sertraline

Depressive lidelser er kendt for at være fælles psykiske problemer. Mange effektive medikamenter til at forhindre ødelæggende depression følger, herunder sertralin.

Antidepressiv Sertralin blev dukkede op i det farmaceutiske marked i begyndelsen af 90’erne i sidste århundrede. Som før Sertralin stadig bruges til at lindre og fjerne symptomerne på forskellige typer af depressive lidelser, herunder ledsaget af angst.

Sertralin har en bedre sikkerhedsprofil end andre antidepressiva. Sertralin ikke forårsager psykisk eller fysisk afhængighed, det er derfor, det er kendt over hele verden.

I dag kan man købe Sertralin i Danmark, USA, Storbritannien, Frankrig og andre lande. Også Zoloft er tilgængelig, en branded version af det antidepressive.

Regelmæssige eller online-apoteker tilbyder Sertralins piller af 25mg, 50mg eller 100 mg og oral opløsning af 20mgml. Indikationer og dosering for piller og løsning er identiske.

Sertralin piller er nemt og bekvemt at bruge. Men hvis medikamentet gives til børn, sertralin opløsning kan anbefales. Opløsningen fortyndes med vand, limonade eller citrussaft før brug.

Oplysninger om dosering Sertralin

Effektiviteten af en antidepressiv virkning af Sertralin afhænger af dens. Tale mere præcist – på blod koncentration af det aktive stof i Sertralin. Derfor, for en vellykket behandling af forskellige typer af psykiske lidelser, er det meget vigtigt at følge den anbefalede dosering.

Ifølge resultaterne af kliniske undersøgelser, har anbefalinger om Sertralin ansøgning blevet bestemt. Afhængigt af patientens alder og typen og sværhedsgraden af den psykisk lidelse, fra 25 til 200 mg af Sertralin bør tages per dag.

En optimal antidepressiv virkning opnås under anvendelse af anbefalede doser af sertralin gang hver 24 timer. Det skal bemærkes, at den antidepressive virkning kun kan observeres i en uge efter behandlingen er startet.

Hvis du aldrig har taget medicin til behandling af psykiatriske lidelser, først er bedre at købe Sertralins piller af 25 mg eller 50 mg (afhængigt af typen af sygdom).

I begyndelsen af behandlingen af psykiske lidelser hos voksne, bør tages én Sertralin dosis på 50 mg per dag. En indledende dosis af Sertralin kan reduceres til 25 mg, for eksempel til patienter, der lider af PTSD.

Sikkerheden og effektiviteten af den antidepressive virkning af Sertralin er blevet bekræftet til behandling af børn over 6 år med obsessiv-kompulsiv sygdom. Til behandling af psykiske lidelser, en anbefalet startdosis gør 25 mg – for børn fra 6 til 12 år, eller 50 mg for teenagere fra 13 til 17 år.

For at opnå optimal terapeutisk virkning, kan den daglige dosis gradvist øges til 200 mg af sertralin. Ældre mennesker skal være forsigtig tage høje doser af Sertralin, som patienter over 65 år er undertiden rapporteret at opleve visse bivirkninger såsom hyponatriæmi.
Læs mere om Sertralin bivirkninger

Før at købe Sertralin, rådes du til at konsultere læge eller apoteker og lære om bivirkninger kan forekomme under anvendelse af antidepressive. Eventuelle bivirkninger er beskrevet i et lægemiddel indlægsseddel, tilvejebragt i en pakke med medicin.

Bivirkninger kan forekomme under anvendelse af nogen receptpligtig eller ikke-receptpligtig medicin, og Sertralin er ingen undtagelse. Sertralin kan forårsage hyppige, fælles eller sjældne bivirkninger, og de kan forekomme på ethvert tidspunkt.

Ikke desto mindre er de fleste mennesker tager Sertralin aldrig opleve nogen bivirkninger. Og selv om gør som regel bivirkninger er let til moderat og ikke forårsager ubehag.

Listen af sertralin bivirkninger omfatter – søvnløshed, mareridt, søvnighed, svimmelhed, tremor af lemmer, tinnitus, øget blodtryk, diarré, mundtørhed, flatulens, svedeture, mavesmerter, udslæt og træthed.

Hvis du har nogen, der er opført eller andre bivirkninger, ikke alvorlige, så fortvivl ikke. Normalt er disse bivirkninger er forbigående og kræver ikke Sertralin ansøgning skal ophørt.

Sertralin bivirkninger kan forekomme inden for et eller et par dage og derefter forsvinde. Hvis bivirkninger ikke forsvinder eller endog forstærkes, anbefales den daglige dosis reduceres til slippe af med dem.

Hvor kan jeg købe Sertralin?

Sertralin har været tilgængelig i over 25 år i den farmaceutiske marked, og i dag kan du finde den online eller på regelmæssige købmænd. Prisen på Sertralin på forskellige apoteker kan variere flere gange, mens kvalitet, effektivitet og sikkerhed er identiske.

Prisen på Sertralin afhænger af producentens engrospris og den procentvise mark-up fastsat af apoteket. Hvis du ønsker at spare på behandling af psykiske lidelser, vel vidende markedspriser hjælper dig med at gøre dette.

Sertralin er fremstillet af snesevis af farmaceutiske virksomheder. For eksempel i Danmark kan man købe Sertralin leveret af Hexal, Orifarm, EuroPharmaDK, 1A Farma, Actavis, Teva, Stada, Mylan, KRKA, Orion og andre medicinalvirksomheder.

Høj konkurrence fra producenter reducere omkostningerne ved Sertralin. Derfor er den nuværende engrosprisen på Sertralin af nogle producenter er ikke særlig høj.

Men med jævne købmænd, kan detailprisen på Sertralin overstige engrosprisen to gange eller flere gange. Hvis du ønsker at købe Sertralin til den pris nærmest producentens engrospris, bruge online apotekervirksomhed.

Online apoteker sælger Sertralin til den laveste pris og få en fortjeneste fra højt salg. I dag kan alle sammenligne priser for Sertralin på online-apoteker og hurtigt at finde det bedste tilbud.