codeine

Kodein blev opdaget mere end 200 år siden og er stadig en af de mest almindeligt anvendte smertestillende. For at reducere mild til moderat smerte, er milliarder af codein doser anvendt hvert år.

Smerter kontrol er fælles, men ikke den eneste indikation for Kodein brug. Dette stof anvendes også til behandling af diarré og tør hoste.

Effektivitet og hovedsagelig sikkerheden ved brug af anbefalede doser af Kodein er bevist ved talrige internationale kliniske forsøg og post-marketing studier. Så i dag, kan du købe Kodein på apotekerne i Danmark, Norge, Sverige, Island, Storbritannien eller noget andet land i verden.

Nogle lægemidler indeholder Kodein er tilgængelige uden recept, så du kan finde dem på apotekerne, samt på online-butikker. Det skal bemærkes, at der ud over codein, kan forskellige over-the-counter analgetiske lægemidler indeholde andre bestanddele, f.eks Aspirin.

Codein har en fremragende kombination af farmakokinetiske og farmakodynamiske egenskaber. Derfor mennesker foretrækker at bruge nemlig det til at behandle smerte, diarré eller hoste, især hvis hoste er ledsaget af ondt i halsen.

Kodein absorberes godt i oral administration, og er ikke medtaget i mavetarmkanalen længe. Codein spreder sig hurtigt i forskellige kropsvæv og i den menneskelige hjerne.

Efter indtastning af hjernen, Kodein aktiverer receptorer er ansvarlige for smerte sensation. Smerter forsvinder hurtigt og ikke kommer tilbage inden for 4-6 timer eller mere (afhængigt af taget dosis).

Kodein: anvendelsesmåden og dosering

I dag, kan du købe tabletter og sirup Kodein på apotekerne i forskellige lande i verden. Codein 15 mg, 30 mg eller 60 mg tabletter anvendes til behandling af voksne, der lider af diarré, hoste eller smerte. Sirup er beregnet til at fjerne ikke-produktiv hoste hos voksne.

Den totale daglige dosis af Kodein afhænger tilstand bør behandles. Men den anbefalede hyppighed hjælp Kodein doser i forskellige indikationer er identisk – 3 eller 4 gange om dagen.

For at reducere eller eliminere symptomerne på tør hoste og diarré, 15-30mg af Kodein skal tages hver 6 eller 8 timer. For at slippe af smerte, bør op til 60 mg af Kodein tages hver 6 eller 8 timer.

Ældre patienter, specielt med delvist tab af nyre- eller leverfunktion, bør tage lavere doser sammenligne med patienter under 65 år. Men ligesom mange andre lægemidler, Kodein anbefales ikke under graviditet.

Kodein bør ikke tages sammen med andre smertestillende medicin, medmindre lægen ellers har instrueret. Kombineret indtag af Kodein med alkohol kan give bivirkninger eller paradoksale reaktioner.

Kodein bivirkninger: vigtige oplysninger

I modsætning Morfin og mange andre smertestillende midler, codein forårsager sjældent bivirkninger. , Hvis du ønsker at minimere risikoen for bivirkninger, er det bedre at købe Kodein, snarere end andre smertestillende midler.

Kodein behandler også diarré. Derfor, hvis Kodein er taget til behandling af andre sygdomme, forstoppelse er ikke ualmindeligt. Under anvendelse af dette stof, kan der forekomme mindre almindelige gastrointestinale bivirkninger, såsom mundtørhed, mavekramper og opkastning.

Det skal bemærkes, at forstoppelse, døsighed, kvalme, og nogle andre almindelige bivirkninger opstår ofte i længere tids brug Kodein. Tab af appetit og nogle andre sjældne bivirkninger kan forekomme efter administration af flere doser af Kodein.

Kodein bør ikke tages alt for ofte og for længe. Kodein effektivt fjerner smerter, hoste og diarré, men hvis at tage det i længere tid end anbefalet, kan der opstå fysisk afhængighed.

Hvis de anbefalede doser af Kodein ikke hjælper at slippe af med smerter, diarré eller hoste, er det bedre at konsultere din læge. Det er muligt, at du nødt til at øge den daglige dosis af Kodein eller skifte til andre stoffer.

Hvor kan man købe billige Kodein?

Leverandørerne af Kodein i ét land kan være op til 20 medicinalvirksomheder. Så du kan gå til den nærmeste apotek og bede apotekeren den billigste Kodein.

Du kan også undersøge priser på Kodein på flere nærmeste apoteker og vælge den, som tilbyder lavere prisniveau. Sædvanligvis store apotekskæder tilbyder lave priser på Kodein.

Hvis du ønsker at finde de laveste priser på Kodein, lære prislister af online apoteker. Sådanne apoteker samarbejder med et stort antal leverandører, har lave omkostninger ved at drive forretning, fastsætte et mindste procentdel mark-up og derfor de tilbyder Kodein til den bedste pris.

I dag kan du bestille billige Kodein online fra Danmark, Italien, Spanien, Storbritannien, USA eller ethvert andet land i verden. Du kan også drage fordel af kuponer, rabatter, rabatkort og reducere dine omkostninger endnu mere.

For at bestille Kodein online, skal du blot et par minutter. Du vælger det nødvendige antal tabletter (sirup), betale for din ordre og Kodein vil blive leveret til den angivne adresse.