lasix_denmark

Lasix er et medikament, der har en diuretisk effekt og fjerner magnesium, kalium og calcium fra kroppen. Det diuretiske medikament Lasix bruges til voksne og børn til behandling af:

 • forhøjet blodtryk (hypertension)
 • ødem, i forbindelse med hjertesvigt, lever og nyresygdomme.

Eksperter anbefaler køb af Lasix til patienter, der har brug for et kraftigt og effektivt diuretisk medikament. Den diuretiske virkning for Lasix er baseret på evnen for den aktive ingrediens – Furosemid – til at blokere genoptagelsen af natrium og klorid ioner.

Lasix leveres i de følgende former til det globale marked:

 • kapsper
 • tabletter
 • injektioner
 • oral opløsning

Borgere i Danmark og Østrig har mulighed for at købe Lasix som depotkapsler, der langsomt frigiver den aktive ingrediens. Hver Lasix kapsel indeholder enten 30 mg eller 60 mg Furosemid.

Lasix kapsler er tilgængelige i forskellige doseringer på det amerikanske og europæiske marked. Afhængig af typen af ødem, får patienten udskrevet Lasix tabletter i de følgende doseringer:

 • Lasix 20mg
 • Lasix 40mg
 • Lasix 80 mg
 • Lasix 500mg

Ved brug af Lasix tabletter og kapsler, oplever patienten den diuretiske virkning indenfor en time. Den maksimale diuretiske effekt for Lasix opnås efter 1-2 timer efter indtagelse og varer i omkring 6-8 timer.

Da Lasix er et kontrolleret medikament, kan patienter kun købe Lasix tabletter og kapsler, såvel som Lasix injicerbare opløsninger på apoteket mod recept.

Parenteral indgivelse af diuretikaet Lasix anbefales kun i nødsituatione eller i tilfælde, hvor patienten ikke kan tage Lasix oralt. Eksperter anbefaler, at man skifter fra parenteral indgivelse af Lasix til oral indtagelse så hurtigt som muligt.

Med parenteral indgivelse af Lasix, opstår den diuretiske virkning indenfor 5 minutter efter indgivelse, og varer i omkring 2 timer. Desuden forårsager Lasix udvidelse af årerne og reducerer derved blodtrykket i dem, samt nedsætter trykket i pulmonalarterien.

Patienter i Australien, Canada og visse europæiske lande har mulighed for at købe Lasix i følgende injicerbare opløsninger:

 • Lasix 20 mg/2 ml
 • Lasix 40mg/4ml
 • Lasix 250mg/25ml

Den sædvanlige initialdosis for Lasix til ødembehandling er 20 mg til 40 mg Furosemid i en enkelt dosis. Om nødvendigt kan Lasix dosis forhøjes. Lasix pædiatrisk dosering til parenteral indgivelse er 1 mg/kg kropsvægt for et barn, men ikke mere end 20 mg om dagen.

Til behandling af ødem syndrom hos børn, kan det ofte anbefales at købe Lasix i oral opløsning, hvilket er tilgængeligt for forbrugerne i Lasix doseringen 10mg/ml. Initialdosis for oral Lasix til spædbørn og børn er 2mg/kg kropsvægt, givet som en enkelt dosis.

Hvis den ønskede diuretiske virkning er opnået, øges Lasix doseringen med 1-2 mg/kg kropsvægt til børn, og tages 6-8 timer efter den foregående dosis. Det anbefales ikke at overskride en dosering på 6mg/kg kropsvægt til børn.

Patienter bør huske, at de kan spørge farmaceuten omkring tilgængeligheden af generisk Lasix, før de køber det. Givet at generiske udgaver har samme diuretiske virkning, kan prisen på generiske medikamenter afvige markant fra prisen på Lasix.

Forbrugere i Canada, Danmark, Østrig og Australien kan købe generisk Lasix under varemærkerne Dimazon, Diural, Furix, Furosemide, Furostad, Furohexal, Urex, Uremide, Frusax.

Lasix er et diuretika og kan forårsage bivirkninger, men det er ikke ensbetydende med at det er givet, at patienten vil opleve de uønskede virkninger ved brug af Lasix.

Ifølge anmeldelser af Lasix, har forbrugere anmeldt Lasix som et effektivt medikament, der tåles godt af patienterne. Risikoen for bivirkninger er stærkt nedsat når den angivne dosering af Lasix overholdes.

Patienter, der ønsker at købe Lasix hurtigt og uden recept, kan drage fordel af online apoteker. Prisen på Lasix på almindelige apoteker er som regel fastsat, mens online apoteker tilbyder lavere priser for Lasix, afhængig af hvor stor en mængde Lasix man køber.

Ved at købe Lasix online, sparer patienten tid og penge.