escitalopram

Escitalopram – er et antidepressivum anvendes til at eliminere symptomerne på panik og depressive lidelser af forskellig sværhedsgrad. Patienter udsat for alvorlig psykisk sygdom – generaliseret angst (GAD) også skal købe Escitalopram online.

En gruppe af antidepressiva Escitalopram tilhører kaldes “selektive serotoningenoptagshæmmere» (SSRI) aktion af Escitalopram er rettet mod at opretholde koncentrationen af serotonin – neurotransmitter, der påvirker psykiske og følelsesmæssige tilstand.

Escitalopram fremmer styrkelse og forlængelse af serotonin effekt på hjernen receptorer. Efter påføring af Escitalopram, hjerneceller absorberer serotonin bedre som følge modtagelighed af kroppen til stressede situationer falder.

Den maksimale koncentration af Escitalopram i blodplasmaet opnås ca. 4 timer efter indtagelse. Escitalopram er næsten fuldstændig absorberet og måltider påvirker ikke dets biotilgængelighed. Half-life kan være op til 30 timer. En stabil lægemiddelniveau i blodplasmaet opnås efter en uge i regelmæssig brug af Escitalopram.

bør tages antidepressive gang daglig uanset fødevareindtag. For at købe Escitalopram i Danmark, skal patienten vælge en af tre doseringsformer af den antidepressive lægemiddel:

• tabletter: 5 mg, 10 mg, 15 mg og 20 mg;
• oral opløsning: 10 mg / ml og 20 mg / ml;
• oralt desintegrerende tabletter: 10 mg og 20 mg.

Til behandling af depressive lidelser af forskellig sværhedsgrad, den daglige dosis af escitalopram løber et 10 mg tablet eller to 5 mg tabletter som en enkelt dosis. Fald i sværhedsgraden af depression symptomer opstår efter 14-30 dages regelmæssig brug af Escitalopram. For at forebygge tilbagefald af depressive lidelser, bør Escitalopram bruges i mindst seks måneder efter forsvinden af sygdomstegn.

I den første uge af behandlingen af panikangst, den daglige dosis af Escitalopram gør 5 mg. Efter 7 dage, kan Escitalopram dosis øges til 10 mg per dag. En udtalt reduktion af symptomer på panikangst observeres efter 3 måneders anvendelse af escitalopram.

Behandling af social fobi ved hjælp af Escitalopram tager mindst 3 måneder. Escitalopram 10 mg tabletter om dagen reducerer manifestation af fobi symptomer efter ca. 2-4 uger. For at reducere risiko for fobi tilbagefald, bør fortsat behandling med Escitalopram i 6 måneder efter forsvinden af tegnene sygdom.

Varigheden af GAD behandling ved hjælp af Escitalopram kan tage seks eller flere måneder. At reducere GAD symptomer, bør de daglige doser af escitalopram være 10 mg.

Escitalopram dosis kan titreres efter patientens reaktion på handlingen lægemidlet. Men uanset psykisk lidelse, den maksimale daglige dosis af det antidepressive bør ikke overstige 20 mg.

Anvendelse af oral opløsning Escitalopram er praktisk, fordi den nødvendige dosis af det antidepressive kan tilsættes til vand eller juice. Anvendelse af escitalopram oralt desintegrerende tabletter er fortrinsvis til patienter med synkebesvær.

I Danmark, til patienter med tendens depressive og angst kan købe Escitalopram online uden recept. Lægemidlet har følgende fordele:

• ikke forårsager alvorlige bivirkninger i tilfælde af overdosering;
• praktisk talt ikke interagere med andre lægemidler;
• reducerer de vigtigste tegn på angst og depressive lidelser efter 2 ugers regelmæssig brug;
• tages kun en gang om dagen på grund af forlænget halveringstid (30 timer);
• tilvejebringer terapeutisk virkning tidligere end andre antidepressiva;
• bidrager til effektiv afskaffelse eller væsentlig reduktion af de vigtigste symptomer på depressive lidelser af enhver sværhedsgrad;
• er effektivt og sikkert hos patienter med hjerte-kar-sygdomme.

Escitalopram var den første af andengenerations SSRI. Lægemidlet blev udviklet på baggrund af en anden antidepressiv – Citalopram. Citalopram molekyle blev bestod af to isomerer: S og R, men kun S-isomer udviste antidepressiv aktivitet. Forskere i en dansk medicinalvirksomhed Lundbeck formået at adskille Citalopram molekyle i S og R isomerer.

Målet med S-isomer separation var at reducere mængden af Citalopram stof under fuld bevare den terapeutiske virkning. S-isomeren blev kaldt Escitalopram. Ny antidepressive blev patenteret i 1997.

Med andre ord blev Lundbeck selskab tildelt et patent faktisk for halvdelen af allerede eksisterende stof Citalopram. Andre farmaceutiske virksomheder udnyttede situationen og begyndte at adskille Citalopram molekylet i isomerer henhold til deres egne teknologier og producere Escitalopram af deres oprindelige produktion.

Lundbeck har indledt retssag for retten til at blive en opdageren af Escitalopram. domstolen fastslog imidlertid, at selskabet ikke kunne have et patent på opdagelsen af et nyt stof. Kun teknologi adskillelse S fra S / R-blanding i Citalopram kunne patenteres, snarere end Escitalopram som et element.

Trods alle forsøg, kan man stadig købe Escitalopram i Danmark leveret af Lundbeck. Denne antidepressiv sælges under varemærkerne Cipralex og Seroplex.

Udover Lundbeck er Escitalopram leveres i Danmark af sådanne farmaceutiske virksomheder som Sigillata, Stada, Teva, Amneal, Bluefish, Glenmark, Orion, Pharmathen, Sandoz, Actavis, Krka, Mylan og Accord.