lyrica

Lyrica er et relativt nyt anti-epileptiske lægemidler. Lyrica gik på salg i midten af 2004, og det er blevet kendt for alle specialister i behandling af epileptiske anfald meget hurtigt på grund af dets farmakokinetiske egenskaber.

Den største fordel ved Lyrica – er hurtig opnåelse af antikonvulsiv effekt. Derfor mennesker diagnosticeret med epilepsi ønsker at købe nemlig Lyrica, snarere end andre antikonvulsiva.

I modsætning til andre lægemidler af denne gruppe, Lyrica bidrager til at opnå en optimal styring af anfald inden cirka 7 dage (generelt). Hvis du vil bruge gamle antiepileptika (fx clonazepam), kan det samme resultat opnås på 2-3 uger.

Det skal bemærkes, at styringen af epileptiske anfald er ikke den eneste indikation for Lyrica brug. Lyrica indeholder flere terapeutiske virkninger, så dette stof anvendes også til kontrol:

• Central og perifer neuropatisk smerte.
• Generaliseret angst.

Epilepsi er en kronisk neurologisk lidelse karakteriseret ved episoder med ukontrolleret excitation af hjernen neuroner. Afhængigt af årsagerne til neurologiske lidelser, kan epileptiske anfald have mange former og manifest i form af motor og mentale fænomener.

Lyrica indeholder et aktivt stof Pregabalin der udøver kraftig antikonvulsiv og analgetisk virkning. Anvendelse af Lyrica hjælper til at reducere neuronal uro, slappe muskler og forebygge udviklingen af anfald hos patienter med epilepsi.

Hvis du ønsker at købe Lyrica på online-apoteker eller med regelmæssige apoteker, vil du blive tilbudt denne anti-epileptisk i kapsler eller oral opløsning. Indikationer for kapsler og løsning Lyrica er identiske; dog kan forskelle i anvendelsesmåden giver visse fordele i behandling.

Det skal bemærkes, at Lyrica er endnu ikke tilgængelig på apoteker i visse lande, såsom Danmark. Men i Danmark kan man købe Pregabalin kapsler, der er identiske med mærkevarer narkotika Lyrica ved sin handling.

Anbefalinger til Lyrica brug

Kapsler Lyrica er mere almindelige i brug end opløsningen, så de er mere ofte ordineret til behandling af epilepsi, angst eller smerte. Men hvis patienter har svært ved at synke kapsler, bør anvendes Lyrica opløsning.

Til behandling af epileptiske anfald, neuropatisk smerte eller angst, der anvendes Lyrica 25mg, 50mg, 75mg, 100mg, 150 mg, 200 mg, 225 mg eller 300 mg kapsler. Lyrica kapsler kan tages med eller uden mad, men det skal bemærkes, at rigelig mad nedsætter absorptionshastigheden af aktivt stof Pregabalin med omkring 25%.

Uanset indikationer, bør tages Lyrica 150mg per dag ved begyndelsen af behandlingen. I begyndelsen, midten og slutningen af brug af Lyrica, bør den totale daglige dosis deles i 2 eller 3 indtag.

Typisk anvendelse af Lyrica 150 mg om dagen hjælper med at kontrollere symptomerne på epilepsi eller andre neurologiske sygdomme på kun 7 dage. Hvis dette ikke sker, bør den daglige dosis øges til 300 mg Lyrica.

Hvis du ikke kan opnå den forventede antikonvulsive eller smertestillende virkning i dette tilfælde, kan den daglige dosis øges til 600 mg Lyrica. Den daglige dosis kan ikke øges oftere end en gang om ugen.

I begyndelsen af behandlingen af neurologiske lidelser, er det bedre at købe Lyrica 50 mg kapsler. Lyrica 50mg kapsler kan anvendes på forskellige trin i behandlingen, men den er ikke altid hensigtsmæssigt fra synspunkt af bekvemmelighed og omkostninger ved behandling.

Hvis neurologisk sygdom er alvorlig og bør anvendes dosis af Lyrica 600 mg per dag, kan anvendelse af 12 kapsler med 50 mg forårsage nogle ubehag. Hertil kommer, pris på 12 Lyrica 50 mg kapsler er højere end prisen på to 300 mg kapsler, men terapeutisk effekt er identisk.

Hvis du begyndte at bruge 50 mg kapsler og dosisregime har ændret sig, er det bedre at købe Lyrica kapsler indeholdende mere passende for dig mængden af aktiv ingrediens Pregabalin næste gang.

Hvis et lille udbud af Lyrica 50mg kapsler forbliver og den daglige dosis øges til 300 mg eller 600 mg, ikke haste til at bruge dem med det samme. Ved afslutningen af behandlingen, den daglige dosis skal nedsættes gradvist og Lyrica 50 mg kapsler komme i handy.

En pakke kan indeholde 14 til 112 Lyrica kapsler. Køb af en stor pakke gør det muligt at spare lidt, men dette gøres bedst, når effektive dosis af Lyrica allerede er bestemt.

NB

Før Lyrica har optrådt på det globale farmaceutiske marked, blev flere dusin kliniske forsøg udført. Disse forsøg varede 4 til 56 uger, og flere tusinde mennesker deltog i dem.

Ifølge resultaterne af kliniske forsøg, blev det konstateret, at Lyrica hurtigt letter symptomer på epilepsi, neuropatisk smerte og generaliseret angst. Lyrica er ikke mindre sikker end andre antiepileptika, fx Lamotrigin og er veltolereret som godt.

Før du køber Lyrica på apotek, kan du spørge en farmaceut om mulige bivirkninger. Hvis du køber Lyrica på online-apotek, kan du stille spørgsmål via telefon eller email.

Folk, der har deltaget i kliniske forsøg med Lyrica, sjældent oplevet bivirkninger. Deltagere oftest klaget over hovedpine, svimmelhed og døsighed.

Køb billige Lyrica

På to tilstødende apoteker, kan prisen på Lyrica variere med 50% eller mere. Derfor, hvis du ønsker at bruge billige Lyrica, finde ud af prisen på denne mærkevarer stof på forskellige apoteker.

En anden måde at reducere omkostningerne ved behandling af neurologiske sygdomme er brugen af Lyrica generiske lægemidler, men de er næppe tilgængelige i alle lande i verden.

I Danmark kan man købe generiske lægemidler af Lyrica leveret af Teva, Pharmathen, Stada, Genericon og andre medicinalvirksomheder. I USA Lyrica er det eneste anti-epileptisk middel indeholdende aktivt stof Pregabalin.

Hvis Pregabalin-holdige lægemidler er ikke tilgængelige på apotekerne i din by eller de er for dyre, kan du købe billige generiske lægemidler af Lyrica online. I dag kan du bestille generiske lægemidler af Lyrica uden recept på online-apotek og få en sikker og effektiv antiepileptisk lægemiddel inden for få dage.