Køb vagifem 10 pris

Vagifem er et lægemiddel til vaginal applikation, der bruges til at kompensere for østrogenmangel. Kvinder, der ønsker at bruge et effektivt lægemiddel til behandling af atrofisk vaginitis kan købe Vagifem i Danmark.

Underskuddet på det kvindelige kønshormon østrogen hos postmenopausale kvinder kan resultere i brud på slimhinden i skeden. Derfor er Vagifem ofte købt af kvinder i overgangsalderen, da denne kategori af befolkningen er udsat for risiko for atrofisk vaginitis og kræver brug af en effektiv vaginal medicin.

Vagifem er hormonal lægemiddel baseret på estradiol, som er et semisyntetisk analog af østrogen. Den vaginale rute Vagifem administration hjælper med at undgå primær metabolisme i leveren.

Før du køber Vagifem i Danmark, bør du blive undersøgt af en læge. Baseret på det kliniske billede af sygdommen, kan den medicinske specialist foreskrive anvendelse af tabletter, der indeholder 10 mcg eller 25 mcg af estradiol.

Topisk påføring af Vagifem er optimal til behandling af atrofiske forandringer i strukturerne i urogenitale kanal. Virkningen af ​​den topiske Vagifem applikation opnås på to måder:

  • lokal diffusion
  • vaginal absorption

I lokal diffusion, den aktive bestanddel Estradiol når passende koncentrationer, der er nødvendige for det bakteriostatiske virkning. Svær vaginal absorption af Vagifem antyder, at det anvendes lokalt hormonal lægemiddel absorberes og når strukturerne i urogenitale kanal via blodbanen.

Vagifem tablet indsættes dybt ind i skeden med en applikator, som er angivet til engangsbrug. Man kan begynde at bruge den medicin som helst dag, uanset menstruationscyklus. Den indledende dosis af Vagifem er én tablet om dagen, i løbet af 14 dage.

Med forbedring af atrofiske vaginitis symptomer, læge ordinerer en vedligeholdelsesdosis på Vagifem, som er en tablet to gange om ugen. Du kan købe Vagifem til både almindelige og lejlighedsvis brug. Der er ingen grænse for afbrydelse og genoptagelse af brugen lægemidlet.

Regelmæssig brug af vaginal Vagifem tabletter i 2 uger bidrager til at øge niveauet af cirkulerende østrogen. Vaginal østrogen-behandling med Vagifem fører til permanent regression af atrofisk vaginitis. Langvarig brug af stoffet (op til 1 år) har ingen negativ effekt på endometriet.

Fordele ved Vagifem:

  • forbedrer seksuel funktion hos kvinder;
  • minimerer risikoen for systemiske bivirkninger;
  • giver kun lokal indsats uden behov for systemisk absorption;
  • påvirker ikke levermetabolisme, som gør det muligt at reducere dosis af østradiol i modsætning til oral medicin.
  • Vagifem forbedrer symptomerne ikke blot atrofisk vaginitis, men også af de tilbagevendende urogenitale infektioner, overaktiv blære, dysuri, og inkontinens. Kvinder, i hvem atrofisk vaginitis er ledsaget af sådanne symptomer, som vaginal tørhed eller seksuel liv ubehag, bør købe Vagifem at løse deres problemer.

Øget østrogen-niveau er en af ​​de faktorer for brystkræft. Forhøjede østrogen niveauer i Vagifem anvendelse er ikke klinisk signifikant for udviklingen af ​​sygdommen. Derfor bør foretrækkes brugen af ​​Vagifem til behandling af atrofisk vaginitis hos kvinder med en historie af brystkræft.

Hvis Vagifem anvendes i overensstemmelse med recepten, blodkoncentration af østrogen ligger inden for menopausal niveau.

Udvikleren af ​​Vagifem er den globale medicinalvirksomhed Novo Nordisk, med hovedsæde i Danmark. Vagifem er den første tablet formulering, der har været anvendt til behandling af vaginitis. Lægemidlet blev udgivet på det farmaceutiske marked i 1988. I 2010 blev Vagifem 10 mcg indført på markederne i Europa og USA. Denne formular indeholder den laveste dosis af estradiol til behandling af atrofisk vaginitis.

Vagifem 25 mcg tabletter fik en markedsføringstilladelse i Danmark den 22. november, 1988. Kvinder kunne købe Vagifem 10 mcg til behandling af atrofisk vaginitis siden marts 23, 2011.

Vagifem tager andenpladsen i form af salg blandt alle de lægemidler, der distribueres af Novo Nordisk. Selskabet ejer hovedparten af ​​overskuddet fra Vagifem salg – 72%. Resten af ​​overskuddet fra salg af narkotika er fordelt blandt andre danske leverandører af Vagifem – 2care4 ApS, Paranova, Abacus og Orifarm.

I perioden 2001 til 2005 blev en stabil vækst i brugen af ​​Vagifem til behandling af atrofisk vaginitis noteret i Danmark. Dette skyldes det faktum, at kvinder har mere tillid til lægemidler til lokal anvendelse, end lægemidler med systemisk indvirkning over patogenesen af ​​sygdommen. Samlet Vagifem salg oversteg 102 mio i 2013.

Danmark og Canada er de eneste lande, hvor Vagifem 25 mcg tabletter bruges til behandling af atrofisk vaginitis. Du kan købe Vagifem 10 mcg online på online-apoteker i Storbritannien, Finland, Sverige og USA.

Vaginale tabletter er ikke den eneste frigivelse af lægemidlet. I Australien kan du købe vagitorier Vagifem. Det er en særlig formulering, der tilvejebringer en gradvis frigivelse af den aktive bestanddel.