae
  • Chlamydophila pneumoniae

Folk, der lider af en bakteriel infektion kan købe det antibakterielle medikament Zithromax i flere forskellige farmaceutiske former, såsom kapsler, tabletter, oral opløsninger og opløsninger til injektion. Visse typer af infektion fordrer brug af visse former af Zithromax, men tabletter er den mest almindeligt anvendte form.

Zithromax formuleringen indeholder den aktive farmaceutiske bredspektrede ingrediens Azithromycin. Hver Zithromax tablet indeholder 250mg, 500 mg eller 600 mg Azithromycin. Medikamentet består også af hjælpestoffer, der er nødvendige for optimal opløselighed og absorbilitet.

Varigheden og frekvensen for Zithromax anvendelse kan afhænge af sygdommens alvorlighed, patientens alder og funktionen af indre organer. Hvis du køber Zithromax (Azithromycin) på apoteket, kan farmaceuten give dig mere information omkring den bedste måde at anvende det på.

Fordelen ved Zithromax er, at medikamentet er i stand til hurtigt og effektivt at bekæmpe forskellige typer bakterier. For eksempel, ved akut bakteriel sinusitis (bihulebetændelse) tages en Zithromax 500mg tablet en gang dagligt i en periode på 3 dage.

For behandling af andre typer af infektioner, for eksempel ikke-hospitalserhvervet lungebetændelse, kan der være brug for en anden dosering af Zithromax (500mg og 250mg). I dette tilfælde er det bedre at købe Zithromax 250mg tabletter og justere doseringsregimet hvor det måtte være nødvendigt.

Til behandling af ikke-gonococcal urethritis og cervicitis eller genital ulcus sygdom (ulcus molle) er det kun nødvendigt med en dosis af Zithromax tabletter på i alt 1 gram. Zithromax tabletter á 1 gram er ikke tilgængelige på markedet, så du må bruge to 500 mg tabletter.

Patienter med nyre- eller leverinsuffiens kan have brug for en justering af den daglige dosering af Zithromax. Medikamentet er kontraindikeret hos patienter med leverdysfunktion, såvel som hos personer med overfølsomhed for Azithromycin og andre Zithromax komponenter.

Forældre til børn med bakterielle infektioner anbefales at købe Zithromax oral opløsning, hvis dosering let kan justeres. Den anbefalede dosering af Zithromax til børn bør justeres baseret på alder, kropsvægt og hvor alvorlig sygdommen er.

Producenten af Zithromax medikamentet er Pfizer – et af de største farmaceutiske firmaer i verden. Tabletterne sælges i plastik flasker. Hver flaske indeholder 6 tabletter.

Du kan også købe Zithromax (Z-PAK) kapsler i mærkevare blisterpakninger, der beskytter medikamentet fra skadelig indflydelse fra udefrakommende påvirkninger, såsom fugt. En blisterpakning indeholder 6 kapsler.

Folk, der er påvirket af en bakteriel infektion kan købe Zithromax i USA, Storbritannien, Australien, New Zealand og Canada. I EU landene (f.eks. Frankrig og Danmark), kan du købe generisk Zithroamx fra Arrow, Teva, Biogaran, Krka, Sandoz og andre farmaceutiske firmaer.

Hvis du ønsker at købe billig Zithromax uden recept, kan du benytte dig af online apoteker. Køb af Zithromax online vil gøre det muligt at reducere omkostningerne for behandling af bakterielle infektioner.