modafinil

Vil du begynde at bruge Modafinil, men ikke kender, hvordan denne psychoanaleptic påvirker personens krop? Gør dig bekendt med denne anmeldelse. I denne anmeldelse, kan du også lære om, hvor du kan købe billige Modafinil.

Klinisk det er bevist, at Modafinil producerer udtalt ophidsende effekt. Takket være disse egenskaber, er i dag Modafinil godkendt til behandling af forskellige lidelser associeret med vekslen søvnløshed og overdreven søvnighed, også kendt som skifteholdsarbejde lidelse (SWD).

Modafinil er også anvendes til behandling af overdreven søvnighed forårsaget af sjælden kronisk hjernesygdom – narkolepsi. Mennesker, der lider af narkolepsi kan ikke styre de daglige søvn-vågne cyklus, og Modafinil hjælper til at klare dette problem.

I nogle lande, såsom Danmark, er Modafinil kun godkendt til at forbedre vågenhed hos patienter med narkolepsi. Narkolepsi er sjælden neurologisk lidelse, så Modafinil er normalt bruges til behandling af arbejdsdokumentet i andre lande.

Det skal bemærkes, at Modafinil ofte anvendes off-label. Modafinil anvendes som en af de mest kraftfulde nootrope midler til forbedring visuel perception, tænkning, koncentration og andre kognitive funktioner.

På almindelige apoteker, Modafinil er tilgængelig ved kun recept. Derfor, for at bruge Modafinil til behandling af søvnighed forårsaget af narkolepsi eller holddriftsarbejde uorden, er lægeundersøgelse anbefales for at få en recept på denne psychoanaleptic.

Hvis du ønsker at købe Modafinil, for eksempel for at bruge den som nootrope supplement, er det bedre at bestille det på online-apoteker. På disse apoteker, er recept ikke forpligtet til at købe Modafinil.

Information af anvendelsesform og dosering af Modafinil

Modafinil er et aktivstof, som absorberes hurtigt i mave-tarmkanalen. Modafinil optimal koncentration i blodplasmaet opnås inden for 4 timer efter oral administration.

For at forbedre kontrollen med de daglige søvn-vågne cyklus, der bruges Modafinil 100mg og 200 mg tabletter. Modafinil tabletter skal tages med vand før eller efter måltid.

Fødevarer har ikke en stærk indflydelse på biotilgængelighed og virkningsmekanisme af Modafinil. Imidlertid fødeindtagelse, især fedtholdige kan øge gennemsnitlige udnyttelsesgrad af modafinil i blodplasmaet ved ca. 60 minutter.

Hvis Modafinil anvendes til behandling af overdreven søvnighed i dagtimerne, bør Modafinil 200mg tages hver morgen. En alternativ doseringsregimen indebærer indtagelse af en dosis af modafinil 100mg om morgenen og en mere i eftermiddag.

Mennesker, der lider af symptomer på skifteholdsarbejde lidelse bør tilpasse tid for at bruge Modafinil overvejer starttidspunktet for deres arbejde. Generelt bør der tages en dosis af Modafinil 200mg cirka 60 minutter før begyndelsen af skift.

Det skal bemærkes, at der ikke bør tages mere end 200 mg Modafinil inden for 24 timer. Men hvis dosis af modafinil 200mg per dag ikke forårsager tilstrækkelig effekt, den daglige dosis kan øges til 400 mg.

Bivirkninger forbundet med Modafinil brug

De fleste mennesker, der har købt Modafinil piller og brugte de anbefalede doser af denne psychoanaleptic, ikke oplever nogen alvorlige bivirkninger. Men i begyndelsen af behandlingen af overdreven søvnighed i dagtimerne, folk undertiden klager over hovedpine.

Hovedpine er den eneste fælles bivirkning af modafinil. Normalt hovedpine er milde og hurtigt forsvinder, efter at legemet tilpasser sig virkningen af aktivt stof Modafinil (1-3 dage).

Bivirkninger opstår oftest i begyndelsen af Modafinil brug, men kan også vises i længere tids brug. En liste over sådanne bivirkninger af Modafinil omfatter nedsat appetit, sløvhed, søvnløshed, øget blodkarrenes vægge, og mundtørhed.

Intensitet af modafinil bivirkninger af kan øges over tid. For eksempel, i sjældne tilfælde, Modafinil forårsager fald i kropsvægt, smerter i maven, ryg eller nakke.

Tag ikke Modafinil i større eller mindre mængder eller længere end anbefalet for at undgå hyppige og sjældne bivirkninger. Hvis en bivirkning vises, forårsage ubehag og ikke forsvinder, reduktion af den daglige dosis vil bidrage til at slippe af med dem.

Køb Modafinil til den bedste pris

Hvis du ønsker at reducere omkostningerne til behandling af overdreven søvnighed, først være opmærksom på priserne på lægemidler, som omfatter Modafinil. Kendskab til markedspriser vil bidrage til at vælge og købe det billigste Modafinil.

Hver ny psychoanaleptic har mindst tre navne – kemisk navn, mærkenavn og generiske navn. Normalt kemiske navn beskriver molekylære struktur af psychoanaleptic og er for kompliceret for en fælles forståelse.

Modafinil er generisk navn. Men dette stof er også tilgængelig på apoteker under navne, der er udvalgt af producenten eller leverandøren.

I dag kan du købe Modafinil i Danmark, USA og i andre lande rundt om i verden under navnet Provigil. Provigil dukket op på det farmaceutiske marked mere end 15 år siden, og nu er den mest populære, men relativt dyre lægemiddel, som omfatter Modafinil.

Generiske lægemidler passerer de samme sikkerheds- og kvalitetskrav som de oprindelige lægemidler, men deres primære omkostninger omfatter ikke udgifter til udvikling og videnskabelige undersøgelser. Derfor psychoanaleptics leveret under navnet Modafinil er billigere end de mærkevarer narkotika.

Pris for Modafinil kan variere meget på samme apotek. Derfor kan du spørge apoteket hvilke leverandører tilbyder de bedste priser på Modafinil, før du foretager et køb.

På online-apoteker, kan du købe Modafinil til bedre priser end almindelige apoteker tilbyde. Online apoteker har et højt niveau af salget, sætte en minimumsandel mark-up og så tilbyde at købe Modafinil til den laveste pris.