Køb Proscar 5 mg

finasteride_denmark

Blod i urinen, besværlig eller smertefuld vandladning kan være symptomer på prostata forstørrelse (BPH – benign prostatahyperplasi). I så tilfælde, skal du gennemgå en medicinsk undersøgelse, og resultatet af denne kan hjælpe lægen med at udskrive en medicinsk behandling.

Proscar er et af det mest almindelige købte og brugte medikamenter til monoterapeutisk behandling af forstørret prostata. Hvis du ønsker at købe Proscar, men ikke har de nødvendige oplysninger, så læs denne anmeldelse eller konsulter en farmaceut.

Proscar er beregnet til voksne mænd. Medikamentet bør ikke anvendes af børn og kvinder. Proscar er kontraindikeret hos patienter med overfølsomhed for komponenterne i dette medikament.

Den farmaceutiske form af Proscar er tabletter til oral indgivelse. Hver tablet indeholder 5 mg af den aktive ingrediens Finasterid og flere inaktive ingredienser. Blå, flerkantede, linseformede tabletter leveres i mærkevare pakninger, indeholdende 15, 28, 30 eller 98 tabletter.

Du kan købe Proscar 5mg tabletter fra det farmeceutiske firma Merck (Tyskland). Firmaet leverer også Finasterid 1mg (Propecia) tabletter, brugt til at behandle hårtab og skaldethed (androgen alopecia).

For en succesfuld BPH behandling, bør patienter tage en tablet Proscar 5mg om dagen. Proscar tabletter kan tages med eller uden mad. Ved at drikke et glas vand lettes synkning af tabletten.

Du kan anbefales at købe alfablokkeren Doxazosin sammen med Proscar. Kombineret anvendelse af disse to medikamenter kan forøge effektiviteten af behandlingen mod forstørret prostata.

Proscar tabletter bør tages sålænge, som der er til i den udskrevne behandling. Forkert eller overdreven brug af Prosvar forøger risikoen for bivirkninger og overdosering.

Mulige bivirkninger under anvendelse af Proscar er brystsmerter, nedsat libido og erektil dysfunktion. Normalt manifesterer Proscar bivirkningerne sig i begyndelsen af BPH behandlingen og ophører efter endt behandling.

Proscar indeholder 5 mg af den aktive ingrediens Finasterid og det bør derfor ikke bruges til at behandle eller forhindre hårtab. Mange mænd bruger alligevel Proscar til behandling af skaldethed.

Prisen på Propecia (Fiansterid 1mg) tabletter forbliver relativt høj. Nogle mænd køber derfor Proscar 5mg tabletter og deler dem op i 5 lige store doser på 1mg og tager dem en gang dagligt. Dette kan reducere omkostningen ved behandling af skaldethed markant.

Der kræves en lægelig recept for at kunne købe Proscar medikamentet. Prisen på Proscar tabletter kan variere på to forskellige apoteker. Apoteker har forskellige priser for medikamenter. Hos større apotekskæder er priserne oftest lavere end på de mindre apoteker.

Hovedopgaven for en læge er, at sørge for at patienten får en kvalificeret behandling uden at skele til prisen. Prisen for behandling af benign prostatahyperplasi med Proscar kan være et problem for nogle folk.

Hvis du ønsker at købe Proscar til en lav pris, kan du ringe til de nærmeste apoteker og undersøge deres priser på medikamentet. Dette vil spare dig for en smule, men de samlede omkostninger for behandlingen med Proscar forbliver relativt høj.

Mænd kan opfordres til at købe generisk Proscar, som ikke er forskellig fra mærkevare medikamentet med hensyn til effektivitet og sikkerhed. Ifølge data opdateret frem til 2016 kan du i USA købe generisk Proscar fra Dr Reddys (Indien), Actavis (Irland), Teva (Israel), og 8 andre farmaceutiske firmaer.

Billigere alternativer til Proscar kan findes på online apoteker. Om nødvendigt kan du købe generisk Proscar online fra Storbritannien, USA, Australien, Canada, Thailand, Danmark, Spanien, Mexico eller ethvert andet land i verden.

Prisen er markant lavere på online apoteker, end på almindelige apoteker, men leveringsomkostningerne kan påvirke den samlede omkostning for BPH behandling. Før du bestiller generisk Proscar online, kan du vælge det apotek, der tilbyder de bedste leveringsbetingelser.