For at slippe af med acne, kan danske borgere købe Clindoxyl – gel til udvortes brug. Denne medicin kan løse problemet med mild til moderat akne.

Clindoxyl gel er en kombineret lægemiddel, som omfatter:

  • Benzoyl – er en høj lipofil oxidant, hvilket giver en udtalt antibakteriel virkning på mikroorganismer – agenser, acne, har en keratolytisk virkning;
  • Clindamycin – er et aktuelt antibiotikum med bakteriostatisk virkning mod et bredt spektrum af mikroorganismer, inhiberer proteinsyntese i bakteriecellen.

Næsten alle mikroorganismer – agenser, acne er følsomme over for Clindamycin effekt. Clindoxyl gel indeholder også Benzoyl, hvilket minimerer muligheden for bakterier forekomst resistente over for Clindamycin.

Tilstedeværelsen af ​​to aktive ingredienser i Clindoxyl gel bidrager til mere effektiv behandling af acne end anvendelse af mono-komponent lægemidler. Clindoxyl fremmer en større patienternes engagement i acne behandling.

Begge aktive komponenter af Clindoxyl gel absorberes godt ind i huden. Benzoyl og Clindamycin påvirker ikke absorptionen af ​​hinanden. Clindamycin metaboliseres i leveren og dets halveringstid gør ca. 9 timer. Benzoyl har systemisk virkning – mindre end 5% af lægemidlet får den systemiske cirkulation.

Hvert gram gel indeholder 50 mg benzoyl og 10 mg clindamycin. Gelen sælges i aluminiumsrør, der kan indeholde 5 g, 6 g, 15 g, 25 g, 30 g, 50 g, 55 g, 60 g eller 70 g Clindoxyl. En person bør købe dette stof ved almindelig apotek er receptpligtige af den behandlende læge. Den medicinske eksperter vurdere varigheden af ​​gelen ansøgning i overensstemmelse med acne sværhedsgrad.

Unge over 12 år og voksne kan bruge Clindoxyl. Før påføring af gelen, skal huden vaskes med varmt vand med en ansigts sæbe. Et tyndt lag af Clindoxyl påføres på alle berørte områder af huden en gang dagligt. Lægemidlet er foretrukket at anvende om aftenen før sengetid.

Clindoxyl fugter, blødgør huden og absorberer overskydende talg. En vigtig faktor er blegende virkning af gelen, idet hyperpigmented pletter ofte forbliver på huden efter forsvinden af ​​acne symptomer.

Hvis gelen ikke gnides ind i huden let, betyder dette, at for meget gel påføres. Anvendelse af stor mængde af Clindoxyl forbedrer ikke sin virkning, men kan øge risikoen for hudirritation. Efter at have brugt Clindoxyl, vaske hænderne grundigt.

Anvendelse af gelen udelukker ikke muligheden for at anvende supplerende moisturizers for huden. I forekomsten af ​​øget tørhed af huden, reducere hyppigheden af ​​ansøgningen eller slukke midlertidigt af Clindoxyl.

Køb Clindoxyl til brug i en begrænset periode, som ikke bør overstige 12 uger. Den terapeutiske virkning på betændte og ikke-betændte områder af huden bliver mærkbar i 2-5 uger efter påbegyndelsen af ​​hjælp Clindoxyl. At opnå en fuldstændig terapeutisk virkning er normalt tilstrækkeligt 6 ugers regelmæssig anvendelse af gelen.

Fordelene ved anvendelse af Clindoxyl til behandling af acne:

  • er effektiv mod næsten alle mikroorganismer – de forårsagende midler af sygdommen;
  • giver ikke kun et bakteriostatisk, men også sebostatisk (modvirker overdreven produktion af sebum);
  • er et alternativ til oral indgivelse af antibiotika inden for tetracyklingruppen brugt mod hudsygdomme.

Således anvendelse af kombineret lægemiddel Clindoxyl er meget effektiv metode til behandling af mild til moderat akne.

En virksomhed Glaxo Operations, som er en del af GlaxoSmithKline, er involveret i produktion af gelen. I november 2001, Canada blev det første land, hvor det blev muligt at købe Clindoxyl gel.

I Danmark blev Clindoxyl godkendt den 15. december 2004. Den danske leverandør af gelen og ejeren af ​​varemærket er et selskab Stiefel Laboratories, et datterselskab af GlaxoSmithKline.

Gelen sælges ikke kun i Danmark og Canada, men også i andre lande, herunder Østrig, Grækenland, Finland, Singapore og Brasilien.

Du kan købe Clindoxyl gel under varemærket Clindoxyl gel bruges i Tyskland, Sverige, Tjekkiet, Ungarn, Italien, Holland, Letland, Estland, Portugal, Polen, Spanien, Slovakiet, Litauen, Irland, Malta, Storbritannien og USA .

En person kan købe en gel til acne behandling ikke kun på regelmæssig apotek. For at skille dig af behovet for at få en recept, kan personen købe Clindoxyl gel online.