Famvir famciclovir 250 mg

famvir_denmark

Medikamentet Famvir bruges til at behandle hudlidelser og andre lidelser, der forårsages af forskellige typer af viral infektion. Famvir er effektivt og sikkert, så det er mere populært end andre lignende antivirale medikamenter.

Kliniske studier har vist, at medikamentet hurtigt og effektivt fjerner årsagen til herpes, inklusiv genital, labial og zoster typerne. Rettidig opstart af behandling med Famvir afhjælper svien, smerte, kløe, blærer og andre symptomer på herpes.

Køb af Famvir kræver recept fra en læge. En medicinsk undersøgelse vil hjælpe med at finde årsagen til sygdommen og dermed at udskrive den korrekte behandling. Varigheden af behandlingen kan afhænge af typen og alvorlighedsgraden af virusinfektionen.

Hvordan virker Famvir?

Overtrukne Famvir tabletter indeholder den aktive ingrediens Famciclovir og flere inaktive ingredienser (såsom laktose). Tabletterne er beregnet til indtagelse i forbindelse med et lille mængde vand.

Personer, der er ramt af virusinfektioner kan købe Famvir tabletter indeholdende 125mg, 250mg eller 500mg Famciclovir. Efter at være kommet ned i maven, opløses tabletten hurtigt og frigiver de indeholdte komponenter.

Famciclovir er en prodrug af Penciclovir. Efter oral indtagelse, bliver den aktive ingrediens Famciclovir hurtigt metaboliseret til Penciclovir, som trænger ind i virus cellerne og metaboliseres inde i dem i løbet af 7-20 timer og derved forhindres reproduktion af viruscellerne.

Hvis du ønsker at købe Famvir medikamentet, kan du have tillid til at den aktive ingrediens vil demonstrere sine hæmmende egenskaber overfor enhver form for virus. Penciclovir trænger ind i viruscellerne, metaboliseres inde i dem over en 7-20 timers periode og forhindrer reproduktionen af viruscellerne.

Hvordan tager man Famvir?

Den anbefalede dosering for Famvir afhænger af alvorligheden og mængden af symptomer samt typen af den patogene virus. Folk med forskellige typer af herpes rådes til at tage Famvir tabletter på 125mg, 250mg eller 500mg hver 8,12 eller 24 timer.

Folk med herpes zoster (helvedesild) er eksempelvis bedst tjent med at købe Famvir 500mg tabletter. Tabletterne bør tages hver 8. time over en periode på 7 dage. Behandlingen bør påbegyndes så hurtigt som muligt efter diagnosticeringen af helvedesild.

Sikkerhedsforanstaltninger

Den anbefalede daglige dosis af Famvir, reduceres hos patienter med akut nyresvigt. Hvis Famvir bruges af folk med immundefekter, skal de undersøges ofte, og jævnligt være i kontakt med en læge.

Folk, der ønsker at købe Famvir (Famciclovir) bør informeres om at dette medikament kan forårsage bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger er kvalme og hovedpine.

Andre bivirkninger kan også manifestere sig under brug af Famvir tabletter. Sjældne bivirkninger er hovedpine, træthed, oppustethed, hyppig afføring, opkast, mavesmerter, udslet og kløe.

Hvor kan jeg købe Famvir?

USA, Canada, UK, Australien, New Zealand, Italien, og Denmark – dette er ikke en komplet liste af de lande, hvor du kan købe det antivirale medikament Famvir. Medikamentet fremstilles af det største farmaceutiske firma, Novartis (Schweiz).

Famvir sælges i EØS landene under navnene Famvir Zoster, Famciclovir Sandoz og Famciclovir SB. I USA kan du købe generisk Famvir fra Cipla (Indien), Teva (Israel), Apotex (Canada) og andre farmaceutiske firmaer.

Det antimikrobiske medikament Famvir leveres i blisterpakninger eller i plastik flasker indeholdende 10, 15, 21 eller 30 filmovertrukne tabletter. Hvide, bikonvekse tabletter på 125mg og 250mg har “Famvir” graveret på den ene side og “125” eller “250” på den anden.

Famvir 500mg tabletter indeholder mere aktivt stof, så de laves i oval form for at lette intagelsen. De er også graveret med inskription, som indikerer mærkenavn og dosering.

Hvor køber man billig Famvir?

Famvir tabletter kan nogle gange anbefales til langvarig behandling eller forebyggelse af virussygdomme. I dette tilfælde, kan prisen på en Famvir tablet have en stor betydning for den samlede pris for den medicinske behandling.

Det er meget forståeligt, at folk ønsker at købe billig Famvir online. De fleste online apoteker har lavere priser, end almindelige apoteker. Antivirale medikamenter bør tages umiddelbart efter herpes symptomernes indtræden, så det kan anbefales at købe Famvir uden recept med dag til dag levering.