lioresal_denmark

Lioresal hører til gruppen af muskelafslappende medikamenter, der har en central virkningsmekanisme, og som har en beroligende, muskelafslappende og smertestillende virkning.

Hovedindikatorerne for anvendelse af Lioresal muskelafslapper med central virkningsmekanisme er neurologiske sygdomme forårsaget af skader på rygraden. Patienter kan købe Lioresal ikke blot til behandling af disse sygdomme, men også til sygdomme, der involverer forkrampning i skeletalmusklerne, såsom.

  • slagtilfælde
  • multipel sclerose
  • cerebral parese

Den muskelafslappende virkning opnås på grund af den aktive ingrediens i Lioresal, som er Baclofen.

Potentielle forbrugere af muskelafslappere i Italien, Spanien, Tyskland og Frankrig kan købe det antispastiske medikament Lioresal i to doseringsformer: oral (tabletter) og injektion (opløsning).

Lioresal tabletter

Patienter kan købe Lioresal tabletter på apoteket mod recept. Denne farmaceutiske form er tilgængelig for forbrugere i to doseringer:

  • Lioresal tabletter10 mg
  • Lioresal tabletter 25 mg

Lioresal tabletter anbefales både til børn og voksne. Lioresal tabletter bruges normalt til behandling af milde former for multipel sclerose og rygmarvslæsioner fra traumatiske, smitsomme, degenerative, neoplastiske og ukendte oprindelser hos voksne.

Lioresal tabletter bør kun anvendes med yderste varsomhed til børn under 16 år og til børn, der vejer under 33 kg. Det bør bemærkes, at brugen af Lioresal tabletter til ældre nogle gange kan medføre alvorlige bivirkninger. Dette kan skyldes nedsat nyrefunktion samt tilstanden i andre indre organer.

Som regel rådes patienter i starten af behandlingen til at købe 10mg Lioresal tabletter og begynde behandlingen med den laveste dosis på 5mg Liresal (Baclofen) tre gange dagligt.

Herefter øges den terapeutiske dosis af Lioresal (Baclofen) gradvist indtil optimal respons er opnået. Hvis den ønskede effekt ikke indtræffer indenfor 6-8 uger, bør patienten stoppe med at tage Lioresal tabletter.

Den optimale Lioresal dosering varierer fra 30mg Lioresal (Baclofen) til 75 mg Lioresal (Baclofen) dagligt. Hvis behandlingen af en patient med Lioresal tabletter ikke resulterer i forbedringer i tilstanden, kan det være tilrådeligt at bruge den injicerbare form af Lioresal (Baclofen)

Lioresal opløsning

Til behandling af alvorlig spasticitet hos patienter med hjerne- og rygmarvslæsioner, eller hvis patienten ikke kan tage Lioresal oralt, kan brugen af Lioresal Intrahecal injektion eller infusion anbefales.

Lioresal opløsning er udelukkende beregnet til intratekal indgivelse, og patienter kan mod recept købe Lioresal Intrathecal injektioner på deres lokale apotek.

Lioresal opløsning leveres til verdensmarkedet i ampuller. Hver ampul med Lioresal Intrathecal er kun beregnet til engangsbrug. Borgere i Europa og i USA kan finde Lioresal Intrathecal injektioner i de følgende doseringer:

  • 0,05mg/ml
  • 5 mg/ml
  • 2mg/ml
  • 10mg/ml 5
  • 10mg/20ml

Behandling med Lioresal Intrathecal foregår i tre stadier. I det første stadie bør en enkelt intrathekal indgivelse af medikamentet foretages for at fastsætte det optimale doseringsregime.

I andet stadie, gives medikamentet intrathekalt ved at bruge et specielt implanteret system. Det tredje stadie af behandlingen er retted mod at vedligeholde muskeltonus på et normalt niveau og at minimere hyppigheden af de spastiske reaktioner.

Den terapeutiske dosering af Lioresal Intrathecal bestemmes individuelt for den enkelte patient. Patienter anbefales at bekendtgøre sig med kontraindikationer og terapeutiske doseringer for medikamentet før de køber Lioresal Intrathecal.

Lioresal bivirkninger

Bivirkninger er ofte vanskelige at udrede, når Lioresal bruges til patienter med rygmarvs eller hjerneskader, grundet en del af disse sygdommes symptomer.

Ikke desto mindre anses kvalme, svimmelhed, somnolens, hypotension, hovedpiner, hypotoni, tremor, vertigo, respirationsbesvær for at kunne være forårsaget af Lioresal brug.

Hvor køber man Lioresal?

Behandling med det antispastiske medikament Lioresal kan være lang og dyr for mange patienter. Hvis prisen på Lioresal er for høj for patienten, kan han tilbydes at købe generisk Lioresal, som koster mindre.

Der findes et stort antal medikamenter med muskelafslappende virkning på verdensmarkedet. Borgere i USA, Europa og Australien kan købe generisk Lioresal under varemærkerne Gablofen, Clofen, Stelax, Pacifen, Bacthecal.

Patienter kan købe Lioresal og generiske udgaver mod recept hos apoteker i Europa, USA, New Zealand. Hvis patienten ønsker at købe Lioresal hurtigt og uden recept, kan han ty til online apoteker, som leverer det spasmolytiske medikament Lioresal (Baclofen) sikkert og uden forsinkelse.