pregabalin

Hvis du ønsker at købe en effektiv antiepileptisk vælge Pregabalin. Dette stof giver en hurtig anxiolytisk effekt giver en fordel frem for andre antiepileptika.

Pregabalin er i øjeblikket anvendes til at reducere eller eliminere symptomer og tegn på forskellige typer af epilepsi. Derudover dette stof er effektivt til styring af:

• neuropatisk smerte.
• generaliseret angst.

Pregabalin blev opdaget i 1990. Kliniske undersøgelser af farmakodynamiske og farmakokinetiske egenskaber Pregabalin er blevet gennemført i over 10 år.

Ifølge resultaterne af de kliniske undersøgelser Pregabalin blev bekræftet at være et effektivt og sikkert lægemiddel. I 2004 blev Pregabalin godkendt i forskellige lande, hvorpå den blev lanceret til salg.

Oplysninger om administration metoder og dosering af pregabalin

I dag kan man købe Pregabalin kapsler og oral opløsning på apotekerne i USA, Storbritannien, samt på online-apoteker. I nogle lande, såsom Danmark eller Frankrig, er det kun Pregabalin kapsler godkendt til brug.

Oral opløsning og kapsler af Pregabalin er angivet ved de samme symptomer. Anbefalede doser er identisk for opløsning og kapsler af Pregabalin og varierer fra 150 til 600 mg per dag.

Pregabalin kapsler er nemmere i brug end opløsning, så de anvendes oftere. Afhængigt af typen og sværhedsgraden af sygdommen, er Pregabalin kapsler af 25mg til 300mg anvendes.

Efter oral indgivelse, er Pregabalin absorberes hurtigt i mave-tarmkanalen (for det meste inden for 60 minutter). Pregabalin halveringstid gør omkring 6 timer, så dette antiepileptisk bør tages flere gange om dagen.

Uanset indikationer og sygdommens sværhedsgrad, en indledende anbefalede dosis af pregabalin gør 150mg per dag. Første og efterfølgende daglige doser af Pregabalin bør opdeles i 2-3 doser for at tage med lige store tidsintervaller.

Hvis 150m af Pregabalin en dag ikke effektivt at kontrollere epilepsi, angst eller neuropatisk smerte, kan den samlede daglige dosis øges til 300 mg, 450 mg eller 600 mg.

Den daglige dosis bør øges afhængigt af terapeutisk respons, men ikke mere end 150 mg én gang om ugen. Hvis skal behandlingen ophøre, bør den daglige dosis af pregabalin indskrænkes gradvis i mindst 7 dage.

Liste over bivirkninger af pregabalin

Hvis du har købt Pregabalin kapsler eller løsning, ikke ignorere et lægemiddel indlægsseddel, forudsat i pakken. Undertiden upon kan forekomme den første dosis af pregabalin bivirkninger. Derfor først omhyggeligt læse listen over bivirkninger og først derefter begynde din behandling.
Her er nogle bivirkninger af Pregabalin: vægttab eller gevinst, svimmelhed, midlertidigt tab af bevidsthed, udslæt, kognitiv dysfunktion, nedtrykthed, aggression, irritabilitet, nedsat libido, døsighed, svaghed, svimmelhed, hallucinationer, hovedpine, diarré, opkastning, og forstoppelse.

De fleste af de bivirkninger, der er anført i indlægssedlen for Pregabalin blev bestemt under de kliniske forsøg. Imidlertid blev visse bivirkninger af pregabalin føjet til listen over bivirkninger efter antiepileptisk tilladelse (fx aggression, og midlertidigt tab af bevidsthed).

Post-marketing undersøgelser er meget vigtigt at overvåge fordelen-risk-forholdet for eventuelle antiepileptika. Hvis du oplever bivirkninger opført eller ikke i indlægsseddel,, indberette dem til sundhed specialister ved telefonen. Telefonnummeret er angivet ved bunden af foringen ark.

Hvor kan man købe billige Pregabalin?

Hvert år flere mennesker har brug for høj kvalitet og billige medicin til behandling af epilepsi, neuropatiske smerter og angst. Derfor er prisen på forskellige antiepileptika for at være socialt relevant i hele verden.

Pregabalin er et relativt nyt antiepileptisk. Pregabalin optrådte første gang i den europæiske og amerikanske farmaceutiske marked i 2004 under navnet på Lyrica. Udvikling og forskning af aktiv ingrediens Pregabalin var dyre og tidskrævende, så prisen på mærkevarer narkotika Lyrica er høj.

Så snart Pregabalin mister patentbeskyttelse, vil enhver medicinalvirksomhed kunne fremstille nøjagtig det samme stof. Konkurrence fra generiske lægemidler reducerer omkostningerne til medicin og Lyrica er ingen undtagelse.

Lyrica er den eneste Pregabalin-indeholdt antiepileptisk solgt i USA. FDA officielt godkendt mere end 10 generika af Lyrica, men de vil være tilgængelige, når patentbeskyttelsen udløber.

I Europa er situationen anderledes. For eksempel den danske Lægemiddelstyrelsen godkendte generiske lægemidler i Pregabalin leveret af Pharmathen, STADA, Teva, og Genericon.

I Danmark og andre EU-lande, kan du købe Pregabalin der forbi den centraliserede godkendelsesprocedure ved EMA. I dag, EMA gav grønt lys til markedsføring af pregabalin generika leveret af 7 medicinalvirksomheder (fx Sandoz, Zentiva eller Mylan).

På grund af den høje konkurrence, pregabalin kapsler koste i EU betydeligt lavere end i USA. Så hvis du bor i USA eller i lande, hvor Lyrica generiske lægemidler ikke er tilgængelige endnu, kan du tage bruge online apotekervirksomhed.

Du kan også købe billige Pregabalin online i Danmark eller i andre lande, hvor generika er tilgængelige. Generelt online apoteker har høje salg, sætte en minimumsandel mark-up og derfor tilbyder Pregabalin til den laveste pris.