bimatoprost_denmark

Bimatoprost er en ophthalmisk opløsning, der bruges til at reducere førhøjet tryk i det indre øje i forbindelse med kronisk åbenvinklet glaukom og okulær hypertension hos voksne og unge over 18 år.

Hvad er Bimatoprost?

Bimatoprost er en syntetisk analog til prostaglandin F2 alfa, som findes i lave doser i kroppen hos mennesker. Bimatoprost blev første gang godkendt af det amerikanske FDA som en ophthalmisk opløsning 0.03% til behandling af forøget intraokulært tryk i marts 2001.

Nutildags bruges Bimatoprost i over 80 lande, og du kan købe Bimatoprost-holdige medikamenter ikke kun i Danmark, Polen og Storbritannien, men også i Canada, Australien, USA og New Zealand. Allerede i løbet af de kliniske forsøg, blev det klart at Bimatoprost påvirkede væksten af øjenvipperne.

Baseret på de kliniske data, begyndte firmaet Allergan i samarbejde med det amerikanske FDA at foretage studier af sikkerheden og effektive anvendelse af Bimatoprost opløsning 0.03% til æstetiske formål (tykkelse, længde og farve af øjenvipper).

I løbet af disse studier, blev det klart at Bimatoprost har en høj sikkerhedsprofil i forhold til behandling af både okulær hypertension, åbenvinklet glaukom og øjenvippe hypotrikose.

Alle patienter, der ønsker at købe Bimatoprost rådes til at opnå indgående kendskab til Bimatoprost medikamentet og læse forbrugeranmeldelser om det.

Hvordan bruger man Bimatoprost?

Det bør bemærkes, at ophthalmisk opløsning af Bimatoprost findes i forskellige koncentrationer: 0.03% og 0.01% forefindes på det globale marked (pakning: hvide polyethylen flasker indeholdende 3 ml sterile øjendråber).

Bimatoprost ophthalmisk opløsning bruges en gang dagligt, om aftenen. Hvis Bimatoprost øjendråber bruges mere end en gang dagligt, kan det intraokulære tryk falde markant.

Før køb af Bimatoprost bør forbrugeren læse anvendelsesinstruktionerne meget grundigt og følge den anbefalede dosering af Bimatoprost.

Den anbefalede dosering af Bimatoprost er en dråbe af den sterile opløsning i de(t) behandlingskrævende øje. Før brug af Bimatoprost fjernes makeup og kontaktlinser. Med rene hænder klemmes 1 dråbe af Bimatoprost ind ved det nederste øjenlåg i det behandlingskrævende øje.

Derefter bør patienten lukke øjet i et kort stykke tid, indtil dråben har spredt sig over hele øjenæblet. Om nødvendigt tørres eventuelt overskydende Bimatoprost opløsning væk med en ren klud.

For at forhindre infektion og skade på øjet, bør patienten ikke røre øjenlåget med spidsen af Bimatoprost flasken. Efter anvendelse af medikamentet, lukkes flasken og placeres et sted hvor den er utilgængelig for børn.

Hvis patienten ønsker at vide mere om anvendelsesmetoden for øjendråberne, kan han konsultere en apoteker eller bekendtgøre sig med instruktionerne for Bimatoprost før indkøb af dette.

Sædvanligvis er der billeder i indstiksbladet, hvor anvendelsesmetoden for Bimatoprost ophthalmiske dråber er vist, hvilket muliggør hurtig forståelse for forbrugeren af hvordan man bruger medikamentet.

Bimatoprost: bivirkninger

Ligesom andre medikamenter, har Bimatoprost sterile øjendråber en række bivirkninger, som kan opstå, men det er værd at notere sig, at det kun er få patienter, der oplever dem. De mest almindelige bivirkninger ved Bimatoprost inkluderer svag rødmen af øjenlågene, kløe og øjentørhed.

For at bekendtgøre sig med den komplette liste af bivirkninger for Bimatoprost, anbefales patienten at læse online anmeldelser af Bimatoprost eller kundetilbagemeldinger før køb af Bimatoprost dråber.

Bimatoprost: generiske medikamenter

Hvis du bestemmer dig for at købe Bimatoprost, så undersøg tilgængeligheden af generiske Bimatoprost medikamenter på apoteket og sammenlign priserne. Borgere i Europa, Australien, Canada og USA har mulighed for at købe generisk Bimatoprost under varemærker såsom Bimakolan, Bimat, Latisse, Glabrilux, Lumigan, Bimican, Treprovist og Careprost.

Hvis du ønsker at købe Bimatoprost hurtigt, så gør brug af servicen fra et online apotek. Ved at købe Bimatoprost ophthalmisk opløsning online, kan du spare tid og penge.