wellbutrin-sr_denmark

Wellbutrin SR er et anden-generations antidepressiv, der bruges til at afhjælpe symptomer på depression (koncentrationsbesvær, vanskelighed ved at sove, tab af appetit, konstant følelse af udmattelse og manglende styrke, hovedpiner).

Det formodes, at Wellbutrin SR blokerer genoptaget af noradrenalin og dopamin, som er forbundet med depression. Grundet dette er Wellbutrin SR antidepressiv et kontrolleret medikament og patienter kan kun købe Wellbutrin SR på apoteker i USA, Danmark og Canada på recept.

Den antidepressive virkning fra Wellbutrin SR opnås via den aktive ingrediens Bupropion, som findes i dette antidepresiv. Bupropion er et atypisk antidepressiv, idet det også bruges til behandling af nikotin afhængighed.

Wellbutrin SR er tilgængelig på det globale marked i form af tabletter med langvarig frigivelse af den aktive ingrediens. Hver tablet af Wellbutrin SR antidepressiv kan indeholde:

  • Bupropion 100mg
  • Bupropion 150mg
  • Bupropion 200mg

Hvis patienten ønsker at købe Wellbutrin SR, bør han være opmærksom på at Wellbutrin SR tabletter ikke er beregnet til brug for unge under 18 år. Antidepressivet Wellbutrin SR bliver brugt til de fleste større depressionsforstyrrelser hos voksne.

Før køb af Wellbutrin SR, kan patienten spørge en specialist om andre forskelle mellem Wellbutrin SR og Wellbutrin SR, og vælge det korrekte antidepressiv.

På det indledende stadie af depressionsbehandling hos voksne, anbefales patienten at købe Wellbutrin SR 150mg, da den terapeutiske dosis for voksne er 300 mg Bupropion dagligt, altså 2 Wellbutrin SR tabletter á 150mg.

I starten af behandlingen for depression, tager patienten som regel 1 tablet Wellbutrin SR 150 mg om morgenen, som en enkelt daglig dosis. Hvis Wellbutrin SR 150 mg dosen tåles godt, øges den daglige dosis af antidepressivet til 300 mg (2 tabletter Wellbutrin SR 150mg).

Patienter bør være opmærksomme på, at et interval på mindst 8 timer mellem indtag af Wellbutrin SR dosis skal overholdes. Hvis den ønskede antidepressive virkning ikke er indtrådt efter 4 ugers brug af Wellbutrin SR, bør den daglige dosis af Wellbutrin SR øges.

En forøgelse af den daglige dosis Wellbutrin SR til 400 mg udskrives, når der ikke er opnået nogle kliniske forbedringer efter flere uger med behandling ved 300 mg dagligt. For at lette anvendelsen, anbefales disse patienter at købe Wellbutrin SR 200mg.

Almindelige Wellbutrin SR bivirkninger inkluderer svimmelhed, kvalme, hovedpine, søvnløshed, mundtørhed og forstoppelse. Af sjældne bivirkninger kan nævnes: akne, bronkitis, åndedrætsbesvær og tandlidelser.

Før køb af Wellbutrin SR, anbefales patienten at gennemlæse instruktionerne til anvendelse af Wellbutrin SR grundigt eller konsultere en farmaceut vedrørende alle de mulige bivirkninger for Wellbutrin SR.

Desuden, hvis prisen for Wellbutrin SR virker for høj for patienten, kan farmaceuten anbefale ham at købe generisk Wellbutrin SR. I Europa, USA, Australien og New Zealand kan du købe generisk Wellbutrin SR under varemærkerne Forfivo, Aplenzin, Elontril, Prexaton, Aquita, Zyban og Bupropion Hydrochlorid.