Køb aciclovir på nettet

Herpes simplex virus kan forårsage små blærer og smerter i øjne, mund, ansigt eller hals. Den antivirale medicin Aciclovir lindrer ubehagelige herpes symptomer, uanset deres placering.

Hvis du ønsker at købe Aciclovir i Danmark, kan du vælge en af ​​de tilgængelige doseringsformer:

  • Øjensalve på 3,0% – til behandling af herpetisk keratoconjunctivitis.
  • Oral suspension af 80 mg / ml – til forebyggelse og behandling, herunder af alvorlige infektioner forårsaget af herpes simplex.

Aciclovir sammensætning indbefatter det aktive stof Aciclovir. Når Aciclovir kommer i kontakt med patogene mikroorganismer, den forhindrer enhver yderligere syntese af virus-DNA.

Aciclovir har ingen væsentlig indvirkning på menneskelige kropsceller. Aciclovir er derfor klassificeret som et antiviralt lægemiddel med minimale bivirkninger.

De danske leverandører af aciclovir er sådanne selskaber, som Orifarm, ChemVet, 2care4 og EuroPharma. Pris for Aciclovir kan variere, baseret på doseringsformen, pakke størrelse, engros-leverandør værdi og sted for købet.

  • Aciclovir pris i Danmark

Hvis du ønsker at købe Aciclovir suspension eller salve i Danmark, kan du søge efter denne antiviralt lægemiddel i konventionelle eller online-apoteker. Selvom Aciclovir leveres af flere selskaber, at prisen på dette stof er relativt høj, selv på de online-apoteker.

En af de danske online-apoteker tilbyder følgende priser for Aciclovir:

  • Oral suspension af 80 mg / ml, 100 ml – 375,80 DKK
  • Øjensalve på 3%, 4,5 g – 707,10 kr

Aciclovir er en populær mærkevarer antiviralt lægemiddel. En betydelig mængde penge blev investeret i sin udvikling, forskning og markedsføring forfremmelse. Det er derfor, Zovirax prisen er så høj.

Men du kan finde andre Aciclovir-holdige antivirale lægemidler i Danmark. Disse lægemidler er kendt som Aciclovir generiske lægemidler. De er billigere, end den mærkevarer narkotika.

Aciclovir generiske

Den danske Lægemiddelagentur (DMA) har godkendt adskillige Aciclovir generika. I dag kan man købe Zovirax generika i Danmark, leveret af sådanne selskaber, som Actavis, 1A Farma, Hospira, og mange andre.

De fleste Aciclovir generika kommet til Danmark under den internationale fællesnavn Aciclovir. Navnet på lægemidlet til behandling af herpes efterfølges af leverandøren eller producentens navn.

Du kan også købe Aciclovir generika online i Danmark under sådanne mærker, som:

  • Aciclodan
  • Zovir
  • Herpavir

Alle Aciclovir generika er godkendt af Søfartsstyrelsen eller Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA). Før de opnå en markedsføringstilladelse, skal producenterne af de nye lægemidler give bevis for deres bioækvivalens til mærkevarer narkotika.

Sikkerhed for Aciclovir generika bekræftes i løbet af bioækvivalens. Effektiviteten af ​​herpes behandling afhænger ikke producenten af ​​Aciclovir-holdige lægemiddel. Det afhænger kun af hyppigheden af ​​brugen af ​​de anbefalede Aciclovir doser.

Anbefalinger til brug og bivirkninger

Aciclovir generiske bruges på samme måde, som den mærkevarer medicin. Jo før du fortsætter med behandlingen efter du bemærker de første tegn på sygdommen, hurtigere helbredelse, du kan forvente.

At forebygge eller behandle alvorlige herpes, er det bedst at købe Aciclovir suspension. 200mg Zovirax bør tages fem gange om dagen. I nogle typer af virus, kan en enkelt dosis øges til 800 mg.

Aciclovir salve påføres direkte på den konjunktivale sæk. En enkelt dosis andrager 1 cm salve, presset fra røret.

For at opnå en maksimal antiviral effekt, skal du bruge salven 5 gange om dagen, på omtrent jævne mellemrum. Hvis symptomerne på herpes keratoconjunctivitis forsvundet, er du nødt til at fortsætte med at anvende salven 3 flere dage.

Den antivirale medicin Aciclovir kan give bivirkninger, men ikke i alle patienter, der går om herpes terapi. Som regel opstår bivirkninger i tidlige fase af behandlingen, med langvarig brug af lægemidlet eller forøgelse af den daglige Zovirax dosis.

Aciclovir salve til udvortes brug kan forårsage sådanne bivirkninger, som betændelse i hornhinden, hudirritation eller brændende fornemmelse i øjnene. Når Aciclovir (Aciclovir) administreres oralt, mulige bivirkninger omfatter svimmelhed, hovedpine, mavesmerter, opkastning, kvalme, diarré, kløe og udslæt.

Prisen for Aciclovir generika

Hvis du køber generiske Aciclovir (Aciclovir) i Danmark, bør du ikke tvivle på dets effektivitet og sikkerhed. Disse lægemidler giver en meget effektiv antiviral terapi, uanset hvor meget de koster.

Du kan finde Aciclovir øjensalve 3%, 4,5 g de danske online-apoteker på prisen på 134,15 kroner. Denne pris er mere end 5 gange mindre end prisen på mærkevarer Aciclovir oftalmologiske salve. Leverandøren af ​​dette stof er medicinalvirksomheden GSK.

Pris for Aciclovir generiske lægemidler i form af den orale suspension er omtrent lig med prisen på mærkevarer narkotika. Imidlertid har den danske Lægemiddelstyrelsen godkendte flere Aciclovir generika i form af tabletter, der har forskellige priser.

  • Aciclovir 200 mg tabletter, 25 stk. – Prisklasser fra 33 til 87 kroner.
  • Aciclovir 200 mg tabletter, 100 stk. – Prisklasser fra 77 til 126 kroner.

Hvis du tager oral suspension Aciclovir, vil en enkelt dosis (200 mg) koster ca. 9 kroner. Den bedste pris på en Aciclovir 200 mg tablet er mindre end 1 kr. De danske leverandører af billige Aciclovir tabletter er 1A Farma, Actavis og flere andre medicinalvirksomheder.

Hvis du har købt Aciclovir creme i Danmark online, overholdt alle anbefalinger til brugen og den deraf terapeutiske virkning er ikke tilstrækkeligt, kan du bruge et andet lægemiddel.

For eksempel, danske købmænd tilbyder creme mod herpes, Zoviduo. Denne creme indeholder to aktive stoffer – Aciclovir og Hydrokortison. I modsætning Aciclovir, Zoviduo creme besidder de antivirale og anti-inflammatorisk virkning.