For at slippe af med de psykologiske lidelser symptomer, og at fjerne den spasticitet, skal du bruge et effektivt lægemiddel, såsom Stesolid. Du kan købe medicinen til anvendelse i den komplekse behandling af mavesår, forhøjet blodtryk, samt sedation og forskellige diagnostiske procedurer.

Stesolid er et anxiolytisk lægemiddel (beroligende) fra gruppen af ​​benzodiazepiner. Den aktive bestanddel Diazepam har et bredt aktivitetsspektrum, binder med benzodiazepinreceptorer, og øger den inhiberende virkning af gamma-aminosmørsyre (GABA) over centralnervesystemet.

Øget GABA aktivitet reducerer aktiviteten af ​​excitation neurotransmittere: acetylcholin, noradrenalin og serotonin. Stesolid udøver sådanne virkninger, som:

  • angstdæmpende
  • antikonvulsive
  • sedativ-hypnotisk
  • central muskelafslappende

Den doseringsregimen af ​​beroligende middel bestemmes baseret på sværhedsgraden af ​​lidelsen, samt baseret på den enkelte patients præferencer. Når du køber Stesolid i Danmark, bør du vælge en af ​​de fire doseringsformer.

  • tabletter af 2 mg og 5 mg
  • opløsning til injektion af 5 mg / ml
  • rektale suppositorier af 5 mg og 10 mg
  • enkeltdosis hætteglas med rektal opløsning af 10 mg

kan tages Tabletterne til behandling af psykiske lidelser eller alkohol tilbagetrækning. Du bør købe Stesolid til injektion eller rektal administration til patienter, tilbøjelige til anfald eller muskelspasmer, der har svært ved at tage tabletterne.

Efter oral indtagelse, Stesolid absorberer godt og har en næsten absolut biotilgængelighed. I intramuskulær administration, kan absorptionen være langsom og ustabil. I rektal administration Stesolid absorberes hurtigt. Hastigheden for opnåelse af maksimale koncentrationer:

  • i intravenøs administration: 3-5 minutter;
  • i rektal applikation: 10-15 minutter;
  • i intramuskulær administration: 30-90 minutter;
  • ved oral administration: 30-120 minutter.

Equilibrium plasmakoncentrationer nås efter 7-14 dages regelmæssig Stesolid brug.

Stesolid dosis vælges individuelt for hver patient, afhængigt af symptomer sværhedsgrad, alder og generelle tilstand. Den maksimale dosis Stesolid tabletter til voksne er 15 mg, opdelt i tre indtag.

Patienter købe Stesolid stikpiller og bruge til behandling af psykiske lidelser og forebyggelse af epileptiske anfald. Du kan bruge tre rektale stikpiller Stesolid 5 mg eller en 10 mg stikpille dagligt.

Typisk børn med akutte gentagne epileptiske anfald har svært ved at tage Stesolid tabletter. For at undgå feberkramper hos spædbørn ældre end 1 måned, læger anbefaler at købe Stesolid rektal rør. Hvert rør er kun beregnet til engangsbrug.

One Stesolid rør bør indføres i rektum i en dybde på 4-5 cm. Hvis anfald ikke stopper efter 10 minutter, kan du gentage brugen af ​​beroligende middel.

I Danmark kan du købe Stesolid til brug i obstetrisk praksis. For livmoderhalskræft dilatation, læger bruger intramuskulær injektion Stesolid 10-20 mg. For at bekæmpe stivkrampe, er patienter, der normalt administreres intravenøse eller intramuskulære injektioner på 10-20 mg Stesolid hver 2-8 timer.

Da Stesolid injicerbar opløsning indeholder benzylalkohol, undgå at bruge det til intravenøs eller intramuskulær administration af beroligende middel hos nyfødte.

Den behandlende læge bør vurdere muligheden for yderligere beroligende bruge hver måned. Yu skal ophøre med lægemidlet ved en gradvis dosisreduktion. Den samlede varighed af Stesolid anvendelse bør ikke overstige 3 måneder, inklusive perioden for gradvis tilbagetrækning narkotika.

Stesolid kan blive det foretrukne stof til behandling af akutte alkohol-brug lidelser. Lægemidlet har en betydelig evne til at forhindre og standse de delirium tremens.

Før du køber Stesolid i Danmark, bør du være bekendt med fordelene ved denne medicin:

  • minimale finansielle omkostninger ved behandlingen;
  • brugervenlighed af alle doseringsformer;
  • mulighed for anvendelse i både ambulante patienter og hjemme;
  • reducerer behovet for yderligere antiepileptika.

Stesolid er den første Diazepam varemærke, men ikke den første benzodiazepin beroligende. Den anxiolytiske blev udviklet i 1963 af professor Leo Sternbach, det medlem af medicinalvirksomheden Hoffman-La Roche. Ved den antidepressive virkning billede, Diazepam massivt overskredet chlordiazepoxid, som var den eneste benzodiazepin beroligende på det tidspunkt.

Stesolid i Danmark er til salg krympe 28. oktober 1965. Det stof er det første Diazepam-baserede beroligende middel, der har fået en markedsføringstilladelse i dette land. Dansk leverandør af lægemidlet Actavis Company.

Du kan købe beroligende i en regelmæssig apotek kun med en recept af den behandlende læge. De patienter, som ikke kan få en recept, kan købe Stesolid online.

I dag er Stesolid betragtes som en henvisning benzodiazepin beroligende i mange lande, herunder Danmark. Siden begyndelsen af ​​sit salg, det fortsætter med at være almindeligt anvendt i klinisk praksis.