Køb promethazin Dansk online

PROMETHAZIN er en international non-navne på antihistamin medicin. Den danske Lægemiddelagentur (DMA) godkendte en række PROMETHAZIN-holdige lægemidler.

I Danmark kan du også købe PROMETHAZIN, der ikke er godkendt af Søfartsstyrelsen. Sådanne lægemidler bestået centrale godkendelsesprocedure i Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) og er godkendt til salg i hele EU.

Den antihistamin medicin PROMETHAZIN bruges til at kontrollere og behandle:

  • Allergiske sygdomme i huden og de øvre luftveje.
  • Søvnløshed hos voksne (kun kortvarig behandling).

PROMETHAZIN har antihistamin, beroligende og antiemetisk effekt. Derfor kan dette lægemiddel anvendes til at reducere symptomerne på køresyge.

De danske apoteker tilbyder PROMETHAZIN i tabletter og opløsning (sirup) til oral indtagelse.

  • Tabletter er ordineret til patienter over 15 år gamle.
  • Oral opløsning ordineres til patienter i alderen 2 år og derover.

Medicinalfirmaerne Orifarm, Sanofi Aventis, EuroPharma og nogle andre har søgt om tilladelse til at PROMETHAZIN 25mg tabletter i DMA, og fik det. Hvis du køber PROMETHAZIN løsning i Danmark, kan pakken af ​​narkotika angive Orifarm og Paranova som leverandør.

Indskriften PROMETHAZIN er normalt skrevet i den største skrift på stoffet pakken. Emballagen indeholder også oplysninger om farmaceutiske form, dosis, antallet af tabletter eller volumen af ​​lægemidlet i ml.

Det skal bemærkes, at nogle antihistamin medicin er til rådighed i Danmark under varemærkerne (fx Phenergan). I dette tilfælde navnet er det største inskription på emballagen. Det aktive stof PROMETHAZIN er angivet nedenfor i en mindre skrift.

Anbefalinger om brugen af ​​PROMETHAZIN tabletter eller oral opløsning er identiske og ikke afhænge af narkotika leverandør.

At behandle allergiske sygdomme, bør voksne tage en 25 mg dosis af PROMETHAZIN 2 til 4 gange om dagen med ca. jævne mellemrum. Den ønskede effekt kan opnås med en enkelt 25 mg dosis per dag. Hvis dette er tilfældet, er det stof bedst tages før sengetid.

For at reducere symptomerne køresyge, bør voksne tage 25 mg PROMETHAZIN 30-60 minutter før afgang. Hvis PROMETHAZIN forårsager døsighed, bør patienten ikke køre bil eller betjene andre komplekse mekanismer.

Til behandling af allergi eller transportsyge hos børn, er det bedre at købe sirup PROMETHAZIN. Børn skal tage lavere PROMETHAZIN doser, end voksne. Anvendelse af siruppen vil give dig mulighed for at afhente den ønskede dosis, som afhænger af alder og vægt af patienten.

For at fremskynde søvnanfald og øge varigheden af ​​søvnen, bør der tages en enkelt dosis på 25 mg PROMETHAZIN umiddelbart før sengetid. Den danske Lægemiddelstyrelsen har ikke godkendt PROMETHAZIN til behandling af søvnløshed hos børn.

Beroligende, antihistamin og antiemetiske virkninger er de forventede handlinger PROMETHAZIN. Men mens du bruger PROMETHAZIN tabletter eller løsning, kan du står over problemer, der er uden for rammerne af den ønskede terapeutiske effekt.

Hvis PROMETHAZIN anvendes til behandling af allergiske sygdomme eller transportsyge, den søvnighed er den mest almindelige bivirkning. Hvis PROMETHAZIN er taget for at forbedre søvn, søvnighed er den forventede terapeutiske virkning.

Andre mulige bivirkninger af PROMETHAZIN omfatter mareridt, desorientering, træthed, irritabilitet, hovedpine, svimmelhed, angst, forstoppelse eller mundtørhed.

Hvis du køber PROMETHAZIN i Danmark, kan du være sikker på, at stoffet opfylder alle danske og europæiske medicinsk effekt og sikkerhedsstandarder. Det er umuligt at helt udelukke risikoen for PROMETHAZIN bivirkninger, men de er minimale i korrekt administration.

Effektiviteten af ​​de stoffer, indeholder PROMETHAZIN bekræftes af DMA eller EMA. Før PROMETHAZIN drug producenter får en markedsføringstilladelse, skal de bevise, at deres medicin er bioækvivalent med de, der allerede findes på markedet.

Hvis de medicinske tilsynsmyndigheder har ingen tvivl om bioækvivalens, den nye PROMETHAZIN-holdige lægemiddel får en markedsføringstilladelse.

Det skal bemærkes, at den danske og europæiske lovgivning ikke kræver kliniske forsøg med nye PROMETHAZIN lægemidler. Resultaterne af disse tests er indsendt en gang af PROMETHAZIN udvikler, eller af den virksomhed, der fik den første tilladelse.

Pris for PROMETHAZIN i danske apoteker afhænger af markedsføringsstrategi af apoteket og narkotika leverandør. Danske online-apoteker tilbyder lave priser.

Du kan købe PROMETHAZIN i Danmark online på blot et par minutter. I nogle online apoteker, prisen for PROMETHAZIN tabletter spænder fra 140 til 260 kr (100 tabletter).

I dag kan du også købe PROMETHAZIN og Codeine (sirup) online. Dette produkt er ikke godkendt af DMA, og derfor er kun tilgængelig på online apoteker. PROMETHAZIN, kombineret med Codeine, anvendes til behandling af symptomer forårsaget af allergi, forkølelse eller andre luftvejssygdomme tarmkanalen.