Saxenda novo nordisk

saxenda

Hvis du nødt til at reducere din vægt, men undlader at kontrollere sult følelse, prøv Saxenda. Ny anorektisk stof Saxenda giver dig mulighed for at styre sult, at reducere forbruget mad og stabilt tabe overvægt.

Saxenda blev godkendt til fedmebehandling i USA i 2014, og snart henledte opmærksomheden af mange overvægtige mennesker samt fedme behandling specialister. Beboere i andre lande, såsom Frankrig, Storbritannien eller Danmark, haft mulighed for at købe Saxenda kun i 2015, efter at den er godkendt af Det Europæiske Lægemiddelagentur.

Saxenda producent er den danske multinationale medicinalfirma Novo Nordisk. Dette firma har udført i mange år forsker på nye metoder til fedme behandling resulterede i lanceringen Saxenda til salg.

Saxenda anvendes til at undertrykke appetitten og reducere kropsvægten hos overvægtige patienter (BMI over 30). Saxenda kan også angives til patienter med en BMI 27. til 29,9, når fedme er ledsaget med forhøjet blodtryk, højt lipid-niveau eller visse andre komplikationer.

Effektivitet af appetitnedsættende Saxenda er bevist ved kliniske forsøg, der er indskrevet mere end 5.000 mennesker. Ifølge undersøgelser, blev Saxenda bestemt til at reducere legemsvægt med gennemsnitligt 7,5%. En ud af tre mennesker, der bruger Saxenda mister mere end 10% af sin overvægt.

Saxenda udseende var en god nyhed for overvægtige mænd. Stabil vægttab observeres inden for de første 10 måneder af Saxenda ansøgning.

Dog kan kvinder være endnu mere tilfredse med Saxenda. Kliniske forsøg har vist, at under anvendelse af de anbefalede doser af Saxenda, kvinder tabe hurtigere end mænd.

Saxenda er kun godkendt til behandling af voksne mænd og kvinder. Alderen påvirker ikke de farmakokinetiske egenskaber af Saxenda, så doseringen tidsplan for de ældre ikke skal justeres.

Korrekt brug af Saxenda

Saxenda (Liraglutide Rekombinant) er en gennemsigtig og farveløs opløsning injiceres direkte ind i huden. Glem alt om sprøjter med store nåle. Saxenda Væsken opbevares i innovative multi-dosis penne nemt og bekvemt at bruge.

Fyldte penne Saxenda muligt at administrere under dosis huden 0,6-3 mg. Opløsningen skal administreres hver 24. time, på ethvert tidspunkt af dagen og uafhængigt af måltider. Den underarm, lår eller mave er de bedste steder for subkutan administration af Saxenda.

I den første uge af behandlingen af overvægt eller fedme, bør 0.6mg af Saxenda administreres subkutant. Hver efterfølgende uge, bør den daglige dosis øges med 0,6 mg af Saxenda.

Ved begyndelsen af uge 5, er en optimal daglig dosis på 3 mg Saxenda opnået. Denne dosis bør administreres indtil slutningen af behandling med Saxenda.
Hvis en sund kropsvægt er nået, eller hvis kropsvægt ikke reduceres inden for 3 måneder, Saxenda ansøgning bør stoppes. Behovet for at bruge stoffet skal revideres hver 12. måned.

Mulige bivirkninger Saxenda

Hvis du køber en fyldte penne Saxenda, kan du være sikker på, at dette stof hjælper til sikkert slippe af med overskydende fedt på maven, lår, arme og andre kropsdele. Ikke desto mindre Saxenda er en stærk appetit suppressant, der påvirker forskellige organ systemer, så risikoen for bivirkninger kan ikke helt udelukkes.

Saxenda injiceres subkutant og påvirker hjernen dele regulerer appetit. Derfor er de mest almindelige bivirkninger antages at være i det centrale nervesystem.

Men mest almindelige bivirkninger er forbundet med mave-tarmkanalen – ofte eller vanskelige afføring, kvalme eller opkastning.

Saxenda kan give bivirkninger i centralnervesystemet, såsom problemer med at falde i søvn og opretholde søvn, svimmelhed, hovedpine og angst. I sjældne tilfælde er asteni, træthed og sænkes blodsukkeret rapporteret som godt.

Normalt bivirkninger forekommer i de første par uger af Saxenda ansøgning, især samtidig øge den daglige dosis. Overvejende bivirkninger af Saxenda er milde til moderate og forsvinder inden næste dosis eller i et par dage.

Brug af Saxenda i første halvdel af dagen reducerer risikoen for søvnløshed. Forbruget af højt fiberindhold hjælper med at slippe af nogle gastrointestinale bivirkninger. Hvis bivirkninger er alvorlige og / eller forårsage alvorlige ubehag, bør doseringsplanen ændres eller ved hjælp Saxenda skal stoppes.

Hvor kan man købe Saxenda til den bedste pris?

Normalt kan de billigste lægemidler til behandling af fedme findes på online-apoteker. Men hvis du ønsker at købe Saxenda eller dets generiske online, du kan ikke gøre det i dag.

Saxenda har for nylig dukket op på markedet, kun opløsning til injektion i fyldte penne er i øjeblikket tilgængelige, og ingen generika af dette stof er fremstillet endnu. Derfor er der ikke mange måder at skære Saxenda pris, men stadig de er.

Saxenda priser i forskellige apoteker kan variere, og ikke kun i de forskellige lande i verden. På apoteker på tværs af gaden fra hinanden, kan prisen for Saxenda afvige 10-40 procent eller mere.

For at finde den billigste Saxenda, behøver du ikke at besøge alle købmænd. I dag, kan prisen på Saxenda findes online uden at bruge tid. Udforsk Saxenda omkostninger på forskellige apoteker og finde de bedste tilbud.

Hvis at købe flere pakker med Saxenda, at prisen på en fyldt pen er lavere. Saxenda kan opbevares i lang tid ved 2 til 8 ° C. Denne medicin anbefales at holde i køleskab uden at fryse.

I dag det danske selskab Novo Nordisk giver mulighed for at spare penge på at købe Saxenda. Besparelser card program medlemmer kan bestille Saxenda online til en lavere pris. Du kan få en rabat kort til Saxenda via mail, aktivere den online og købe det vægttab stof til den bedste pris.