morphine

Morfin er den mest populære smertestillende i verden. Morfin blev først udgivet mere end 200 år siden og er stadig i vid udstrækning anvendes i medicinsk praksis.

Hvis magtfulde smertestillende medicin er ikke tilgængelige på apoteker i dit land, kan du købe Morfin på online-apotek. Men i de fleste lande i verden Morfin er tilgængelige, og fra forskellige leverandører og forskellige priser.

Morfin leveret af forskellige lægemiddelvirksomheder kan findes selv i små lande. For eksempel i Danmark, kan du købe generisk Morfin leveret af Takeda og Amgros.

I Danmark er morfin findes også under sådanne navne, som Contalgin, Doltard og Depolan. I andre lande, kan Morfin være til rådighed under andre navne. Uanset navnet, indikationer for brugen af dette stof er identiske.

Morfin er ordineret til at lindre alvorlig smerte, for eksempel efter kirurgi. Morfin kan også bruges til at opretholde livskvaliteten for patienter, hvis uhelbredelige sygdomme er ledsaget af konstant smerte.

Oplysninger om anvendelsesmåde og dosering af morfin

Dag, tabletter, oral opløsning, og opløsning til injektioner Morfin er tilgængelige på markedet. Morfin piller er mere egnet til brug i hjemmet, så nemlig de oftere brugt af folk, der lider af smerter.

For at kontrollere smerte i løbet af dagen og natten, sustained-release tabletter morfin fra 5 til 200 mg anvendes. Sådanne tabletter frigiver langsomt aktivstof og tilvejebringe langvarig analgetisk virkning.

I begyndelsen af smertebehandling, er voksne rådes til at tage de minimumskrav effektive doser af morfin 5 mg eller 10 mg hver 12. time. Hvis du ikke har brugt stærke smertestillende før Derfor er det bedre først at købe minimale doser styrker af morfin tabletter.

Afhængigt af intensiteten og sværhedsgraden af smerte, kan den daglige dosis af morfin øges gradvist. De efterfølgende doser af morfin bør ikke overstige den foregående med mere end 30-50%.

Hvis morfin anvendes til børn, er den daglige dosis matchede overvejer kropsvægt. Ved begyndelsen af smertebehandling bør børn tage op til 0,8 mg morfin pr hvert kilo legemsvægt hver 12. time.

Ældre, især med nedsat lever- eller nyrefunktion, bør tage lavere doser sammenligne med patienter under 65 år. Kombineret anvendelse af morfin med eventuelle lægemidler, der påvirker centralnervesystemet (fx hypnotika og sedativa) øger risikoen for bivirkninger.

Liste af morfin bivirkninger

Hvis du har købt Morfin, lære en liste af mulige bivirkninger, før at begynde at bruge denne bedøvende stof. Særlig opmærksomhed skal rettes mod almindelige bivirkninger, da de har en høj sandsynlighed for forekomst.

Morfin virker direkte på det centrale nervesystem, derfor mange bivirkninger er forbundet med dette system: døsighed, ufrivillige muskelsammentrækninger, svimmelhed eller hovedpine. Trods det faktum, at morfin påvirker CNS, ovennævnte bivirkninger er ikke almindelige.

Listen over de mest almindelige bivirkninger af morfin omfatter kvalme og forstoppelse. Mindre almindelige gastrointestinale bivirkninger af morfin kan mavesmerter, appetitløshed, opkastning, ændring i smag og mundtørhed.

Sædvanligvis har gastrointestinale bivirkninger af morfin ikke forårsage alvorlig ubehag. Fald i den daglige dosis eller ændring i kosten vil bidrage til at reducere eller forebygge sådanne bivirkninger.

Andre Morfin bivirkninger er søvnløshed, urinretention, hallucinationer, eufori, tachycardi, nedsat libido og erektil dysfunktion. Disse bivirkninger kan være meget ubehagelig, så det er nødvendigt at reducere den daglige dosis af morfin til hurtigt at slippe af med dem.

Det skal bemærkes, at indtagelse af en Morfin tablet med langvarig frigivelse oftere end hver 12. time øger risikoen for bivirkninger. Lang tids brug af for store doser morfin kan forårsage fysisk eller psykisk afhængighed.

Køb Morfin til den bedste pris

Dag Morfin er produceret af en række farmaceutiske firmaer. På trods af, at konkurrencen er stor på markedet for smertestillende, kan prisen på morfin tabletter være lav, medium, høj eller meget høj.

Farmaceutiske virksomheder, der dominerer på de regionale eller globale markeder, støtter ofte høje priser på morfin og forhindre fremkomsten af billige smertestillende. Men du kan finde en billig Morfin, især hvis du undersøger priserne på forskellige apoteker.

Du kan også sammenligne priser på morfin med jævne apoteker og online-apoteker. Hvis prisforskellen er væsentlig, bestille Morfin online og reducere omkostningerne til behandling af smerte.

I dag kan du bestille Morfin online fra Danmark, Spanien, Norge, Tyskland, Australien, USA eller ethvert andet land i verden. Hvis du planlægger at købe Morfin online for første gang, kundesupport og stille spørgsmål, du har.

Afhængigt af hvor hårdt du har brug for morfin, kan du vælge standard eller ekspreslevering. Du vælger det nødvendige antal tabletter, betale for ordren og morfin vil blive leveret til din adresse.