Aldactone Danmark

aldactone_denmark

Aldactone er et kalium-præserverende diuretika. Man begyndte at anvende Aldactone midt i  forrige århundrede, og det bruges stadig idag. I moderne medicin bruges diuretikae Aldactone til:

 • behandling af alvorlig hypertension
 • forebyggelse af hypoglykæmi og hypomagnesæmi
 • diagnose af primær hyperaldosteronisme
 • behandling af bilateral mikro eller makro nodulær adrenal hyperplasi
 • behandling af ødematisk syndrom hos patienter med kronisk hjertefejl
 • korttids præoperativ behandling af patienter med primær hyperaldosteronisme

Patienter kan på recept købe Aldactone i et antal europæiske lande, Canada, USA og Australien. I fald patienten ikke kan købe Aldactone i sit hjemland, kan han bestille det online.

Det bør bemærkes at udover de ovennævnte anvendelsesområder, kan Aldactone (Spironolactone) bruges til behandling af grov akne hos kvindelige patienter.

Hvis en kunde ønsker at købe Aldactone som et middel mod acne, bør hun først konsultere en dermatolog og se indikeringerne for Aldactone behandling.

I USA og Europa, fås Aldactone som tabletter i tre forskellige doseringer:

 • Aldactone 25 mg
 • Aldactone 50 mg
 • Aldactone 100 mg

Det aktive stof i Aldactone tabletter er Spironolactone, som har en diuretisk og antihypertensiv virkning. Spironolactone virker specifikt mod aldosteron, og fremmer udskillingen af natrium og vand, samtidig med at det hjælper med at præservere kalium.

For en effektiv behandling med Aldactone diuretika, anbefales patienten før køb af Aldactone at få medicinsk vejledning for at bestemme den korrekte dosering.

For diagnosticering af primær hyperaldosteronisme får patienter oftest udskrevet:

 • Spironolactone i daglig dosering på 400 mg (4 tabletter af Aldactone 100) i 3-4 uger, når patienten gennemgår den længerevarende udredning
 • Spironolactone i daglig dosering på 400 mg (4 tabletter af Aldactone 100) i 4 days i den korte udredning

Hos ødem (nephrotisk syndrom, kronisk hjerteinsuffiens eller levercirrose), udskrives en daglig Aldactone dosering på 100 mg, som det anbefales at dele op i to daglige indtag.

I nogle tilfælde, afhængig af patientens tolerance overfor Spironolactone, kan den daglige dosering af Aldactone variere fra 25 mg til 400 mg.

Af hensyn til patientens bekvemmelighed i forhold til at overholde den daglige dosering af Aldactone diuretika til ødem behandling, er det anbefalet at købe Aldactone tabletter á 50 mg.

I tilfælde af diuretisk induceret hypokaliæmi, anbefales patienter at tage 25 mg til 100 mg Aldactone dagligt. Selvom effekten af Aldactone ikke er bekræftet hos pædiatriske patienter, kan Aldactone nogle gange anvendes til behandling af ødem hos børn.

Den daglige dosering af Aldactone til børn ligger mellem 1 mg til 3 mg Spironolactone pr kilogram kropsvægt.  For let brug og dosering af Aldactione diuretika til børn, kan du købe Aldactone 25 mg eller 50 mg.

I behandlingsforløb med Aldactone, anbefales patienter at undgå overdrevet indtag af kalium for at undgå at bivirkninger for Aldactone manifesterer sig. Ved sideløbende behandling med antihypertensiva eller diuretiske midler, bør doseringen af Aldactone reduceres.

Udviklingen af bivirkninger ved brug af Aldactone kan ofte tilskrives virkningen af Spironolactone, som kan give hovedpine, kvalme, opkastninger, gastritis, søvnighed, mavesmerter, hud allergi, forstyrrelser i den menstruelle cyklus hos kvinder, og gynækomasti hos mænd.

Kalium-præserverende diuretisk Aldactone er et af de mest effektive medikamenter. Den høje sikkerhedsprofil, samt den gode tålelighed  for Aldactone muliggør anbefalingen af dette medikament til patienter uden risiko for alvorlige bivirkninger.

Patienter, der ønsker at købe Aldactone og ikke kan finde det på deres lokale apotek, anbefales at bestille Aldactone online. Før bestilling af Aldactone online, kan forbrugeren undersøge tilgængeligheden af generiske Aldactone midler på apoteket og sammenligne priserne.

I Europa (inklusiv Danmark og Frankrig) og i USA, kan patienter købe generisk Aldactone under navne som Flumach, Spiroctan eller Spironolactone. Når patienter vælger at købe Aldactone hos online apoteker, anbefales de at sætte sig ind i betingelserne for Aldactone salg og levering.