deltasone_denmark

Deltasone hører til gruppen af medikamenter kaldet syntetiske glukokortikoider. Deltasone produceres af firmaerne Pharmacia og Upjohn. Medikamentet leveres i tabletform. Hver Deltasone tablet indeholder 2.5mg, 5mg, 10mg, 20mg eller 50 mg af den aktive ingrediens.Prednison

Medicinsk undersøgelse og en recept er påkrævet for at kunne købe Deltasone. Medikamentet udskrives til behandling af forskellige hudsygdomme, såsom dermatomyositis, polyarteritis nodosa,  dissemineret lupus erytematosus, eksem, erythema multiforme, allergisk og exfoliativ dermatitis.

Medikamentet Deltasone kan også anbefales til behandling af sygdomme som svær astma, adrenal hyperplasi, akut leukæmi, gigt, colitis ulcerosa og reumatoid arthritis.

Når du køber Deltasone, bør du konsultere en farmaceut og forhøre dig om den bedste måde at tage tabletterne på. Doseringen bliver udskrevet individuelt, afhængigt af alvorligheden af sygdommen og patientens reaktion.

Den anbefalede initial dosis for voksne er 5mg til 80mg Prednison pr dag. Den maksimale dosis bør aldrig overskride 250mg af Deltasone pr dag.

Folk med adrenogenitalt syndrom står sig bedre ved at købe 5mg eller 10mg Dentasone tabletter. Til behandling af denne sygdom er en passende dosering en Deltasone 5mg eller 10mg tablet om dagen.

Deltasone medikamentet kan udskrives til børn og spædbørn. For børn ældre end 1½ år, er den anbefalede initial dosis 0.5mg/kg kropsvægt pr dag. Om nødvendigt kan denne dosis fordobles eller endop tredobles.

Deltasone og andre Prednison-holdige medikamenter er kontraindikeret af mavesår, osteoporose og kraftige neuroser. Folk med hypertension, diabetes eller tuberkulose bør tage Deltasone med forsigtighed.

Når du køber Deltasone (Prednison), skal du være klar over, at det et kraftfuldt medikament. Overskridelse af den dagligt anbefalede dosis forøger ikke effektiviteten af sygdomsbehandlingen og kan forårsage bivirkninger.

Almindelige bivirkninger ved Deltasone tæller forhøjet blodtryk, mavesmerter, depression og søvnforstyrrelser. Hvis bivirkninger manifesterer sig, kan den anbefalede dosering af Deltasone ændres.

Daglig indtagelse af Deltasone forøger appetitten, hvilket kan medføre vægtforøgelse. Det er vigtigt at holde en lav-kalorie diæt og øge den fysiske aktivitet for at forhindre tilstedekomsten af unødige kilo.

Bliv ikke overrasket, hvis farmaceuten tilråder dig at købe calcium-holdige multivitaminer sammen med Deltasone. Deltasone fremmer, ligesom andre kortikosteroider, udskillelsen af calcium fra kroppen

Calcium mangel øger risikoen for frakturer og andre knogledeformiteter. Derfor bør folk, specielt folk ældre end 45 år, tage ekstra calcium i den periode, de er i behandling med Deltasone tabletter.

Medikamentet Deltasone blev godkendt af FDA i juni 1955, men nu sælges det ikke i USA. Løbetiden på markedsføringstilladelsen for Deltasone medikamentet er udløbet, så mange folk stiller spørgsmålet – Hvor kan man købe Deltasone i USA?

Deltasone er ikke tilgængeligt på hylderne på amerikanske apoteker, men i USA kan man købe generisk Deltasone, som er identisk med mærkevare medikamentet med hensyn til effektivitet. Sådanne medikamenter har identiske farmakodynamiske og farmakokinetiske egenskaber og kan derfor bruges som erstatning.

Analoger til Deltasone kan markedsføres under det internationale fællesnavn Prednison eller under mærkevare navne, for eksempel Rayos. Folk kan købe generisk Prednison fra Vintage, Jubilant Cadista, Hikma, Contract, Roxane, Watson, Mutual og andre farmaceutiske firmaer.

Hvis ikke syntetiske glukokortikoider er tilgængelige på det lokale apotek, kan du bestille generisk Deltasone online overalt i verden. Prisen og leveringshastingheden for Deltasone kan variere alt efter hvor i verden man bor.

Moderne teknologi gør processen for indkøb af Deltasone endnu lettere og hurtigere end tidligere. Online apoteker tilbyder generisk Deltasone til den laveste pris og uden recept.

En anden fordel på online apoteker er det faktum, at de kan tilbyde professionel rådgivning fra en farmaceut ganske gratis. Hvis du har spørgsmål kan du stille dem via telefon eller e-mail.

Før du bestiller generisk Deltasone, bør du gennemlæse købsguiden. Når du vælger en af de mulige leveringsmetoder, bør du holde øje med leveringstiden. Ekspreslevering er dyrere, men vil muliggøre at du kan påbegynde sygdomsbehandlingen hurtigst.

Prisen på Prednison-holdige medikamenter kan variere, ikke blot hos forskellige, men endog på det samme onine apotek. Nogle online apoteker har et direkte samarbejde med producenterne af syntetiske glukokortikoider. Dette gør det muligt for dem at tilbyde disse medikamenter til lave priser.