Vermox anvendes til behandling af forskellige gastrointestinale skadedyrsangreb, herunder dem, der forårsages af flere typer af parasitter, såsom nematoder, børneorm, piskeorm eller rundorm. Vermox agerer lokalt og effektivt uddriver parasitter fra fordøjelseskanalen.

Hvis du eller dit barn fik inficeret med parasitter, købe Vermox i Danmark og starte behandlingen så hurtigt som muligt. Jo tidligere du begynder behandlingen, jo mindre bliver den negative virkning af angrebets for din krop.

  • Anbefalinger til brug

Vermox krænker kulhydrat metabolisme af larver og voksne orme, og er stort set ikke absorberes i tarmen. Takket være denne virkningsmekanisme, Vermox er en af ​​de bedste anthelmintiske midler.

Vermox tabletter indeholder Mebendazol. Medicin, der indeholder dette aktive stof, anvendes til behandling af parasitære infektioner i hele verden.

Til behandling af infektioner forårsaget af børneorm, bør du tage en 100 mg Vermox tablet. Gentagne doser indgives 2-3 uger efter den første dosis. Du er nødt til at tage i alt 3 tabletter.
Hvis du var befængt med andre typer af orme, bør du tage 2 100 mg Vermox piller, 3 dage i træk.

Vermox tabletter ordineret til behandling af voksne og pædiatriske patienter. Hvis patienten ikke kan sluge tabletten hel, eller finder det vanskeligt at gøre det, kan han knuse eller tygge tabletten.

Det aktive stof Mebendazol giver den nødvendige antiparasitære virkning, uanset hvordan du tage tabletten, hele eller knuses.

For at slippe af orme, behøver du ikke nødvendigvis at tage pillerne. I dag kan man købe 20 mg / mL Vermox oral suspension. Resten af ​​fordele og risici ved tabletter og oral suspension er identiske.

Vermox stof er beregnet til kortvarig brug, så risikoen for bivirkninger er minimal. Hvis der opstår bivirkninger, de fleste af dem er korte betegnes og mild.

Mebendazol aktive stof næsten ikke absorberes i blodet og virker lokalt i mavetarmkanalen. Derfor er de fleste af bivirkningerne er relateret til mavetarmkanalen.

Den oftest Vermox bivirkninger omfatter ubehag i maven, oppustethed, diarré eller mavesmerter. Mindre almindelige bivirkninger er neutropeni, svimmelhed, udslæt eller nældefeber.
Hvis du har gastrointestinale bivirkninger, bør du undgå at spise krydret, stegt og fed mad. Bedre vælge måltider, der indeholder masser af fibre.

  • Vermox pris i Danmark

Pris for 100 mg Vermox tabletter kan variere i to tilstødende apoteker. For at slippe af indvoldsorm, behøver du ikke mange Vermox tabletter, og det giver ingen mening at betaler for meget for medicinen.

Du kan købe Vermox online i Danmark og reducere dine behandlingsmuligheder omkostninger. Danske online-apoteker tilbyder lave priser på de anthelmintika og narkotika fra andre farmaceutiske grupper.

En af de danske online-apoteker tilbyder følgende priser for Vermox:

  • Tabletter af 100 mg (recept) 6 stk. – 42,45 kr
  • Oral suspension af 20 mg / ml (30 ml) – 58,75 DKK

Vermox oral suspension er en smule dyrere, end tabletterne. Så hvis du ikke har nogen problemer med at synke medicin, er det bedre at bruge tabletter.

Til behandling af infestationer med børneorm, bør du ikke tage mere end 3 Vermox tabletter. Derfor, hvis angreb er forårsaget af denne type parasitisk orm, kan du bestille flere Vermox pakker, der indeholder en tablet.

Bemærk, at Vermox er ikke det eneste stof, der omfatter den aktive ingrediens Mebendazol. Til behandling af infektioner forårsaget af indvoldsorm, kan du bruge anden medicin, der indeholder Mebendazol, hvoraf mange er billigere end Vermox.

  • Køb Vermox generiske

Den danske Lægemiddelagentur (DMA) godkendte Vermox i maj 1980. Dansk leverandør af dette stof er firmaet Janssen-Cilag. Dette selskab leverer Vermox til Italien, Storbritannien, USA og visse andre lande.

På nuværende Vermox er den eneste Mebendazol-holdige lægemiddel, der er godkendt af Søfartsstyrelsen. Ikke desto mindre kan de danske apoteker tilbyder dig Vermox generiske, godkendt af Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA).

Før en Vermox generisk får en DMA eller EMA godkendelse, deres producenter nødt til at udføre en række procedurer. Først skal de bevise, at Vermox generisk er bioækvivalent med mærkevarer narkotika.

Producenter af Vermox generiske lægemidler ikke udføre prækliniske og kliniske forsøg af det nye lægemiddel. Effekt og sikkerhed af Vermox generika er bevist ved at give oplysninger om deres bioækvivalens til mærkevarer narkotika.

Producenter af Vermox generiske lægemidler ikke investerer tid og penge i studiet af det aktive stof Mebendazol. Dette er grunden til, at du kan købe Vermox generika til en lav pris.

Men lavere pris for en Vermox generisk betyder ikke, det adskiller sig i kvalitet fra mærkevare. DMA eller EMA stille de samme krav til kvaliteten af ​​generiske og mærkevarer narkotika.

Undersøgelser viser, at Vermox generika arbejde det samme så hurtigt og så effektivt, som det mærkevare. Dette opnås gennem overholdelse af disse aspekter, som:

  • Den samme aktive ingrediens – Mebendazol
  • Den samme mængde af det aktive stof – 20 mg eller 100 mg / ml
  • Den samme doseringsform – tabletter eller oral suspension

Hvis du ikke kan finde billige Vermox generiske i danske apoteker, søge efter dem på online apoteker. I dag kan man købe Vermox generiske (Mebendazol) uden recept i enhver region i verden.