inderal_denmark

Inderal er et receptpligtigt antihypertensivt medikament, et fælles handelsnavn for Propranolol. Det antihypertensive medikament Inderal hører til den klasse af medikamenter, der kaldes non-selektive betablokkere. Den aktive ingrediens Propranolol, som indgår i Inderal, er en sympatolytisk nonselektiv beta-blokker, og har antihypertensive, antiarytmiske, angina dæmpende og migrænedæmpende virkninger.

Inderal er godkendt til brug af FDA og bruges i vid omfang verden over. I dag kan patienter købe Inderal (Propranolol) ikke blot i USA og Canada, men også i adskillige europæiske lande (herunder Storbritannien, Belgien og Danmark).

Funktionsmekanismen for Inderal er baseret på blokering af beta-adrenerg stimulation i hele kroppen. Den antihypertensive virkning for Propranolol (den aktive ingrediens i Inderal) fremmer udvidelsen af blodkarrene samt sænker pulsen.

Voksne patienter tilskyndes til at købe Inderal til behandling af sygdomme som:

 • Migræne
 • Hypertension
 • Essentiel tremor
 • Atrieflimren
 • Hjertearytmi
 • Kronisk angina
 • post-myokardieinfarkt syndrom

Bemærk at Propranolol bruges bredt indenfor voksenpsykiatri til behandling af angst, post traumatisk stress syndrom og kokainafhængighed. Til behandling af angst, kan patienterne rådes til at købe Half Inderal. Den sædvanlige dosering er 80mg til 160mg om dagen. Det antihypertensive medikament Inderal tages oralt og bliver ofte udskrevet i kombination med andre medikamenter.

Indbyggere i Europa, USA og Canada har mulighed for at købe Inderal oral tabletter, filmovertrukne tabletter eller depotkapsler. Tabletter of kapsler med Inderal er beregnet til behandling af voksne patienter. Specialstudier til vurdering af benyttelse af Inderal til børn under 12 år blev ikke udført.

Observationer og foreløbige resultater viser dog at børn og voksne udviser ensartede reaktioner på Inderal, når Inderal doseringen justeres i overensstemmelse med kropsvægt. Børn kan nogle gange få Inderal til behandling af hypertension og akatisi.

Før patienten køber Inderal, skal vedkommende konsultere læge eller en farmaceut for at bestemme den optimale dosering af Inderal.

På det globale marked findes Inderal i forskellige doseringer, hvilket tillader at finde en passende terapeutisk dosis af Inderal til hver patient.

Inderal filmovertrukne tabletter er tilgængelige for patienter i doseringer på Inderal 10 mg, Inderal 20mg, Inderal 40mg og Inderal 80mg. Andre former af Inderal – Inderal LA (længe aktiv Propranolol) – findes på det globale marked i form af depotkapsler

Patienter kan køber Inderal LA hos apoteker i de følgende doseringer:

 • Inderal LA 60 mg
 • Inderal LA 80 mg
 • Inderal LA 120 mg
 • Inderal LA 160 mg

Ifølge patient anmeldelser kan man opleve bivirkninger i forbindelse med brugen af Inderal. Disse opstår oftest som følge af Propranolols påvirkning af patientens krop. De mest alvorlige bivirkninger ved Inderal inkluderer bronkospasme og kronisk hjertesvigt.

Inderal (Propranolol) kan også forårsage kvalme, træthed, søvnløshed, depression og lavt blodtryk.

Alle kunder anbefales til nøje at gennemlæse indlægssedlen eller spørge en farmaceut om mulige Inderal bivirkninger inden de køber Inderal.

Hvis patienten har brug for hurtigt at købe Inderal, kan han bestille Inderal online. Før du køber Inderal online, så spørg en farmaceut om tilgængeligheden af generisk Inderal og sammenlign priserne.

Europæiske forbrugere har mulighed for at købe generisk Inderal under de følgende navne: Propal Retard, Propranolol Retard, Half Inderal, Bedranol, Angilol.