methadone

Metadon er et effektivt analgetisk lægemiddel til lindring af akutte og vedvarende smerter. Desuden er Metadon indiceret til erstatningsterapi til patienter afhængige af opiater.

Metadon er relateret til en klasse af opioider. Det påvirker opioidreceptorer i hjernen, der kan modulere og forstærke smertesignaler. Metadon blokerer visse opioide receptorer, og dermed reducere smertegrænsen.

Analgetika Metadon er tilgængelig i de fleste lande verden over og designet til oral eller injicerbar administration. For eksempel i Danmark kan man købe online:

• Metadon piller af 5 og 20 mg;
• oral opløsning piller 5 mg / ml og 1 mg / ml;
• injektion til subkutan administration af 10 mg / ml.

Ved brug af Metadon piller eller løsning, er en oral smertestillende effekt opnås i 30-60 minutter efter administration og varer ca. 4 timer. Brug af subkutane injektioner af metadon tilvejebringer en analgetisk virkning inden for 10-20 minutter efter administration.

Metadon absorberes godt uanset hvilket program metoden. Maksimal plasmakoncentration opnås efter 2-4 timer efter administration af metadon, og halveringstid kan være 15 til 60 timer.

Til lindring akutte og alvorlige smerter, starte med en enkelt dosis på 5-10 mg Metadon hver 6-8 timer. Afhængig af tolerabilitet, kan en maksimal daglig dosis gradvist øges – til 40 mg Metadon hver 6-8 timer.

Subkutane injektioner af metadon kan administreres hver 3-4 timer. De anbefalede enkeltdoser til voksne er op til 1 ml Metadon. Brug af smertestillende hos ældre, ekstra pleje skal tages, fordi selv en lav dosis Metadon skaber risiko for overdosis.

Børn kan tage oral opløsning af Metadon. Deres methadondosis gør 0,3 mg per kg legemsvægt, administreret hver 6-8 timer. Da børn er generelt mere følsomme over for den analgetiske virkning, kan selv minimale doser af metadon forårsage uønskede reaktioner.

Metadon piller og injektioner kun anvendes som et analgetikum. Hvis du har købt Metadon oral opløsning, kan det bruges til at behandle smerte eller som en opioid substitutionsbehandling (OST).

En indledende daglige dosis til patienter afhængige af psykoaktive stoffer er 40 mg Metadon. Lægemidlet kan indgives en gang eller flere gange om dagen. Den maksimale Metadon dosis bør ikke overstige 180 mg per dag.

Hvis du er afhængig af psykoaktive stoffer, købe Metadon, begynder at tage de anbefalede doser af lægemidlet, og du vil være i stand til at opnå følgende mål:

• reduktion af opiat misbrug;
• fjernelse af afhængighed af opiater;
• forbedre den generelle fysiske og psykiske tilstand.

Langsigtet anvendelse af Metadon har ingen negativ indvirkning på de indre organer: hjerne, lever, hjerte, nyrer osv Siden Metadon løsning indtages oralt, ikke intravenøst, det fjerner muligheden for infektion med HIV, hepatitis og andre sygdomme.

Fordele ved Metadon program:

• længere analgetisk virkning sammenlignet med andre opioidanalgetika;
• lang tids brug ikke forårsager afhængighed eller afhængighed, ikke-giftige;
• ikke forårsager pludselige ændringer i patientens mentale tilstand.

Metadon var ikke den første opioid analgetikum, men blev en af de mest populære lægemidler til behandling af afhængighed. Det blev først syntetiseret i 1939 af tyske videnskabsmænd Max Bockmhl og Gustav Ehrhart, arbejdede på IG Farbenkonzern.

Den nye stof blev opkaldt Hoechst 10820 og derefter Polamidon og skabt som en erstatning for en anden opiat – Morfin. Den 11. september 1941 blev en officiel patent for Metadon udstedt. Over seks år efter registreringen narkotika, blev Metadon kun anvendes i Tyskland.

I 1947 blev Metadon givet sit nuværende navn og blev til anvendelse som et analgetikum i Storbritannien og USA. Amerikanske medicinalvirksomhed Eli Lilly var den første til at lancere en industriel fremstilling af Metadon.

Første forsøg på at bruge Metadon som behandling for opioidafhængighed blev gennemført siden 1960’erne. I 1964 blev effekten af Metadon endeligt bekræftet som et lægemiddel til substitutionsbehandling.

Selvom opioid afhængighed ikke var et alvorligt problem i Danmark indtil 70-80, havde Metadon blevet brugt som en OST narkotika siden 1960’erne. Siden begyndelsen af 1980’erne har Metadon blevet indikeret af danske læger til behandling af afhængighed.

Som af 1995, Danmark med Holland forbruges den højeste mængde metadon blandt alle europæiske lande. Og i dag Metadon er fortsat et af de mest populære lægemidler i Danmark, bruges til smertelindring og forvaltning af afhængighed af psykoaktive stoffer.

I dag kan man købe Metadon online væsen i Danmark, Norge, Holland eller et andet land i verden. Bestil Metadon online og på blot et par dage vil du modtage en effektiv og kraftfuld lægemiddel til behandling af smerte eller opioid afhængighed.