renova_denmark

Renova er det første medikament, der er godkendt af Food and Drug Administration (USA), til fjernelse af de fine linier i ansigtshuden. Medikamentet Renova kan også bruges til at eliminere andre dermatologiske tilstande, såsom slaphed, taktil ruhed og marmoreret hyperpigmentering af huden på hals og ansigt.

Den farmaceutiske form af Renova er en creme til brug i ansigtet. Selvom Renova creme har været tilgængelig på det globale farmaceutiske marked i over 15 år, kender de fleste stadig ikke til de terapeutiske egenskaber for dette medikament, og stiller ofte spørgsmålene:

  • Hvordan virker Renova?
  • Hvem fremstiller Renova?
  • Hvor sælges Renova?
  • Hvordan køber man Renova uden recept?

Renova creme indeholder den aktive farmaceutiske ingrediens Tretinoin og flere ikke-medicinske ingredienser. Tretinoin er klassificeret som en af metabolitterne af vitamin A, som kan påvirke de intracellulære receptorer i huden.

Regelmæssig anvendelse af Renova creme forbedrer hudens tekstur. Kliniske forsøg har bekræftet at Renova reducerer nogle tegn på intern og ekstern ældning af huden.

Hvis du ønsker at købe mærkevare Renova creme, skal du sikre dig at det bærer det farmaceutiske firma Orthos mærke. Dette firma er en del af Johnson and Johnson.

Firmaet Valeant er involveret i distributionen af Renova. Dette firma har specialiceret sig i udvikling of salg af en bred vifte af receptpligtig og ikke-receptpligtige medikamenter til behandling af dermatologiske, neurologiske, infektuøse og andre sygdomme.

Det dermatologiske medikament Renova leveres i tuber af forskellig størrelse. Hvis du aldrig har brugt medikamenter til formindskelse af de fine linier i ansigtshuden, bør du først købe en tube Renova 20mg.

Medikamentet Renova kan anvendes til langtids behandling af hud patologier, så en tube á 20mg er ikke altid nok. Men, køb af en lille tube vil give dig mulighed for at se, om medikamentet giver den forventede terapeutiske virkning uden at du skal bruge flere penge end nødvendigt.

Om nødvendigt, kan du købe Renova tuber med 40mg eller 60mg. Større pakninger hjælper med at reducere prisen pr mg Renova creme og dermed den totale omkostning for behandlingen af ældningstegn.

Behandlingen af forskellige dermatologiske tilstande kan påkræve brug af Renova creme med et andet indhold af den aktive ingrediens Tretinoin. Afhængig af alvorligheden af symptomerne, kan du købe Renova creme 0.02% eller 0.05%.

Det bør bemærkes, at Renova creme 0.05% forbedre den interne struktur i huden mere effektivt end 0.02% creme. Dog bør nogle patientgrupper være varsomme med at bruge Renova 0.05%.

Den aktive ingrediens Tretinoin kan i høje doser irritere huden, specielt hos folk over 40 år. Effektiviteten af Renova creme for folk med moderat eller svært pigmenteret hud er ikke dokumenteret.

Hvis du ønsker at købe ansigtscremen Renova og stoppe huden ældning, bør du læse instruktionen meget omhyggeligt. Cremen bør kun anvendes på ansigtet. Undgå kontakt med mund, næsebor, øre og øjne.

For at opnå den foryngende virkning, bør du påføre en lille mængde Renova creme på ren hud. Du bør ikke vaske ansigtet i mindst 1 time efter påføringen. Det er bedst at påføre cremen en gang dagligt om aftenen.

Mens du anvender Renova, bør du undgå eller minimere eksponering for sollys (inklusiv sollamper). Derfor kan det anbefales for folk, der er særligt følsomme overfor sollys at købe Renova (Tretinoin) indeholdende en fugtgivende solcreme eller andre former for hudbeskyttelse.

Det bør bemærkes at brug af større mængde af medikamentet end anbefalet kan forårsage irritation, rødmen, skælning, brænden, kilden i huden og andre bivirkninger. De fleste bivirkninger ved Renova er milde og opstår som regel i begyndelsen af behandlingen.

Amerikanerne har haft mulighed for at købe Renova 0,05% siden december 1995. Få år senere godkendte FDA Renova 0,02% creme. Dette medikament er populært i USA, men er ikke tilgængeligt i de fleste lande.

Medikamenter, der indeholder Tretinoin, har været på det globale farmaceutiske marked i mere end 20 år og fremstilles af dusinvis af firmaer. Andre Tretinoin-holdige cremer er ikke mindre effektive til behandlingen af dermatologiske tilstande end Renova.

Hvis du bor i Australien, Canada eller Storbritannien, kan du købe generisk Renova under varemærker som Retin-a, Retrieve og Stieva-A. Lignende medikamenter er også tilgængelige under det internationale fællesnavn Tretinoin.

Nogle online apoteker tilbyder et billigt, ikke receptpligtigt Renova. Ny teknologi gør købsprocessen hurtigere og billigere end nogensinde før. Det tager blot få minutter at bestille Renova online med levering til hjemmet fra et vilkårligt sted i verden.