clonazepam

Clonazepam – er et stof anvendes til at eliminere symptomerne på epilepsi. I Danmark kan patienter med tendens til kramper, spasmer og epileptiske anfald købe Clonazepam på alle online-apotek.

Clonazepam tilhører benzodiazepinderivater. Efter administration, det øger virkningen af gamma-aminosmørsyre (GABA) – den vigtigste hæmmende neurotransmitter. Under indflydelse af Clonazepam, GABA koncentrationen stiger i alle dele af centralnervesystemet.

Påvirkning på benzodiazepin receptorer, Clonazepam øger følsomheden af hjernen subkortikale strukturer til virkningen af GABA. Clonazepam undertrykker epileptogen aktivitet, men fjerner ikke spændingen ved epileptiske fokus.

Selvom om Clonazepam hovedsagelig anvendes som et antiepileptisk middel, udover antikonvulsiv virkning, Clonazepam giver også andre aktioner:

• angstdæmpende;
• beroligende;
• beroligende-hypnotic;
• muskel-afslappende.

Efter administration Clonazepam godt og fuldstændigt absorberet. Clonazepam helt opløses i mave-tarmkanalen 25 minutter efter en enkelt ansøgning. De maksimale koncentrationer blodplasma opnås ca. 1-4 timer efter Clonazepam administration, og halveringstiden kan være 20 til 60 timer.

For at købe Clonazepam online i Danmark, patienter nødt til at vælge en af to doseringsformer:

• tabletter på 0,5 og 2 mg anvendes primært til voksne;
• oral opløsning af 2,5 mg / ml anvendes til børn og teenagere.

Dosering af Clonazepam og varighed af anvendelse af denne krampestillende matches individuelt for hver patient. Udtrykt reduktion af beslaglæggelse aktivitet og eliminering af kramper efter at have taget Clonazepam forekomme 30-60 minutter efter administration. Gentagne anfald eller manifestationer af andre epilepsi symptomer efter brug Clonazepam kan opstå efter 8-12 timer hos voksne og efter 6-8 timer hos børn.

Startdosis af Clonazepam til voksne bør ikke overstige 1,5 mg per dag opdelt i tre doser for at reducere epilepsi symptomer. Clonazepam dosis kan øges med 0,5 mg hver 3 dage. Den maksimale daglige dosis af Clonazepam til voksne bør ikke overstige 8 mg.

Dosen af Clonazepam vedligeholdelse kan være 3-6 mg per dag. Clonazepam dosis matchet individuelt afhængigt af den opnåede effekt. Det er normalt nødvendigt 7-20 dage at vælge Clonazepam dosis. Efter at have nået vedligeholdelsesdosis, der ikke er behov for at opdele dosis i tre indtag, Clonazepam dosis tages en gang om aftenen.

Fjernelse af epilepsi symptomer hos børn fra 3 til 10 år begynder med 0,01-0,03 mg Clonazepam pr hvert kilo vægt. Denne Clonazepam dosis bør opdeles i 2-3 indtag. Børn ældre end 10 år kan tage 1-1,5 mg Clonazepam opdelt i 2-3 indtag. Om nødvendigt kan den daglige dosis af Clonazepam øges med 0,25-0,5 mg hver 3. dag.

Langvarig brug af Clonazepam i høje doser øger risiko for narkotikamisbrug. Anvendelse af antiepileptisk lægemiddel bør stoppes ved gradvis reduktion af dosis. Pludselig seponering af Clonazepam kan være ledsaget med hovedpine, forvirring og andre bivirkninger.

Hvis du køber Clonazepam, du får:

• effektive midler til alle typer af epileptiske anfald;
• langtidsvirkende benzodiazepin med udtalt antikonvulsiv virkning
• antikonvulsante lægemiddel, som ikke forårsager tolerance og afhængighed.

Clonazepam var ikke den første benzodiazepin. Men det blev det første lægemiddel i sin klasse, som er blevet anvendt til at eliminere epilepsi symptomer. Medicin kaldet “benzodiazepiner” er blevet udviklet siden 1950’erne og oprindeligt brugt som beroligende.

De første forsøg på at udvikle benzodiazepin som en effektiv antiepileptisk lægemiddel blev foretaget i 1955. Udviklingen blev udført under vejledning af Leo Sternbach, der arbejdede i et medicinalfirma Hoffmann La Roche.

I 1964 blev udviklingen af en ny antikonvulsive midler kaldet Clonazepam gennemført. Ved udgangen af 1974, Clonazepam gik på salg i de europæiske lande, i Danmark også. Siden 1975 har denne antiepileptisk lægemiddel bliver tilgængelige under navnet Rivotril i USA.

Du kan købe Clonazepam i Danmark under navnet Rivotril. Udviklingen Virksomheden Hoffmann La Roche er engageret i levering af det antikonvulsante lægemiddel i dette land. I Danmark kan du købe Clonazepam herunder online udelukkende som antiepileptiske midler, mens det i andre lande, for eksempel i USA, et lægemiddel anvendes til behandling af depressive og psykiatriske lidelser.