Køb regenon uden recept online

regenon_denmark

Medikamentet Regenon udskrives til fedmebehandling (BMI over 30) hos voksne. Dette medikament kan også anbefales til folk, hvis overvægt (BMI over 28) har medført hypertension, diabetes og andre kardiometaboliske forstyrrelser.

Regenon er et sympatomimetisk amin, som stimulerer visse dele af hjernen og reducerer appetitten. Regenon medikamentet udskrives til behandling af eksogen fedme. Før du begynder at bruge det, skal du sikre dig, at fedmen ikke er en konsekvens af andre sygdomme (f.eks. arvelige).

Hvis du ønsker at købe Regenon, men aldrig har taget stærke appetitnedsættende medikamenter før, kan du læse denne anmeldelse. Regenon hjælper med at mindske appetitten, tabe vægt hurtigt og nedsætte taljemålet.

Ligesom lignende appetitnedsættende medikamenter (f.eks. Phentermin), udskrives Regenon til kortvarige behandlinger af fedme. Den anbefalede varighed for behandling med Regenon vægttabs tabletter er 4-6 uger, og ikke over 12 uger.

Behandling af overvægt eller fedme med Regenon bør altid følges op med ændringer i livsstilen, såsom en mere balanceret diæt. Fysisk aktivitet og adfærdsændrende teknikker er også påkrævet for et hurtigt vægttab.

Hvis du beslutter dig for at købe Regenon slankepiller og ønsker hurtigt at komme af med de overflødige kilo, gennemlæs da indlægssedlen grundigt og følg anvisningerne på din recept. Regenon kan interagere med andre medikamenter, så det er bedst at konsultere en farmaceut før du bruger dem sammen.

Brug ikke Regenon sammen med andre appetitnedsættende medikamenter (f.eks Adipex eller Duromine) eller fedthæmmere (f.eks Alli eller Xenical). Under behandling med Regenon, skal du afstå fra at tage andre anti-fedme medikamenter, selv dem du kan købe uden recept.

Regenon påvirker hjernefunktionen og visse andre kropsfunktioner. Ukorrekt eller overdreven brug af Regenon øger ikke effektiviteten af fedmebehandlingen og kan forårsage usædvanlige eller allergiske reaktioner.

Regenon: bivirkninger

Såvel som andre slankepiller kan Regenon forårsage milde, moderate eller i sjældne tilfælde alvorlige bivirkninger. Dog er de fleste bivirkninger forbigående og ubetydelige.

Konsulter en farmaceut, før du køber Regenon slankepiller, og find ud af hvilke bivirkninger, der kan opstå under brug af dette medikament. En fyldestgørende liste af Regenon bivirkninger findes i instruktionen.

Regenon påvirker hjernefunktionen, så CNS bivirkningerne ved Regenon inkluderer følelser af bekymring og angst, besvær med at falde i søvn og forblive sovende, nedtrykt sindsstemning, midlertidig tab af bevidsthed, følelsesmæssig ustabilitet og usikkerhed, følelser af ekstrem tristhed og depression.

Ethvert centralt virkende anti-fedme medikament undertrykker ikke blot appetitten, men har også en betydelig effekt på blodgennemstrømning og hjertefunktionen. Regenons kardiovaskulære bivirkninger kan været forhøjet blodtryk, takykardi og brystsmerter.

Når du køber Regenon vægttabs tabletter, så husk at medicinsk behandling af fedme ikke kun hjælper med at slippe af med de ekstra kilo, men også medfører en kraftig reduktion i risikoen for komorbiditeter såsom hypertension. Mulige forekomster af bivirkninger bør ikke være en hindring i forhold til brug af Regenon.

Regenon: Farmaceutiske doseringsformer

Regenon kapsler indeholder den aktive ingrediens Amfepramon, som også kendes som  Diethylpropion. Afhængig af den enkeltes vægttabsplan og generelle helbredstilstand, anbefales Regenon som bløde kapsler eller som hårde kapsler med langvarig frigivelse.

Doseringen og det anbefalede doseringsregime for de forskellige typer af Regenon kapsler varierer en smule. Bløde Regenon tabletter indeholder 25mg Amfepramon. Voksne bør tage en blød kapsel tre gange dagligt på faste tider.

Hvis du ønsker at forsimple doseringsregimet, er det bedst at købe Regenon retard 60mg hårde kapsler. Disse kapsler indeholder en større mængde af den aktive ingrediens Amfepramon, opløses langsomt i maven og undertrykker appetitten gennem hele dagen.

Indtil for nylig kunne overvægtige købe Regenon 25mg og 60mg tabletter i de europæiske lande (f.eks Rumænien). Efter EMA har gennemført yderligere forskning, bliver Amfepramon-holdige medikamenter ikke længere solgt i EU.

Generiske Regenon medikamenter blev godkendt af FDA (USA) for over 50 år siden, og bruges stadig med stor succes til behandling af overvægt og fedme. I USA kan du købe generiske Diethylpropion medikamenter under varemærker som Tenuate eller Tenuate Dospan.

Hvis du bor i Tyskland, Frankrig, Storbritannien eller et andet EU land, kan du købe generiske Regenon medikamenter online. Ved at gøre brug af tjenester på et online apotek, kan du bestille Diethylpropion uden recept med levering i hjemmet. Moderne teknologi gør processen med at købe anti-fedme medikamenter endnu hurtigere og lettere end tidligere.