tylenol

Har dit barn lider af feber eller en tandpine? Tylenol vil hjælpe ham. Smertestillende Tylenol – er et stof valg for at reducere intensiteten af mild smerte eller feber. Tylenol omfatter aktive ingrediens Acetaminophen, der er bedre kendt som paracetamol i Danmark.

Tylenol først gik på salg på det globale farmaceutiske marked i 1976. Du kan købe Tylenol online i flere doseringsformer:

• kapsler: 325 mg;
• tabletter: 325 mg, 500 mg, 650 mg;
• rektale stikpiller: 120 mg, 650 mg.

Dag, tylenol er ikke længere tilgængelig som rektale suppositorier. Men du kan købe Tylenol analoger, som er produceret i denne form og sælges under det generiske navn Paracetamol i Danmark.

Tylenol er en af de mest populære og almindeligt anvendte analgetika i Danmark. Tylenol har høj analgetisk aktivitet, og det er ofte ordineres af danske behandlere til at lindre forskellige typer af smerte:

• dental,
• hovedpine,
• arthritis,
• muskuløs,
• menstruation,
• abdominal.

Tylenol er også ofte ordineret til voksne og børn over 12 år for at reducere feber forårsaget af forkølelse eller smitsomme sygdomme såsom influenza eller akut respiratorisk sygdom. Dag, en masse tylenol analoger, som omfatter paracetamol, der sælges i Danmark.

De er generiske lægemidler af Tylenol og leveres på det danske marked for lægemidler, som disse virksomheder som Teva, Orifarm, og Sandoz. En af de mest populære analoger af Tylenol, som du kan købe på ethvert lokale apotek for Danmark eller bestille online, er Paradol.

Tylenol er ordineret til voksne og unge over 12 år til at lindre mild til moderat smerte. Initial terapeutiske dosis gør 1000 mg Tylenol per dag opdelt i tre eller fire indtag. Hvis denne daglige dosis af Tylenol er ineffektiv, kan det øges til maksimalt 4 gram om dagen.

Pediatric dosis Tylenol dosis skal matches afhængig af individuel tolerabilitet af denne smertestillende, samt på hans alder, vægt og intensiteten af smerte syndrom eller sygdom. Børn skal tage følgende Tylenol doser:

• ved 250 mg 4 eller 6 gange om dagen – i en alder af 9 år,
• ved 500 mg 3-4 gange om dagen – i en alder af 9 til 12 år,
• ved 500 mg 4-6 gange om dagen – i en alder af 12 til 15 år.

Tylenol tabletter er ikke ordineres til børn under seks år. Men pædiatriske patienter i alderen tre måneder og derover kan ordineres med Tylenol analoger i form af rektale suppositorier til feber behandling.

Tylenol metaboliseres primært i leveren, så patienter med leversvigt bør tage forholdsregler, når du bruger den. Du må ikke tage Tylenol, hvis du har svær leversvigt.

For at undgå nedsat leverfunktion, skal du ikke tage høje doser af Tylenol og ikke bruger to tabletter eller kapsler af denne smertestillende samtidigt. Den anbefalede Tylenol kursus i vedvarende smerter eller høj temperatur gør omkring tre dage.

Tylenol udskilles fra kroppen ved nyrerne. Derfor bør patienter med alvorlig nyreinsufficiens gøre 8 timers interval mellem Tylenol doser.

Før at købe Tylenol online, omhyggeligt læse indlægssedlen for dette smertestillende. Overholdelse af anbefalingerne for brug af Tylenol vil hjælpe dig med at undgå overdosering og forbedre dets kliniske effekt.

Mekanisme af tylenol handling består i hæmning af prostaglandiner syntese i patientens centralnervesystem. Således Tylenol med til at stige af smertetærskel og regulering af personens krop temperatur.

Tylenol har nogen antiinflammatorisk virkning. I modsætning aspirin eller ibuprofen, går Tylenol ikke irriterer slimhinderne i mave-tarmkanalen og påvirker ikke blodtrykket. Derfor, når anvendelse af tylenol, en risiko for mavesår eller hypotension er meget lav.

Tylenol ikke forårsager eufori og påvirker ikke patientens følelsesmæssige eller mentale tilstand. Nogle lægemidler kan reagere med tylenol og reducere dets terapeutiske virkning. I den forbindelse tage forsigtighed ved brug af Tylenol sammen med:

• Phenytoin (Difhydan)
• colestyramin (Questran)
• carbamazepin (Trimonil)
• metoclopramid (Primperan)

Desuden Tylenol øger kliniske effekt af sådanne lægemidler som Chloramphenicol (Chloracol) eller Warfarin (Marevan). Tag ikke disse lægemidler sammen med Tylenol for at reducere risikoen for blødning.

Tylenol har høj sikkerhedsprofil og tåles godt af de fleste patienter. Af denne grund, i Danmark, er Tylenol ofte ordineret til at lindre smerter eller reducere feber hos børn eller kvinder under graviditet eller amning.

Tylenol er over-the-counter medicin. Du kan købe Tylenol på dit lokale apotek uden recept eller bestille det på online-apotek. I Danmark er denne form for Tylenol køb bliver mere og mere populære.

Dette skyldes det faktum, at, har du mulighed for at sammenligne omkostningerne ved denne smertestillende og vælge den bedste pris til dig før at købe Tylenol online. Derudover kan du bestille Tylenol på online-apotek, selv uden at forlade dit hjem eller kontor.