Zithromax er et stof, der bruges til at bekæmpe infektionssygdomme. Alle patienter, der ønsker at bruge en pålidelig anti-bakteriel stof, der behandler de fleste infektioner kan købe Zithromax i Danmark.

Zithromax er et bakteriostatisk makrolid antibiotikum fra azalid gruppen. Den aktive ingrediens Azithromycin besidder et bredt spektrum af antimikrobiel aktivitet. Virkningsmekanismen af ​​Zithromax er baseret på syntesen hæmning af den mikrobielle celleprotein.

Zithromax let trænger gennem cellevæggen af ​​mikroorganismer. I terapeutiske doser, Zithromax har en bakteriostatisk virkning, og under visse betingelser, kan dette antibiotikum udviser en bakteriedræbende virkning over nogle mikroorganismer.

At behandle infektionssygdomme, kan du bruge Erythromycin-baserede lægemidler. Imidlertid er en stor del af de antibiotiske terapeutiske egenskaber tabt under indflydelse af mavesaft. Desuden, mikroorganismer ofte bliver resistente over for erythromycin handling.

Du kan købe Zithromax som et alternativ til Erythromycin. En særlig formel tilvejebringer en betydelig stigning i syre modstand Zithromax, i modsætning til andre makrolidantibiotika. Zithromax har forbedrede farmakokinetiske egenskaber og et bredere spektrum af antimikrobiel aktivitet, sammenlignet med erythromycin.

Terapeutiske koncentrationer af Zithromax vedvarer 5-7 dage efter den sidste dosis. Den såkaldte “post-anabiotic effekt” forekommer efter afskaffelsen af ​​antibiotika. Kortsigtede virkninger af Zithromax forstyrre syntesen af ​​mikrobielt protein, hvilket fører til en gradvis nedgang i bakterier vækst og reproduktion.

Grund af den høje modstand mod det sure miljø i mavesækken, er Zithromax absorberes hurtigt efter oral administration. Maksimal plasmakoncentration nås 2-3 timer efter indtagelse (efter injektionerne, er maksimale koncentrationer nås på et par minutter). Ophobningen af ​​antibiotikummet i vævene inducerer længere halveringstid af Zithromax: 50-72 timer.

Før du køber Zithromax, skal du vælge en af ​​de fire doseringsformer af antibiotika:

  • tabletter af 250 mg, 500 mg og 600 mg Azithromycin;
  • pulver til infusioner af 500 mg;
  • pulver til oral suspension 40 mg / ml;
  • pellets med langvarig frigivelse for udarbejdelse af oral suspension af 2 g.

For at købe Zithromax i en konventionel apotek, skal du bruge en recept. Men patienten er akut behov for antibiotikabehandling ved de første symptomer på en smitsom sygdom. Patienterne har ofte ikke tid og mulighed for at gennemgå en lægeundersøgelse.

Ved de første tegn på en smitsom sygdom, kan patienten købe Zithromax online uden recept. Således vil antibiotikummet hjælpe ham til hurtigt at slippe af infektionen og vil altid være ved hånden i tilfælde af recidiv.

Børn i alderen 12 og mere, såvel som voksne, kan bruge Zithromax piller, løsning til injektioner eller granulat til oral suspension. Du kan købe pulver til at gøre oral suspension til brug i børn over 2 år.

Pulver til oral suspension, tabletter og indsprøjtninger Zithromax kan bruges uafhængigt af måltider. Den fremstilles af granulatet forsinket frigivelse suspension bør kun tages på tom mave (senest 1 time før og tidligst 2 timer efter et måltid).

Zithromax tabletter Dosis afhænger af patientens alder og den bestemte infektion. En enkelt dosis af antibiotikummet kan være 500 mg, og varigheden af ​​anvendelsen – 3 dage til 9 uger. Du kan købe Zithromax til behandling klamydia: det er nok at tage to 500 mg tabletter på en gang dagligt.

Zithromax granulat anvendes til behandling af infektioner i de øvre luftveje: angina, lungebetændelse, bronkitis og andre. Pillerne sælges i flasker med et volumen på 2 g. For at forberede suspensionen, skal du tilføje vand i flasken og grundigt ryste flasken. Suspensionen bør administreres inden for 12 timer fra præparatet.

Selvom den typiske dosis af antibiotikummet er 500 mg dagligt, kan behandlingen af ​​urogenitale infektioner kræve en stigning på Zithromax dosis. Du kan tage 2 500 mg tabletter i to doser, eller du kan købe online Zithromax 1000 mg pulver og bruge suspension til behandling af infektioner.

Zithromax er blevet det første azithromycin mærke registreret i Vesteuropa og USA. Den antibiotikum blev udviklet i 1980 af forskningsgruppen for den kroatiske medicinalfirma Pliva. Forskergruppen blev udført af S. Dokic. I 1981 blev stoffet patenteret.

I 1986 Pliva og Pfizer selskaber indgået en aftale, hvorefter det kroatiske selskab forbeholder sig ret til at engagere sig i Azithromycin markedsføring i landene i Central- og Østeuropa. Pfizer blev indehaveren af ​​de eksklusive rettigheder til salg af antibiotika i Vesteuropa og USA.

Folk kunne købe Zithromax i Danmark starter med 10. januar 1994. I øjeblikket er antibiotikum er til salg under sit generiske navn, så godt. De danske leverandører af antibiotika er sådanne selskaber, som Teva, Orifarm, UNO, Krka, Mylan, Stada, Actavis, Sandoz og Apex.

Den antibiotikum sælges ikke kun i Danmark. Du kan købe Zithromax online i USA, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Portugal, Grækenland, Canada og Australien. Du kan købe Zithromax online i UK under sådanne mærker, som Azyter, Zedbac og Clamelle.