diflucan_denmark

Mange mennesker bliver tilfældige ofre for svampeinfektioner, som svækker kroppens immunsystem og kan forårsage inflammation eller vævsskader. Medikamentet Diflucan er en pålidelig og enkel metode til at kurere sådanne sygdomme.

Hvis du ønsker at købe Diflucan, men ikke ved hvilke typer af svampeinfektion, det er mest virksomt mod, kan du konsultere en farmaceut eller læse denne anmeldelse. Diflucan vil hurtigt og sikkert bekæmpe de fleste kulturer af cryptococcus neoformans, candida glabrata, candida tropicalis  og andre mikroorganismer.

Diflucan medikamentet bekæmper effektivt forskellige typer af candidiasis, inklusiv oropharyngeale, spiserørs og vaginale. Tilstrækkelig påføring af Diflucan eliminerer symptomerne og årsagerne til urinvejsinfektioner, peritonitis (bughindebetændelse), lungebetændelse og mange andre svamperelaterede lidelser.

Farmaceutiske former af Diflucan

I forskellige lande rundt om i verden, er Diflucan medikamentet tilgængelig i form af tabletter, kapsler, suspensioner eller opløsning til injektioner. Diflucan tabletter og kapsler er lette at bruge, så folk foretrækker ofte at bruge netop disse farmaceutiske former.

Sammensætningen af Diflucan tabletter inkluderer den aktive ingrediens Fluconazol og flere andre ikke-aktive komponenter (såsom mikrokrystallinsk cellulose). Hver Diflucan tablet indeholder 50mg, 100mg, 150mg eller 200mg Fluconazol.

Medikamentet leveres i plasticflasker eller blister pakninger. Afhængig af behov, kan du købe Diflucan pakninger indeholdende fra en til 30 tabletter. Diflucan opløsning til injektion sælges kun i glasflasker.

Hvordan tager man Diflucan?

Det anbefalede doseringsregime for Diflucan afhænger af graden af infektionen, alder, kropsvægt, og funktionsniveau for de indre organer. På basis af den medicinske rapport om patientens reaktion på behandlingen, kan den anbefalede daglige dosis reguleres.

Ordentlig anvendelse af Diflucan vil gøre det muligt at slippe af med symptomerne på svampeinfektionen på blot nogle få dage. Du kan dog blive anbefalet at tage Diflucan tabletter i 7 – 21 dage, for at reducere risikoen for gentagelse af infektionen.

Det er bedst at konsultere din læge og finde ud af hvordan medikamentet skal tages før du køber Diflucan (Fluconazol). Den første dag i behandlingsforløbet mod svampeinfektionen, kan du blive anbefalet at tage 400mg eller 200mg Diflucan. I de følgende dage, kan dosis reduceres til det halve til 200 mg eller 100 mg.

Den daglige dosering til børn bør ikke overskride 400mg Diflucan om dagen. Dosering til nyfødte og ældre børn bør justeres individuelt og afhænge af alder, kropsvægt og infektionsgraden.

Hvis du lider af vaginal candidiasis, bør du kun købe en Diflucan 150mg tablet. En enkelt dosis Diflucan (Fluconazol) 150mg eliminerer symptomerne og årsagerne til vaginal candidiasis og har ingen påvirkning af kvindens stofskifte.

Diflucan forbehold

Som mange andre medikamenter af denne type, kan Diflucan forårsage bivirkninger som døsighed, søvnløshed, hovedpine, svimmelhed, rysten, udslæt, muskelsmerter og forskellige forstyrrelser i fordøjelseskanalen.

Overforbrug eller misbrug af Diflucan tabletter øger ikke effektiviteten af behandlingen og kan medføre bivirkninger eller allergiske reaktioner. Hvis du køber Diflucan antisvampemiddel og overholder anbefalingerne for brug, kan du til gengæld være sikker på at risikoen for bivirkninger er minimal.

Ved overdosis af Diflucan, kan symptomer som hallucinationer og paranoia manifestere sig. Symptomatisk behandling kan anbefales i sådanne tilfælde. Som regel er ventrikeltømning (udpumpning) nok til at eliminere symptomerne.

Diflucan bør ikke kombineres med andre medikamenter, der bruges til at bekæmpe svampeinfektioner, selvom disse måtte være tilgængelige uden recept. Diflucan kontraindikeres også i patienter, der tager Erythromycin, Astemizol, Quinidin, Cisaprid eller Pimozid.

Hvor kan man købe Diflucan?

FDA (USA) godkendte antisvampemidlet Diflucan i 1990. Ejeren af markedsføringstilladelsen er det amerikanske multinationale farmaceutiske firma Pfizer.

Patienter i Australien, New Zealand, Canada, Storbritannien, Tyskland og Danmark kan også købe Diflucan. Prisen på Diflucan tabletter afhænger muligvis af hvor de er produceret, prisen på fortoldning og apotekets pris politik.

Online apoteker tilbyder Diflucan uden behov for recept. Billig generisk Diflucan (Fluconazol) bliver produceret og eksporteret fra Indien. Moderne leveringsmetoder sørger for levering af kvalitative medikamenter til behandling af svampe infektioner indenfor få dage.