Inden for en kort tid, kan Zovir hjælpe dig slippe af med de vigtigste manifestationer af herpes simplex virus (HSV): kløe, svie, rødme, afskalning, og andre. Du kan også købe Zovir i Danmark, hvis du ønsker at bruge stoffet mod skoldkopper eller helvedesild.

Zovir er et antiviralt lægemiddel, og er en syntetisk purinnukleosidanalog. Den aktive ingrediens Aciclovir har en meget selektiv virkning på herpesvirus. Zovir er blokerer viral DNA-kæde og beskytter uinficerede celler fra angreb af mikroorganismer.

Du kan finde Zovir på hylderne i konventionelle danske apoteker. Patient kan vælge mellem fire tilgængelige formuleringer:

 • 5% creme
 • 3% øjensalve
 • tabletter af 200 mg, 400 mg og 800 mg
 • oral suspension af 40 mg / ml og 80 mg / ml

De, for hvem udgifterne til antiviral medicin i en regelmæssig apotek synes for høj, kan købe Zovir online uden recept til en nedsat pris.

Når du bruger Zovir, det trænger godt ind i alle organer og væv. Den maksimale plasmakoncentration opnås 1,5-2 timer efter oral administration. Halveringstiden af ​​Zovir er 2-3 timer. Hos patienter med nyresvigt, kan halveringstiden af ​​lægemidlet nå 20 timer.

Efter anvendelse Zovir creme eller salve, er lægemidlet næppe absorberes i det systemiske kredsløb. Absorption i huden, påvirkes med herpes, er minimal.

Da det ikke er muligt helt at eliminere HSV fra kroppen, målene for Zovir ansøgning er:

 • reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​tilbagefald;
 • forebyggelse af infektionen transmission til sex-partner (i genital herpes);
 • reduktion af fuld helingen sigt af kroppens områder, der er berørt af sygdommen;
 • svækkelse af sværhedsgraden af ​​de vigtigste klinisk herpes symptomer – kløe, svie, smerte, feber og andre.

Du bør købe Zovir og begynde at bruge det på de første tegn på herpes. Jo tidligere du begynder at bruge Zovir, jo højere er effektiviteten af ​​behandlingen. Tidlig brug af antivirale stof minimerer signifikant risikoen for herpes tilbagefald og hjælper med at undgå fasen af ​​erosioner formation på huden.

Dosis af Zovir tabletter vælges individuelt, baseret på sygdommens sværhedsgrad. Tabletterne bør tages med masser af væske under eller umiddelbart efter et måltid.

Børn under 2 år kan begynde anti-herpes behandling med fire 200 mg Zovir tabletter dagligt. Den daglige dosis af Zovir for skoldkopper i børn i alderen 6 år og ældre kan være 2,4 g pr dag (fire 800 mg tabletter). Den maksimale varighed af det antivirale stofmisbrug for børn er fem dage.

For at behandle herpes hos voksne, kan de tage en Zovir 200 mg tablet fem gange om dagen ved 6-timers intervaller, i fem dage. Behandling af herpes zoster eller varicella kan kræve en daglig dosis på fem 800 mg tabletter under en uge.

Hvis du køber Zovir til topisk applikation, er det nok til at anvende cremen 5 gange i løbet af dagen til at behandle herpes. For at undgå yderligere forurening af berørte hudområder, bør du vaske hænderne grundigt, før du anvender cremen. Hvis herpes symptomer overlevede efter 4 dages brug fløde, kan man forlænge behandling i yderligere 6 dage.

Undertiden, behandling af HSV indebærer topisk anvendelse af Zovir, snarere end at tage tabletter eller suspension. Zovir creme er normalt det foretrukne stof for de patienter, der har HSV, ledsaget af sådanne faktorer, som:

 • UV-eksponering af huden;
 • infektionssygdomme, ledsaget af feber;
 • samtidig behandling med immunosuppressiva, der kan interagere med de orale former af det antivirale lægemiddel.

Zovir øjensalve anvendes til behandling af herpes keratitis. Det er et herpesvirus, der invaderer hornhinden. En lille mængde salve påføres den nederste konjunktivale sæk. Efter påføringen Zovir salve let trænger gennem epitel af hornhinden og skaber en terapeutisk koncentration i den vandige humor.

Den optimale anvendelse hyppigheden af ​​Zovir salve er 5 gange om dagen med 4 timers mellemrum. Typisk varighed salve brug er 7-10 dage, men du kan bruge salven i 20 dage i de interstitielle former for herpes keratitis. Efter hornhinden healing, anbefales det at udvide anvendelsen af ​​salven i mindst tre dage.

Du kan købe Zovir hurtigt og bekvemt i konventionelle og online-apoteker i Danmark. Den antivirale stof har følgende fordele:

 • lav toksicitet;
 • multiple dosisformer;
 • effektivitet for både behandling og forebyggelse af virusinfektioner.

En af Zovir ulemper er ulige effektivitet mod forskellige infektiøse midler, samt muligheden for resistens danner i mikroorganismer til denne antiviralt lægemiddel.

Forsøg på at udvikle en effektiv antiviral medicin blev taget fra 1960’erne. Den første Aciclovir-baseret produkt blev udviklet i 1974 af Wellcome Foundation Ltd., som nu er en del af GlaxoSmithKline. Lægemidlet blev i vid udstrækning anvendes i behandlingen af ​​forskellige herpes former.

Folk kunne købe Zovir i Danmark startende fra den 31. maj 1983, da øjet salve til behandling af herpes keratitis blev godkendt. Ti år senere, kan hylderne i de danske apoteker tilbyder dig Zovir piller, fløde og oral suspension. Den danske leverandør af det antivirale stof er medicinalvirksomheden GlaxoSmithKline.

Zovir er ikke den eneste varemærke Aciclovir. Du kan købe det antivirale lægemiddel i Danmark under sådanne mærker, som Zovirax, Aciclodan, Herpavir, samt under sit generiske navn.
I dag, Zovir fortsat det vigtigste redskab til bekæmpelse af HSV. Tidlig brug af antivirale lægemiddel giver dig mulighed for at styre reproduktionen af ​​mikroorganismer, patogener, og nogle gange bidrager til virus ødelæggelse.