Køb ibumetin 600 mg online

For at slippe af forskellige smerter og inflammatoriske reaktioner, er det nødvendigt at anvende et effektivt lægemiddel, såsom Ibumetin. Du kan købe dette stof på sædvanlige apoteker i Danmark eller online.

Ibumetin er et non-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID). En aktiv ingrediens Ibuprofen flæng inhiberer aktiviteten af ​​mediatorer, der bidrager til forekomsten af ​​smerte, inflammation og hypertermiske reaktioner. Med andre ord, Ibumetin har analgetisk, antiinflammatorisk og antipyretisk virkning.

Patienten har en mulighed for at vælge en af ​​tre Ibumetin doseringsformer:

  • gel 5%
  • 200 mg, 400 mg og 600 mg tabletter
  • 600 mg depottabletter

De patienter, der køber Ibumetin, skal huske, at 200 mg tabletter sælges uden recept. Alle andre doseringsformer af Ibumetin dispenseres på recept.

Ibumetin gel anvendes til at fjerne lokale inflammatoriske reaktioner. bør tages tabletterne til at lindre mild til moderat smerte, samt betændelser på sådanne sygdomme såsom arthritis, gigt, og osteochondrosis.

Ibumetin gel næsten ikke har systemisk eksponering. Ikke mere end 5% af lægemidlet absorberes i dyb hud. Anvendes regelmæssigt, Ibumetin gel opnår en tilstrækkelig terapeutisk koncentration, der kræves for analgetisk og antiinflammatorisk virkning.

Ibumetin tabletter er godt og næsten fuldstændigt absorberet. Den maksimale plasmakoncentration opnås inden for 1-3 timer efter indtagelsen. Halveringstiden er ca. 2 timer; total eliminering af lægemidlet fra legemet udføres en dag efter oral administration.

For at reducere smerter symptomer og inflammatoriske reaktioner, gentagen brug (3-4 gange dagligt) i Ibumetin konventionelle tabletter eller gel er påkrævet. De, der ikke ønsker at tage den medicin flere gange om dagen, skal købe forlænget frigivelse tabletter.

Langvarig doseringsform Ibumetin tabletter giver en gradvis frigivelse af ibuprofen. Forlænget absorption af de aktive stoffer bidrager til at opretholde Ibuprofen koncentration i blodplasmaet længere end ved brug af traditionelle tabletter. Således Ibumetin extended-release tabletter er tilstrækkeligt at udtage 1-2 gange om dagen.

Børn ældre end 12 år og voksne er tilstrækkelige til at tage 1200 mg Ibumetin at reducere smerter symptomer og inflammatoriske reaktioner. I svære og skarpe smerter symptomer, kan den daglige dosis af Ibumetin nå 2400 mg, men varigheden af ​​anvendelse af høje doser af lægemidlet bør ikke overstige 6 uger.

Køb Ibumetin gel til udvortes brug. En strimmel af gelen påføres på det ramte område og omhyggeligt gnides indtil den er helt absorberet.

Gentagen applikation af gelen er muligt tidligst efter 4 timer. Brug ikke Ibumetin gel mere end 4 gange om dagen. Det er nok at regelmæssigt bruger Ibumetin gel i en uge for at reducere sværhedsgraden af ​​smerter symptomer og inflammatoriske reaktioner. Hvis smerte symptomer vedvarer eller forøgelse efter 14 dages gelen brug, bør behandlingen afbrydes.

Fordelene ved at anvende Ibumetin gel sammenligne til Ibumetin tabletter:

  • der ikke er behov for systemisk absorption af lægemidlet;
  • signifikant færre bivirkninger end når der anvendes orale doseringsformer af lægemidlet;
  • oprettelse af en terapeutisk signifikant lægemiddelkoncentration i umiddelbar nærhed af den patologiske fokus.

Ibumetin tåles godt af de fleste patienter. Resultaterne af kliniske forsøg tillader at betragte Ibumetin som den sikreste stof af NSAID-gruppe. Udvikling af alvorlige bivirkninger forekommer meget sjældent, når du bruger dette stof.

Følgende fordele for patienten, hvis han køber Ibumetin og begynder at bruge det til lindring af smerter og inflammatoriske reaktioner:

  • mindre toksicitet ved overdosering;
  • høj gastrointestinale tolerabilitet;
  • en lang række terapeutiske virkning.

Ibumetin var ikke den første lægemiddel baseret på Ibuprofen. I december 1961 blev Ibuprofen først syntetiseret af professor Stuart Adams bruges til at normalisere kroppens temperatur. Men over tid, har en liste over kliniske indikationer for brug af narkotika vokset betydeligt.

I de første år efter udgivelsen til den farmaceutiske marked, beviser på effektiviteten og sikkerheden af ​​Ibumetin fortsatte med at akkumulere. I 1983, Ibuprofen blev den anden NSAID (efter Aspirin), som har været tilgængelig uden recept.

Den 20. oktober 1972 Brufen blev den første lægemiddel baseret på Ibuprofen godkendt i Danmark. Den 22. oktober, 1981, blev Ibumetin godkendt i Danmark. De danske leverandører af dette stof er sådanne farmaceutiske virksomheder som Takeda og Nycomed.

Brufen og Ibumetin er ikke de eneste NSAID baseret på Ibuprofen. Du kan finde sådanne lægemidler som Ibunin, Ifenin, Ibumax, Ipren og Ibutop på de danske købmænd og på online-apoteker.

En recept er forpligtet til at købe lægemidlet ved regelmæssig apotek. De patienter, der har behov for akut lindring af akutte anfald af smerte, kan købe Ibumetin online uden recept.