Finasteride køb

finasteride_denmark

Den aktive ingrediens i Finasteride findes i mange forskellige medikamenter, som bruges til behandling af voksne mænd. Indikationer for Finasteride brug kan være en af flere patologier, såsom forstørret prostata, vigende hårvækst eller skaldethed.

Finasteride-holdige tabletter hører til den gruppe af medikamenter, der kaldes 5-alfa-reduktase hæmmere. Et passende indtag af medikamentet blokerer aktiviteten for enzymer, der reducerer niveauerne af progesteron, testosteron, deoxykortikosteron og andre hormoner hos mænd.

Køb Finasteride 1mg

1 mg tabletter udskrives til mænd med hårtab. Medikamentet forhindrer ikke blot hårtab, men det fremmer også tilvækst af nyt hår. Den terapeutiske virkning opnås ved at forhindre formindskelse af hårsækkene.

Man kan købee Finasteride 1mg tabletter i USA under varemærket Propecia. Medikamentet blev godkendt i december 1997. Markedsføringstilladelsen ejes af det store firma Merck (Tyskland).

Indenfor de seneste par år, er generiske medikamenter under navnet Finasteride blevet tilgængelige. I USA kan du købe generisk Finasteride fra Sun Pharma (Indien), Teva (Israel) og andre farmaceutiske firmaer.

Til forhindring af hårtab, udskrives en tablet af Finasteride 1mg en gang dagligt. Varigheden af behandlingen mod skaldethed afhænger af symptomernes styrke, individuel tolerance og sygdommens sværhed.

De bedste resultater opnås blandt dem, der allerede i det tidlige stadie af hårtabet begyndte at tage Finasteride 1mg. Det bør bemærkes, at de synlige resultater af behandlingen muligvis først manifesterer sig efter adskillige måneders uafbrudt indtag af tabletterne.

Køb Finasteride 5mg

Finasteride er et af førstevalgene blandt medikamenter, der bruges til monoterapi af benign prostatahyperplasi (BPH) eller forstørret prostata. Til kombineret behandling af BPH, kan Finasteride bruges sammen med Doxazosin.

I USA kan du købe Finasteride 5mg tabletter under mærket Proscar. Dette medikament blev godkendt af FDA i juni 1992. Proscar tabletter fremstilles og leveres af det farmaceutiske firma Merck.

På hylderne på amerikanske apoteker findes også Finasteride 5mg tabletter fra Gedeon Richter, Dr Reddys, Actavis, Teva, Aurobindo, Zydus, Hetero, Sun og andre farmaceutiske firmaer. Disse medikamenter har identiske farmakokinetiske og farmakodynamiske egenskaber og kan derfor bruges indbyrdes udskiftbart.

Til behandling af benign prostatahyperplasi, bør mænd tage en tablet Finasteride 5mg om dagen. Dette medikament kan tages med eller uden mad. Tabletterne tages bedst på et fast tidspunkt hver dag.

Finasteride bivirkninger

Folk, som ønsker at købe Finasteride medikamentet, bør vide at medikamentet i sjældne tilfælde kan medføre allergiske reaktioner og bivirkninger. Almindelige bivirkninger ved Finasteride er problemer med at opnå og vedligeholde en erektion, nedsat volumen af ejakulat og brystsmerter.

Du bør følge de normale forholdsregler og tage Finasteride, som det er beskrevet i instruktionen for at nedsætte risikoen for bivirkninger. Overskridelse af den anbefalede dosering øger ikke effektiviteten af behandlingen.

Køb billig Finasteride

Finasteride behandling kan løbe over lang tid, så prisen for en tablet kan have en stor betydning for den samlede omkostning ved den medicinske behandling. Mange folk spørger – Hvor kan jeg købe Finasteride til den bedste pris?

Hvis prisen for behandlingen af alopeci (skaldethed) eller forstørret prostata er problematisk, kan du købe generisk Propecia eller Proscar uden recept. Online apoteker samarbejder direkte med Finasteride producenter fra hele verden, så de kan tilbyde en lavere pris end almindelige apoteker.

Hvis du har brug for hurtigst muligt at købe Finasteride online, kan du vælge dag til dag levering. Almindelig levering af generisk Finasteride sker normalvis indenfor 2-14 dage.