Phenergan 25 mg køb uden recept

Til behandling af symptomer på allergiske reaktioner, bør anvendes en effektiv antihistamin lægemiddel. De, der ønsker at tage et effektivt lægemiddel til at forebygge og eliminere køresyge og søvnløshed, bør købe Phenergan i Danmark.

Phenergan er et phenothiazin-derivat med en høj antihistamin aktivitet. Dets aktive ingrediens Promethazin giver en udtalt virkning på centralnervesystemet og bidrager til forekomsten af ​​følgende farmakologiske virkninger:

  • anticholinerge – giver en udtørrende virkning på slimhinderne i næse og mund hulrum;
  • moderat hypnotisk og sedativ – på grund af hæmning af aktiviteten af ​​den centrale histaminerge og andre typer af receptorer;
  • antiemetiske – på grund af fald i ophidselse af den vestibulære system og hæmmende virkning på receptorer af medulla oblongata.

Efter oral indtagelse, er Phenergan absorberes godt og har næsten 100% biotilgængelighed. Den maksimale koncentration Phenergan i blodplasmaet opnås 2-3 timer efter oral administration. Dette stof metaboliseres primært i leveren; halveringstid af basiske forbindelse er 7-15 timer.

I Danmark er det muligt at købe Phenergan 25 mg tabletter eller oral opløsning 1 mg / ml til behandling af allergi samt til at forebygge køresyge og fjerne søvnløshed. Men ikke kun orale doseringsformer af Phenergan er tilgængelige i andre lande.

For eksempel kan man købe Phenergan online i UK til intravenøs og intramuskulær administration. I Frankrig er Phenergan fløde, der anvendes til at fjerne kløe og reducere inflammatoriske reaktioner efter insektstik.

Danskerne kan godt bestille Phenergan creme på udenlandske online-apoteker. Imidlertid bør denne creme ikke kun anvendes til kosmetiske formål, så høring af den behandlende læge er nødvendig for købet. Det er umuligt at købe Phenergan i Boots – den britiske detailhandel netværk, hvor over skranken narkotika er primært sælges.

Kliniske virkninger af Phenergan begynder at manifestere inden 15-60 minutter efter oral administration. Varigheden af ​​handlingen stof gør 4-6 timer, i sjældne tilfælde – 12 timer.

Phenergan effektivt arresterer symptomer forårsaget af øget aktivitet af histaminer – løbende næse, nysen, kløende næse og symptomer på øjet rødme. Men stoffet er mindre effektiv til at eliminere nasal kongestion. På trods af en række ulemper, Phenergan spiller en stor rolle i allergisk praksis.

Unge over 15 år og voksne kan bruge Phenergan tabletter. Oral opløsning kan bruges til behandling af allergiske sygdomme og til forebyggelse af transportsyge hos børn i alderen 2 år.

Unge og voksne skal tage 2-4 Phenergan tabletter dagligt til behandling af allergiske sygdomme. En enkelt indtagelse af Phenergan 25 mg i ca 30-60 minutter før turen / flyvning er effektiv til at forebygge og eliminere køresyge. For at løse falde i søvn problemer, er det nok at tage en Phenergan tablet ved sengetid.

For at minimere risikoen for svimmelhed og opkastning på grund af køresyge, bør børn 2 til 5 år tage 10 mg oral opløsning, før de rejser / afgang. Børn kan tage 10-20 mg opløsning dagligt til allergibehandling.

For at behandle allergi hos børn under 15 år, er den maksimale dosis af Phenergan løsning er 40 mg per dag, opdelt i to indtag. Unge over 15 år og voksne kan tage 25 mg af denne løsning 2-4 gange om dagen. At undgå søvnløshed og hindre køresyge, er det tilstrækkeligt en enkelt dosis Phenergan 25 mg opløsning.

Kun behandlende læge kan tage beslutning om hensigtsmæssigheden af ​​at bruge dette stof, især for børn. Men fraværet af en recept ikke, at du ikke kan købe Phenergan. Denne antihistamin stof er tilgængelig uden recept på de danske online-apoteker.

Phenergan tilhører første generation antihistaminer og er det første lægemiddel baseret på Promethazin. Dette stof har været aktivt brugt i medicinsk praksis siden 1940’erne.

Siden november 16, 1955 har Phenergan piller været tilgængelige i Danmark. Den første danske leverandør af dette stof var et selskab Sanofi-Aventis. Den 1. august 1977 et selskab ERA Medical udgivet denne antihistamin stof under sit generiske navn – Promethazin.

Den 8. februar 2013 blev løsning til oral brug Phenergan godkendt til salg. I øjeblikket er de danske leverandører af dette stof er ikke kun Sanofi-Aventis og ERA Medical, men også andre farmaceutiske virksomheder som Orifarm, Paranova og EuroPharmaDK.

Danmark er ikke det eneste land, hvor man kan købe Phenergan. Denne antihistamin kan findes i lande som Australien og New Zealand.

Indtil for nylig har amerikanerne haft mulighed for at købe Phenergan sirup med Kodein. Denne kombinerede medicin blev brugt til at lindre hoste og forbedre øvre luftvejsåbenhed. i januar 2017 FDA besluttede dog, at risikoen ved at bruge Phenergan sirup med Kodein overstiger de potentielle fordele, og stoffet blev afbrudt.