voltaren_denmark

Voltaren hører til gruppen af non-steoride antiinflammatoriske medikamenter, og bruges til at lindre tegnene og symptomerne på osteoarthritis og reumatoid artritis

Den aktive ingrediens i Voltaren – Diclofenac har en funktionsmekanisme, der er lig andre non-steroide antiinflammatoriske medikamenter.

Patienter kan købe Voltaren mod recept på apoteker i USA, Canada og EU (inklusiv Norge, Østrig og Tyskland). Før du køber dette antiinflammatoriske medikament, skal du vælge den optimale doseringsform for Voltaren.

Der findes en række forskellige doseringsformer af Voltaren, som tillader den enkelte patient at vælge præcis den doseringsform, som giver dem en hurtig og kraftfuld antiinflammatorisk virkning.

Potentielle købere af det antiinflammatoriske medikament kan købe:

 • Voltaren gel
 • Voltaren dragéer
 • Voltaren kapsler
 • Voltaren tabletter
 • Voltaren plastre
 • Voltaren stikpiller
 • Voltaren øjendråber
 • Voltaren opløsning til injektion

De forskellige farmaceutiske former af Voltaren bruges til at lindre forskellige former for smerter. Køb af den optimale form af Voltaren vil være medvirkende til hurtig smertelindring og eliminering af inflammationen. Før køb af Voltaren, anbefales patienter at gøre sig bekendt med fordele og ulemper ved de forskellige former af Voltaren.

For eksempel anbefales Voltaren Gel og Voltaren Emulgel til:

 • topisk behandling af osteoarthritis
 • antiinflammatorisk behandling af lokaliseret og mild gigt
 • smertelindring ved mindre skader og forstuvninger
 • reduktion af milde, moderate og svære rygsmerter

For den maksimale antiinflammatoriske og smertelindrende virkning, bør Voltaren gel smørres på ubeskadigede hudflader 4 gange dagligt.

Injektionsformen af Voltaren kan bruges til at reducere svære smerter fra galdesten eller nyresten, behandling af post-operative smerter og lindring af migræne.

Afhængig af typen og intensiteten af smerten, kan Voltaren opløsning til injektion indgives både intravenøst eller intramuskulært.

Voltaren stikpiller kan bruges til inflammatoriske og degenerative former for gigt hos voksne, og som en korttids (op til tre dage) behandling af post-operative smerter hos børn.

Det er vigtigt at diagnosticere årsagen og graden af den inflammatoriske proces, før køb af Voltaren. Behandling af alvorlig inflammation kræver brug af den maksimale dosis af Voltaren. Hvis inflammationen og smerterne er milde, er det tilrådeligt at bruge en lav eller moderat dosis Voltaren.

Brugere af antiinflammatorisk, smertelindrende medicin kan finde Voltaren i tabletter, kapsler og dragéer, indeholdende forskellige doseringer af den aktive ingrediens Diclofenac.

 • Voltaren oral former kan indeholde 25 mg, 50 mg, 75 mg og 100 mg Diclofenac.
 • Voltaren stikpiller kan indeholde 12.5 mg, 25 mg, 50 mg eller 100 mg Diclofenac.

Ophthalmisk opløsning af  Voltaren, som bruges til at behandle postoperativ inflammation efter kataraktoperation og post-traumatiske inflammationer fra ikke penetrerende sår, indeholder 0,1% Diclofenac.

Voltaren gel og Voltaren Emulgel leveres til det europæiske farmaceutiske marked i doseringer på 1%, 1.16% og 2.32% Diclofenac. Som opløsning til injektion fås Voltaren kun i en dosering – 75mg/3ml.

Før en patient køber Voltaren, bør han læse instruktionerne for anvendelse af medikamentet og finde ud af hvilke kontraindikationer, der er for Voltaren.

Hvis prisen på Voltaren er høj for en patient, kan farmaceuten anbefale at han køber en generisk Voltaren, hvor prisen kan være meget lavere. Forbrugere skal vide, at den eneste forskel mellem Voltaren og dets generiske udgaver er prisen på medikamentet.

I dag bliver der udbudt dusinvis af generiske Voltaren udgaver på markedet for non-steoride antiinflammatoriske medikamenter, som alle har en ensartet terapeutisk virkning. Takket være generisk Voltaren er tilgængeligheden for non-steoride antiinflammatoriske medikamenter steget for befolkningen.

Hundrede tusinder af mennesker har nu mulighed for at købe Voltaren og dermed forbedre deres livskvalitet.

Patienter kan købe generisk Voltaren under de følgende varemærker: Algoplast, Deflamat, Diclo-B GL, Diclobene, Diclostad, Diclosyl, Diclo-Vision, Diclovit, Dolostrip, Flector EP, Neodolpasse, Pennsaid, Solaraze, Tratul, Voltadol,Diclac, Arthrotec, Cataflam, Dicuno, Modifenac, Solaraze, Voltarol.

Voltaren er et non-steroidt antiinflammatorisk medikament, som hjælper de fleste patienter, men nogle gange kan forårsage bivirkninger hos nogle folk. Patienter bør forstå, at alle medikamenter kan medvirke til udvikningen af uønskede bivirkninger.

Voltaren bivirkninger forårsager som regel ingen alvorlige skader på helbredet. Mange patienter påstår i deres anmeldelse af Voltaren, at der ikke har været nogen bivirkninger efter brug af Voltaren.