levitra_denmark

Vardenafil er et medikament, der i med stor succes har været brugt til at behandle erektil dysfunktion i mere end 10 år. I dag produceres Vardenafil af dusinvis af farmaceutiske firmaer og sælges under forskellige varemærker.

Besøgende på normale apoteker kender Vardenafil medikamentet som mærket Levitra. Besøgende på online apoteker købe Vardenafil under forskellige generiske varemærker.

I løbet af de seneste par år er populariteten af Levitra faldet, mens populariteten af andre Vardenafil vokser. Grunden til Levitras faldende popularitet er at dette medikament er dyrere end de generiske udgaver.

Hvis du ønsker at købe billig Vardenafil, så undersøg hvilke varemærker, der sælges i den del af verden, du bor i.

  • På engelske apoteker, sælges billig Vardenafil under varemærket Starexon.
  • I kontinental Europa, sælges billig Vardenafil under varemærket Vivanza.
  • I USA, sælges billig Vardenafil under det generiske navn Vardenafil Hydrochloride.

Sammenlign priserne på forskellige Vardenafil-holdige medikamenter fremstillet af engelske, amerikanske, europæiske og indiske farmaceutiske firmaer, inden du køber Vardenafil online.

Når du sammenligner priserne på ED medikamenter, så hold øje med doseringen af Vardenafil pr tablet. Til behandling af ED, er de følgende doseringer velegnede:

  • Den mindste daglige dosis af Vardenafil 2.5mg eller 5mg
  • Den gennemsnitlige daglige dosis af Vardenafil 10mg
  • Den højeste daglige dosering af Vardenafil 20mg

Den optimale dosis Vardenafil ligger for de fleste mænd fra 10mg – 20mg. I sjældne tilfælde anbefales mænd at øge den totale daglige dosis af Vardenafil op til 40 mg.

Hvis du ønsker at finde billig Vardenafil 20mg eller 40mg på online apoteker, så undersøg prisen på ED medikamenter, der sælges under varemærkerne Auvitra, Biotin, Cipvar, Filitra, Savitra, Snovitra, Valif, Verdil, Vilitra, Vletra, Zhewitra.

Det bør bemærkes, at du kan købe forskellige doseringsformer af Vardenafil på online apoteker. Udover oralt indtagede tabletter findes gelatine kapsler, oral gele, tyggetabletter og smeltetabletter i handlen.

Vardenafil tabletter adskiller sig fra andre doseringsformer af Vardenafil ved frigivelseshastigheden for den aktive ingrediens, hvor hurtigt den terapeutiske virkning sætter ind og hvor længe den varer.

  • Vardenafil bløde gelatine kapsler har en forlænget effekt. Ulempen ved dem er dog, at de er langsommere til at begynde at virke end andre doseringsformer af Vardenafil.
  • Oral gele og andre hurtigtopløselige former af Vardenafil giver en lynhurtig genoprettelse af den erektile funktion, men varigheden for disse er mindre end den er for gelatine kapsler.

Ved at kende fordele og ulemper ved hurtig-frigivelses og forsinket-frigivelses formerne af Vardenafil, kan mænd vælge den doseringsform til behandling af ED, der passer til netop hans behov.

Hvis du ønsker at købe Vardenafil online uden recept, men aldrig har bestilt ED tabletter eller kapsler, så sæt dig ind i anmeldelsen af forskellige ED medikamenter og stil dine spørgsmål til en farmaceut.