Køb af imovane online

Imovane – er en effektiv medicin, der bruges til at forebygge søvnløshed. Alle patienter, der ønsker at tage en medicin for at løse problemer med at falde i søvn og forbedrer søvnkvaliteten, kan købe Imovane i Danmark.

Imovane er en hypnotisk stof, der hører til cyclopyrroloner. En aktiv bestanddel Zopiclon binder til en receptor kompleks af y-aminosmørsyre (GABA) – den vigtigste inhiberende neurotransmitter.

Imovane minder benzodiazepiner ved spektret af farmakologisk aktivitet. Men det kun binder til de centrale receptorer og ikke ligner perifere benzodiazepinreceptorer. Derfor muskelafslappende egenskaber er mindre udtalt, men hypnotisk – mere udtalt i Imovane medicin.

Udover beroligende virkning, Imovane giver også andre effekter forbundet med undertrykkelse af den CNS-aktivitet:

 • hypnotisk
 • muskelafslappende
 • antikonvulsive
 • beroligende

Imovane er hurtigt og næsten fuldstændigt absorberet. Forbruget af fedt og kalorieindhold mad påvirker ikke lægemiddelabsorption. Peak af Imovane koncentration i blodplasmaet opnås i omkring 1,5-2 timer efter oral administration.

Halveringstiden af ​​Imovane gør omkring 5 timer. Halveringstiden af ​​lægemidlet kan forlænges op til 7 timer hos ældre patienter over 65 år.

De fleste patienter, der oplever søvnproblemer, købe Imovane til:

 • forbedre kvaliteten af ​​søvn;
 • reducere tiden for at falde i søvn;
 • øge søvn varighed;
 • reducere hyppigheden af ​​natlige opvågninger.

Blisterpakninger, der indeholder 10, 30 eller 100 Imovane tabletter sælges på de danske apoteker. Hver tablet indeholder 7,5 mg aktiv ingrediens Zopiclon. I Danmark kan de, der har undladt at få en recept fra den behandlende læge, købe Imovane online.

Imovane bør tages umiddelbart før sengetid. Den sædvanlige dosis af Imovane er en 7,5 mg tablet om natten. Hypnotiske virkning opnås indenfor 30 minutter efter indtagelsen tablet. I tilfælde af pludselige natlige opvågninger, ikke tager Imovane gentagne gange samme nat.

Akkumulering af lægemidlet i kroppen af ​​ældre er minimal. På trods af en lille reduktion af Imovane metabolisme i leveren af ​​patienter over 65 år, blev stoffet ophobning i blodplasma ikke afsløret.

Ingen justering af Imovane doser til patienter med nedsat nyrefunktion er påkrævet. Det stof udskillelse reduceres på grund af langsom metabolisme hos personer med skrumpelever, så kræves justering af Imovane dosis til patienter med leversvigt.

Behandling af forbigående søvnløshed kan tage 2-5 dage. Behandling af situationsbestemt søvnløshed kan tage 2-3 ugers regelmæssig brug af sovepiller. Køb Imovane kun til begrænset brug, der ikke bør overstige en måned.

Fordelene ved anvendelse Imovane:

 • ikke påvirker udviklingen af ​​søvnapnø;
 • genskaber naturlig søvn cyklus;
 • forebygger udvikling af klynge hovedpine.

Kliniske forsøg har bekræftet, at Imovane påvirker varigheden af ​​søvn om morgenen, væsentligt reducere den, dvs. accelererer opvågnen. Hermed har lægemidlet ikke forårsage sløvhed eller nedsat arbejdsevne hele dagen.

Selv om varigheden af ​​behandling med Imovane gør 30 dage, skal du sikkerhedsundersøgelser ikke afsløre udvikling af afhængighed i langvarig brug af sovepiller i mere end 4 måneder.

De patienter, der ønsker at bruge den sikreste sovende narkotika, bør købe Imovane. I de fleste tilfælde bivirkninger er milde og forbigående. De vigtigste bivirkninger ved Imovane omfatter en bitter smag i munden, svimmelhed, kvalme, eller allergiske reaktioner.

Imovane er det første varemærke zopiclon. Lægemidlet blev udviklet i første halvdel af 1980’erne, af et selskab Rhône-Poulenc SA, som blev en del af Sanofi-Aventis i 2015. Zopiclon blev den første ikke-benzodiazepin hypnotisk stof. Siden 1985 har Imovane blevet brugt til at løse falde i søvn problemer.

I Danmark har Imovane blevet tilgængelige siden februar 25, 1986, da stoffet en markedsføringstilladelse. Den danske leverandør af lægemidlet er en medicinalvirksomhed Sanofi-Aventis.

Danskerne kan ikke alene Imovane at forbedre kvaliteten af ​​søvn og løse problemet med natlig opvågninger. De kan købe hypnotisk lægemiddel baseret på Zopiclon under sådanne varemærker som Imoclone og Imozop, samt under sit generiske navn på danske apoteker.

I de fleste europæiske lande, kan en person købe Imovane online uden behov for en lægeundersøgelse og tilstedeværelse af en recept. Dette stof er solgt i lande som Grækenland, Sverige, Finland, Norge, Rumænien, Polen og Frankrig.

Imovane ikke sælges i Storbritannien eller spanske apoteker. I Storbritannien kan en person købe Imovane online eller under varemærket zimovan. I Spanien kan personen finde Imovane generiske lægemidler under varemærkerne Zopicalma, Datolan, Siaten og Limovan.

Ikke alene europæere kan finde den effektive, hypnotisk lægemiddel på salg. Mange mennesker køber Imovane online i Canada, Brasilien og New Zealand for at bruge dette stof til at løse søvnproblemer. I Australien kan man købe Imovane online under sådanne varemærker som Imrest, Ipclone og zstar.