Stilnoct uden recept

Hvis søvnløshed forårsager alvorlig lidelse, bør du ikke vente, indtil de bliver uudholdelig. Begynd at tage Stilnoct, og du vil få en sund søvn og give din krop tilbage evnen til at fungere normalt i løbet af dagen.

Hvis du ønsker at købe Stilnoct i Danmark, kan du finde dette stof i online og traditionelle apoteker. Online apoteker normalt tilbyde lavere priser for Stilnoct, end konventionelle købmænd.

Stilnoct prisen afhænger af købsstedet og emballage størrelse. En af de danske online-apoteker tilbyder følgende priser:

  • 106 kr i 20 Stilnoct tabletter.
  • 437 kr for 100 Stilnoct tabletter.

Den ene side af aflange, hvide til råhvide tabletter indeholder gravering ‘Stilnoct SN 10’. Tabletterne har en delekærv, som giver mulighed for nemt at bryde tabletten i to lige store halvdele.

Som du kan se, vil folk, der lider af søvnløshed finde det mere rentabelt at købe en stor Stilnoct pakke. Jo større pakke, desto lavere pris af den daglige Stilnoct dosis.

Ikke desto mindre, at vælge en større emballage er ikke altid tilrådeligt. Hvis du har problemer med at falde i søvn for første gang, skal du muligvis blot et par dage til at komme tilbage din normale søvn. En lille pakke vil være helt nok.

Hvis en patient lider af kronisk søvnløshed, og lejlighedsvis behov hypnotiske lægemidler, er det bedre at købe 100 Stilnoct 10mg tabletter. Dette vil hjælpe dig med at spare på behandling af søvnløshed og har en levering af sovepiller.

Bemærk, at Stilnoct er beregnet til kortvarig søvnløshed behandling. Den anbefalede kontinuerlig Stilnoct brug er 2 uger, op til maksimum 4 uger.

Hvis du lider af kronisk søvnløshed, kan du gå gennem gentagne behandlingsforløb. Ikke desto mindre bør Stilnoct bruges til det kortest mulige tidsrum. Stilnoct anbefales ikke til løse mindre søvn problemer.

Anbefalinger til brug:

  • Voksne bør tage en 10 mg Stilnoct tablet lige før sengetid.
  • Ældre eller svækkede patienter bør tage en halv Stilnoct (5 mg) tablet ved sengetid.
  • I nogle voksne, er den krævede hypnotiske effekt opnås ved en Stilnoct dosis på 5 mg.

Det aktive stof i Stilnoct er Zolpidem der hurtigt absorberer ind i blodet, efter opløsning tabletten. Den maksimale plasmakoncentration af zolpidem kan forekomme på bare 30 minutter efter administration af den anbefalede dosis.

Hvis du køber sovende tabletter Stilnoct og gennemføre anbefalingerne til brug, tidspunktet for din søvn reducerer med 10-30 minutter. Disse resultater blev opnået under kliniske forsøg med Zolpidem i patienter med forskellige typer af søvnløshed.

Efter indtagelse af en enkelt tablet, den aktive ingrediens Zolpidem hurtigt kommer ind i blodet og giver en hurtig hypnotisk virkning.
Varighed Zolpidem handling er op til 6 timer, hvilket tillader at undgå døsighed om morgenen eller om dagen.

Den hypnotiske Stilnoct er velkendt for mange danskere af forskellig alder. Dette produkt gik på salg i slutningen af ​​80’erne i sidste århundrede, efter godkendelse af den danske Lægemiddelagentur (DMA).

Den danske leverandør af Stilnoct tabletter 10 mg er Sanofi-Aventis. Denne verdens største medicinalvirksomhed leverer en bred vifte af lægemidler fra forskellige farmaceutiske grupper i Danmark og i mere end 100 lande verden over.

Stilnoct er ikke den eneste sovepille, der indeholder Zolpidem. I dag kan man købe generiske Stilnoct (5 mg og 10 mg) i Danmark, leveret af forskellige medicinalvirksomheder.

Sovepiller betragtes som en Stilnoct generisk, hvis fabrikanten demonstrerer deres bioækvivalens til det oprindelige stof. Søfartsstyrelsen anerkendt en liste over lægemidler, som bioækvivalent med Stilnoct.

Stilnoct er et kendt mærke og en effektiv søvn støtte, men det har en stor ulempe. Ligesom mange andre mærke hypnotika, Stilnoct prisen er meget højere, end af lignende stoffer.

Zolpidem er en international non-navne for de lægemidler, der anvendes til behandling af søvnløshed. I dag kan enhver medicinalvirksomhed udføre en række procedurer og producere sovepiller under navnet Zolpidem.

Følgende liste indeholder leverandørerne og priser for 20 Zolpidem tabletter i danske online-apoteker.

  • Actavis – 27,50 kr.
  • Orion – 28,90 kr.
  • Mylan – 38,40 kr.

Hvis du ønsker at bruge et andet firmanavn narkotika, købe generiske Stilnoct (Zolpidem) online under navnet Zonoct. Ligesom Stilnoct, Zonoct er en mærkevare medicin, men det har en lav pris (30,25 kr 20 tabletter).

Pris for 20 Stilnoct tabletter er 106 kroner. Det er næsten fire gange højere end den pris, der tilbydes af andre producenter. Forskellen i prisen på Zolpidem 10 mg tabletter påvirker ikke effekten og sikkerheden af ​​søvnløshed behandling.

I dag kan man købe Stilnoct generika online i Irland, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Tyskland, Østrig og andre europæiske lande. Prisen på Zolpidem 10 mg tabletter varierer i forskellige lande.

Det skal bemærkes, at du skal betale portoen, hvis du bestiller en Stilnoct generisk online. Hvis du vælger den ekspreslevering, vil det være dyrere, end konventionel levering. Forsendelse omkostninger afhænger