keppra

Keppra er en ny generation antiepileptisk lægemiddel (antikonvulsive), anvendes som monoterapi eller i kombination terapi til behandling af epileptiske anfald hos børn og voksne.

I Danmark er Keppra antikonvulsive betragtes som en receptpligtig medicin. Danskerne kan købe Keppra på specifikke test og samråd med speciallægen.

I øjeblikket er det antikonvulsante anses for at være en af de mest effektive og sikre lægemidler til behandling af epilepsi. Keppra er tilgængelig både på lokale købmænd og på online-apoteker i landet.

Uanset apoteket, hvor patienten købte Keppra, før at bruge det, anbefales det at lære mere om det stof og indikationer for dens anvendelse.

Keppra er et registreret varemærke tilhørende belgiske biofarmaceutisk selskab USB, der leverer stoffet i over 5 år til det europæiske marked.

Før at få Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) godkendelse til salg i EU-landene, Keppra passeret flere undersøgelser for at bekræfte sin effektivitet og sikkerhed.

Det aktive stof i Keppra er et antiepileptisk middel, Levetiracetam, med et krampestillende effekt meget stærkere i forhold til andre antiepileptika.

Virkningsmekanismen af Levetiracetam, samt de fleste andre antikonvulsiva, er ikke blevet fuldt undersøgt endnu. Imidlertid antages det, at en af de vigtigste stof er at begrænse neuroner ophidselse.

Kliniske forsøg har vist, at Keppra ikke forstyrrer neurotransmission i hjernen og kan bruges i næsten enhver fokal eller generaliseret epileptiske syndromer.

Keppra anbefales til behandling af partielle anfald med eller uden sekundær generalisering børn, unge og voksne.

Europæere, herunder Danmark beboerne kan købe Keppra i følgende doseringsformer:

• 250; 500; 750; 1000 mg orale piller
• 100 mg / ml oral opløsning

Det skal bemærkes, at Keppra tilføres til verdensmarkedet ikke kun som piller eller oral opløsning. For eksempel i US Keppra er tilgængelig til oral indgivelse og som opløsning til parenteral indgivelse.

Keppra intravenøse injektioner kan anvendes til behandling af komplicerede epileptiske anfald, og som en midlertidig alternativ, hvis der ikke kan tages orale former af antiepileptisk lægemiddel.

Danmark beboerne kan bestille Keppra injektioner online på et internationalt online-apotek. før at købe Keppra injektioner, anbefales det dog, at lære vilkår og betingelser for levering lægemiddel fra online-apotek.

Det er bedre at kontakte konsulent apotek og finde ud af, om Keppra sendt til Danmark, prisen af lægemidlet og levering.
Kliniske undersøgelser har vist, at Keppra er kendetegnet ved adskillige fordele i forhold til andre lægemidler anvendt til behandling af epilepsi.

En af dem er dens gode kompatibilitet med næsten alle antiepileptika, hvilket gør Keppra godt til kombinationsterapi.

Kliniske undersøgelser har vist, at Keppra hverken ændrer blod koncentration af andre stoffer, og heller ikke reducerer deres aktivitet.

Keppra anvendes i kombineret terapi til behandling for myoklone anfald hos unge over 12 år lider af juvenil myoklon epilepsi.

Keppra er et første-linie behandling lægemiddel i resistente fokale epilepsi. På grund af en tydelig neurobeskyttende virkning af lægemiddel krampestillende, en chance stoppe sygdomsprogression stiger.

Til behandling af partielle anfald hos børn over 4 år alderen, er det stof ordineret som løsning til oral administration. Opløsningen er veltolereret og nem dosering. For nøjagtig dosering lægemiddel, hver pakke løsning, med en sprøjte-dispenser.

I behandling af partielle anfald og alvorlige epileptiske syndromer hos børn og unge, er det vigtigt at begynde behandling så hurtigt som muligt for at undgå komplikationer.

I Danmark kan du altid købe Keppra oral opløsning hurtigt på et apotek, der sælger sine medicin online. Bestilling medicin online sparer din tid, og du kan starte antiepileptisk behandling før.

Keppra antikonvulsive skal tages to gange om dagen, uanset måltid. En dosis matches individuelt under hensyntagen til patientens alder og sværhedsgraden af kliniske virkninger.

Pediatric dosis af Keppra er beregnet under hensyntagen til barnets vægt. En daglig dosis til børn over 4 år alderen er 20 mg / kg af legemsvægt. Voksne og unge over 16 år er angivet 500 mg Keppra to gange dagligt.

Afhængigt af tolerance og klinisk respons, den daglige dosis øges til 500 mg en gang hver anden til fjerde uge. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 3 g Keppra.

Et vigtigt træk ved lægemidlet er dens godt tolerabilitet og lav forekomst af bivirkninger. Normalt bivirkninger afhænger af den anvendte dosis af Keppra.

De mest almindelige bivirkninger, kan patienter opleve, mens du tager Keppra, omfatter hovedpine, rysten, søvnighed, nedsat hukommelse, nedsat opmærksomhed span.

I dag Keppra er en af de mest almindeligt ordineret antiepileptika i Danmark. Hvis stoffet prisen synes at være for høj til patienten, er der altid en mulighed for at købe en generisk udgave af Keppra, som koster meget lavere.

Keppra generisk er tilgængelig på detail- og online-apoteker under internationale fællesnavn navn Levetiracetam og har samme farmakologiske egenskaber som antikonvulsive Keppra.