levetiracetam

Hvis du har diagnosticeret med epilepsi, og alle tidligere lægemidler til behandling af denne neurologiske sygdom var ineffektive, bruge Levetiracetam. På grund af sin effektivitet, Levetiracetam er meget populær i Danmark.

Læs anmeldelse af dette stof til behandling af epilepsi, for at finde ud af, hvor at købe Levetiracetam i Danmark, og hvordan man tager den korrekt. Der er flere interessante fakta om salg og levering af Levetiracetam på det danske marked for lægemidler:

• I 2000 blev Levetiracetam godkendt til brug i patienter diagnosticeret med epilepsi i EU-landene, herunder Danmark.
• For første gang, Levetiracetam blev leveret på det danske marked af UCB Pharma under navnet Keppra.
• I dag er en masse medicinalfirmaer levere den til Danmark under det generiske navn Levetiracetam.
• Antallet af Levetiracetam leverandører omfatter 1A Farma, Amneal, Bluefish, Cipla, Desitin, jublende, KRKA, Medicinsk Valley, Mylan, Orifarm, Orion, og Stada.
• I Danmark er denne antikonvulsive udgivet af receptpligtige, men du kan købe Levetiracetam uden recept på online-apotek.

Levetiracetam reducerer excitation af hjernebarken ved at forøge Ca2 + koncentration og aminosmørsyre i dens celler. Således hjælper regelmæssig brug af Levetiracetam reducere intensiteten af epilepsi syndrom.

Levetiracetam er oftest ordineres til patienter over 16 år for epilepsi monoterapi. Desuden undertiden Levetiracetam anvendes som et supplerende middel:

• under kompleks behandling af partielle anfald i voksne, unge og børn over en måned;
• at fjerne myoklone eller tonisk-kliniske anfald hos patienter over 12 år.

Levetiracetam har en positiv sikkerhedsprofil, så det tåles godt af de fleste patienter af forskellig alder. I denne forbindelse i Danmark Levetiracetam er den eneste antikonvulsive ordineret til børn over en måned for yderligere behandling af fokale anfald.

Køb Levetiracetam online lige nu til hurtigt og pålideligt at reducere intensiteten af anfald og til at forhindre deres gentagelse. For at eliminere tonisk-kloniske anfald, danske terapeuter ordinere Levetiracetam i form af:

• oral opløsning: 100 mg / ml;
• tabletter: 250 mg, 500 mg, 750 mg og 1 g

For at forbedre Levetiracetam effektiviteten og reducere risikoen for dens bivirkninger, skal du følge den anbefalede dosis regime af denne antikonvulsive:

• For monoterapi af epilepsi, tage en Levetiracetam 250 mg tablet to gange dagligt. Hvis denne dosis af Levetiracetam er ineffektiv, kan du øge det ved 500 mg hver anden uge. Den maksimale dosis af levetiracetam tabletter er 1500 mg per dag.

• For komplekse terapi af denne neurologiske sygdom hos patienter, der vejer 50 kg eller mere, en Levetiracetam 500 mg tablet to gange daglig skal tages. Afhængigt af det kliniske respons, kan den terapeutiske dosis af levetiracetam øges til højst 3 g per dag.

• Ældre og patienter med nedsat nyre- eller leverfunktion kan kræve dosisjustering af Levetiracetam. Tag ikke store doser af Levetiracetam, hvis du har lever- eller nyresvigt, eller hvis du er over 65 år.

• Hvis du er ordineret med Levetiracetam dosis mindre end 500 mg pr dag, eller hvis du har dysfagi, kan du bruge oral opløsning Levetiracetam. Denne form for Levetiracetam foretrækkes til pædiatriske patienter.

• Hvis du vejer mindre end 50 kg, epilepsi behandling med tabletter eller løsning Levetiracetam bør afsluttes gradvist. Formindsk Levetiracetam dosis ved ikke mere end 20 mg per dag gang hver anden uge.

Følg disse anbefalinger for at undgå overdosering med Levetiracetam. Overholdelse af Levetiracetam doseringsregime vil også hjælpe dig reducere risikoen for sådanne bivirkninger, som træthed, sløvhed, svimmelhed eller hovedpine.

Før du køber Levetiracetam online, omhyggeligt læse instruktionerne på dets rette brug. Danske neurologer anbefaler ikke Levetiracetam for børn og unge under 16 år, samt for patienter med depression eller øget risiko for selvmordstanker.

Levetiracetam er kontraindiceret til epilepsi monoterapi hos kvinder under graviditet. Men med høj risiko for tonisk-kloniske anfald, gravide kvinder kan ordineres med Levetiracetam i kombination med andre antiepileptika.

På grund af mulige lægemiddelinteraktioner, er Levetiracetam ikke anbefales med betalaktamantibiotika (Probenecid aka Benemid) eller afføringsmidler (Movicol aka Macrogol).

Levetiracetam interagerer ikke med andre antikonvulsive lægemidler. Levetiracetam derfor ofte ordineret til kompleks behandling af epilepsi i forbindelse med sådanne lægemidler som:

• Valproat (Delepsine)
• Phenytoin (Difhydan)
• Lamotrigin (Lamictal)
• Gabapentin (Gabaratio)
• Phenobarbital (Fenemal)

Resultater af flere kliniske undersøgelser har bekræftet, at Levetiracetam er yderst effektiv og veltolereret. Mens De tager Levetiracetam, risiko for bivirkninger er meget lavere end ved brug af andre antikonvulsiva såsom carbamazepin (Trimonil).

På grund af sin høje sikkerhed og effektivitet, er Levetiracetam bredt anerkendt blandt sundhedspersonale i Danmark. Før at købe Levetiracetam online, kan du sætte dig ind i en lang række positive anmeldelser på denne medicin.