Surlid 150 mg pris

Surlid anvendes til behandling af infektioner mild til moderat sværhedsgrad. Enhver patient, der har brug for at bruge en høj kvalitet og en effektiv antibiotikum, kan købe Surlid i Danmark.

Surlid er et semisyntetisk antibiotikum tilhørende gruppen af ​​makrolider med et bredt spektrum af antibakteriel aktivitet. Den aktive ingrediens Roxithromycin inhiberer proteinsyntese i cellerne af mikroorganismerne. Således stopper antibiotisk virkning bakterier vækst og reproduktion.

Beboere i Danmark køber Surlid på grund af dens fordele frem for andre makrolidantibiotika. I modsætning til andre makrolider, har Surlid forbedret farmakokinetik. Strukturelle træk Surlid bestemme dens højere syre modstand, forbedret farmakokinetiske og mikrobiologiske karakteristika.

Surlid skaber den højest bakteriostatisk koncentration i blodet blandt andre makrolider. Den lange halveringstid tillader brug Surlid med samme effektivitet begge to gange og en gang om dagen. Den mindste mangfoldighed af lægemiddelindgivelsen hjælper patienterne overholder behandlingen regime, hvilket forbedrer resultaterne af behandlingen.

Når indeni, er Surlid absorberes hurtigt og har en god biotilgængelighed. Fødevarer har en lille indflydelse på biotilgængeligheden. Men ligesom andre makrolider, Surlid er bedst tages før måltider.

Maksimal plasmakoncentration opnås i 1,5-2,2 timer efter indtagelse. Surlid administration med 12 timers intervaller bidrager til at opretholde den effektive plasmakoncentration i løbet af dagen.

Surlid steady state i plasma nås efter 2-4 dages regelmæssig brug. Den gennemsnitlige halveringstid Surlid er omkring 12 timer efter oral administration.

Du kan købe Surlid i Danmark i de fleste supermarkedskæderne. Hver tablet af antibiotikummet indeholder 150 mg eller 300 mg af den aktive ingrediens Roxithromycin. De patienter, der ikke kan få en recept på antibiotika, kan købe Surlid online.

Børn over 12 år, går gennem behandling af infektionssygdomme, samt patienter med nedsat nyrefunktion, kan tage to 150 mg Surlid tabletter dagligt. Voksne patienter med smitsomme sygdomme kan tage en Surlid 300 mg tablet daglig. Ældre patienter over 65 år ikke kræver dosisjustering af dette antibiotikum.

Langvarig vedligeholdelse af høje Surlid plasmakoncentrationer sikrer en effektiv overskridelse af den minimale hæmmende koncentration for de fleste mikroorganismer, følsomme for antibiotika handling.

Høj penetration ind organer og væv bidrager til en bred terapeutisk vifte af Surlid. Du kan købe og bruge dette antibiotikum til behandling af infektioner:

 • øvre luftveje: tonsillitis, halsbetændelse, bihulebetændelse, osv
 • urinvejene: herunder urethritis og vaginitis;
 • luftveje: herunder bronkitis, lungebetændelse;
 • hud og blødt væv: acne, bylder, pyodermatitis og andre.

Surlid stimulerer motiliteten af ​​mavetarmkanalen i mindre grad end andre antibiotika. Dette betyder, at denne antimikrobielle årsager såsom typiske bivirkninger, såsom kvalme og opkastning mindre hyppigt at andre antimikrobielle stoffer.

Når danskerne køber Surlid, kan de sikre på, at de vil bruge stoffet, der opfylder alle krav til et effektivt antibiotikum:

 • effektiviteten af ​​den antibiotisk terapi ikke er mindre end 95%;
 • god tolerabilitet og en lav forekomst af bivirkninger;
 • evnen til at opnå og opretholde en høj hæmmende koncentrationer direkte på stedet for infektion;
 • bredt spektrum af aktivitet over for alle klinisk vigtige mikroorganismer, der er involveret i forekomsten af ​​infektion.

Danskerne køber Surlid som en af ​​de sikreste antimikrobielle stoffer. Dette antibiotikum tåles godt af patienter i forskellige aldersgrupper og har den laveste forekomst af bivirkninger blandt makrolidantibiotika. Følgende bivirkninger er meget sjældne: udslæt, takykardi, hovedpine eller utilpashed.

Fordelene ved Surlid anvendelse til behandling af infektionssygdomme:

 • bekvem dosering regime af 1-2 gange om dagen;
 • sikkerhed, bekræftet af kliniske forsøg;
 • god fordeling gennem væv og organer uden de kumulative virkninger;
 • aktivitet mod de fleste af typiske og atypiske agenter infektionssygdomme;
 • effektivt alternativ for patienter med allergi over for beta-lactam antibiotika (penicilliner og cephalosporiner);
 • praktisk talt ikke gennemtrænge blod-hjerne-barrieren, det vil sige, har ingen direkte virkning på centralnervesystemet.

Surlid er det første varemærke roxithromycin. Denne antibakterielle stof blev udviklet i 1987 af den tyske medicinalvirksomhed Roussel Uclaf, som blev en del af Sanofi-Aventis i 1999.

Det blev muligt at købe Surlid i Danmark siden den 27. oktober 1988, hvor antibiotika opnåede markedsføringstilladelsen. Surlid gik på salg i Sverige to år senere. Den danske Surlid leverandør er Sanofi-Aventis Company.

Surlid er ikke den eneste varemærke roxithromycin. De danske apoteker tilbyder også sådanne mærker af antibiotika, som Roxigamma, Roximstad og Roxitip. Plus, kan du købe Surlid i Danmark under sit generiske navn, så godt.