Ephedrine piller

ephedrine

Efedrin er et naturligt alkaloid indeholdt i forskellige planter af slægten Ephedra. I øjeblikket Efedrin er almindeligt anvendt til behandling af hypotension og sygdomme forbundet med bronchiale spasmer.

Efedrin kan findes i forbindelsen med mange medikamenter til behandling af allergiske reaktioner, astma, arteriel hypotension.

Mange kombineret Efedrin indeholdt medicin er til rådighed på den internationale farmaceutiske marked. De er tilgængelige for forbrugerne på alle online-apotek. Men i flere europæiske lande, herunder Danmark, er efedrin udgivet strengt under recept.

Efedrin var tilgængelige uden recept i slutningen af sidste århundrede. Efedrin blev bemærket til væsentligt lavere appetit, hvilket fører til vægttab og øget energi.

Denne evne af Efedrin resulterede i hyppig off-label brug af lægemidlet. Mange mennesker brugte det som et effektivt lægemiddel til at øge energi og effektivitet.

Også efedrin-baserede medicin blev ukontrollabelt brugt som en anorektisk og fedtforbrænding narkotika.

Online apoteker tilbyder en bred vifte af efedrin indeholdt vægttab produkter. Forskellige ernæringsmæssige Efedrin-baserede kosttilskud i kombination med koffein og aspirin kan mindske appetitten i lang tid, øge motion kapacitet og øge metaboliske processer i kroppen.

Over tid på grund af en stærk psykoaktive virkning, mange mennesker begyndt at bruge Efedrin som et narkotisk stof. Som følge heraf er efedrin medicin salg i øjeblikket begrænset i de fleste lande.

Efedrin er tilgængelig i de europæiske lande, herunder Danmark, under recept kun som misbrug kan forårsage stofmisbrug.

Ved farmakologiske egenskaber, efedrin er en adrenoceptoragonist indirekte aktioner og stimulerer α og p-adrenerge receptorer, hvilket resulterer i indsnævring af blodkar og øget blodtryk.

Ved at stimulere virkning, er det ligner amfetamin, men giver et blødt og varig virkning på centralnervesystemet. Efedrin stiger samlede perifere vaskulære modstand, øger antallet og intensiteten af hjerte sammentrækninger.

Kliniske undersøgelser har vist, at efedrin giver en stimulerende virkning på alfa-adrenerge receptorer i huden fartøjer. Ved at reducere deres øget permeabilitet, det reducerer ødem i allergiske reaktioner.

I visse europæiske lande efedrin er tilgængelig i forskellige former frigivelse. For eksempel i det engelske marked, er efedrin leveres som næsedråber, tabletter, injektionsopløsninger.

I den farmaceutiske marked efedrin Danmark leveres som en injicerbar opløsning til intravenøs, subkutan eller intramuskulær administration.
Efedrin er tilgængelig på lokale danske købmænd som:

• fyldte injektionssprøjter af 10 ml (1 ml injektionssprøjte indeholder 3 mg ephedrinhydrochloride)
• glasampuller af 1 ml (1 ml injektion opløsning indeholder 5 mg ephedrinhydrochloride)

De patienter, der har brug for at købe efedrin så hurtigt som muligt kan bestille lægemidlet på et online-apotek. Men før at bestille efedrin online, er det bedre at lære nøjagtige recepter.

Efedrin er godkendt til behandling af hypotension forbundet med epidural, spinal eller generel anæstesi hos børn og voksne.

Ved akut blodtrykssænkende, er langsom intravenøs injektion angivet. Normalt er voksne og unge over 12 år administreret 3-6 mg efedrin.

En dosis på efedrin for børn under 12 år er matchet basere på barnets kropsvægt. Normalt er det 0,5 -0,75 mg per kg legemsvægt.

Om nødvendigt lægemidlet administreres til patienten hver 3-5 minutter. Den maksimale daglige dosis til voksne bør ikke overstige 150 mg efedrin.

Denne adrenerg agonist er med held anvendt i oftalmologiske praksis (for elev ekspansion), og i kardiologi i hjertearytmier. Til behandling af hjerte hjertebanken, er patienten administreres intravenøst fra 10 til 25 mg ephedrinhydrochloride.

Hvis det er nødvendigt, en enkelt dosis kan indgives igen hver 5-10 minutter. Den maksimale daglige dosis er 150 mg af ephedrinhydrochloride.

Kliniske undersøgelser har vist, at ved parenteral administration, er efedrin hurtigt og godt absorberet og en terapeutisk virkning er observeret i omkring 10-15 minutter.

Imidlertid bør det forstås, at høje doser af lægemidlet overstiger de anbefalede kan forårsage en masse bivirkninger. Så før at købe efedrin, bør du lære den instruktion til brug, for at undgå eventuelle bivirkninger.

Høje doser af efedrin kan forårsage hjertebanken, indre uro, svimmelhed, tremor. Det bør overvejes at nedsætte en dosis narkotika, er disse effekter observeres mere sjældent.

Hvis beboerne i Danmark bestiller efedrin online, kan de læse den detaljerede stof instruktion om et online apotek site.

Også de kan købe efedrin til en lav pris, da apotekerne sælger medicin via internettet giver den laveste pris for dette adrenoagonist.