Køb antabuse online

antabuse_denmark

Antabuse er et medikament, der bruges til behandling og forebyggelse af tilbagefald i alkohol afhængighed. Antabuse anti-alkohol medikamentet er et receptpligtigt lægemiddel. Alle patienter, der ønsker at købe Antabuse på apoteket, skal have en lægeordineret recept.

Den aktive mekanisme i Antabuse anti-alkohol medikamentet er baseret på egenskaberne for den aktive ingrediens, Disulfiram, hæmning af aldehyd dehydrogenase og forhøjning af acetaldehyd indhold i blodet.

Hvis en person har besluttet at købe Antabuse, bør han vide at det forhøjede niveau af acetaldehyd, ved indtagelse af alkohol, kan forårsage kraftige fysiske reaktioner, såsom hovedpine, kvalme, opkast, lavt blodtryk og fysisk svækkelse.

I kontrast til andre anti-alkohol medikamenter, reducerer Antabuse (Disulfiram) ikke trangen til alkohol, og det påvirker ikke hjernen hos personen, der lider af alkoholisme.

Effektiviteten af anti-alkohol behandlingen med Antabuse medikamentet afhænger i høj grad af hvilket stadie, sygdommen er på. Jo tidligere behandlingen påbegyndes, destor større er sandsynligheden for helbredelse af alkoholisme.

Anti-alkohol medikamentet Antabuse markedsføres i form af tabletter i Europa, USA, New Zealand og Australien. Patienter i disse lande har mulighed for at købe to forskellige typer Antabuse tabletter hos lokale apoteker: enterisk overtrukne tabletter og brusetabletter.

Hver tablet af Antabuse indeholder en af de følgende:

  • Disulfiram 200mg
  • Disulfiram 250 mg
  • Disulfiram 400mg
  • Disulfiram 500 mg

For hver type tablet, er der en forskellig anvendelsesmetode og doseringsregime. Derfor anbefales alle patienter at tage det anti-alkoholiske medikament Antabuse (Disulfiram) med det samme de vågner om morgenen.

Behandling af alkohol afhængighed med konventionelle Antabuse tabletter påbegyndes med en daglig dosering på 100 mg (en halv 200mg tablet). Patienten skal forblive på denne Antabuse dosering med 100mg dosis en gang dagligt i 1-2 uger.

Tabletten af anti-alkohol Antabuse bør sluges hel, uden at tygge den og i forbindelse med indtagelse af et glas væske. Over tid øges doseringen af Antabuse gradvist til 300 mg om dagen.

Vedligeholdelsesdosis for Antabuse er 150-200 mg Disulfiram om dagen over adskillige år. Behandlingen af alkoholafhængighed og dens varighed skal justeres individuelt for den enkelte patient.

Hvis patienten ønsker at købe Antabuse brusetabletter, anbefales det at han sætter sig ind i anvendelsesprocessen for disse. 100ml vand er nok til at opløse en Antabuse brusetablet. 200 – 500 mg af anti-alkohol medikamentet Antabuse skal indtages oralt, afhængig af den individuelle dosering.

En test for disulfiram-alkohol reaktion bør tages hver 7-10 dage efter påbegyndt behandling med medikamentet. Hvis testen viser gode resultater, bør anti-alkohol behandlingen fortsættes med vedligeholdelsesdosisen, der ikke overskrider 200 mg Antabuse om dagen.

Patienter udviser forskellig tolerance overfor Antabuse medikamentet til behandling af alkoholafhængighed. Nogle kan opleve alvorlige bivirkninger ved Antabuse, mens andre kun oplever mindre bivirkninger.

Det afhænger af den anvendte dosis af Antabuse og de individuelle egenskaber for patienten. De oftest forekommende, men også mildeste og selvbegrænsende bivirkninger, er dem der er forårsaget af Disulfiram, den aktive ingrediens. Disse inkluderer metallisk smag i munden, hovedpine, allergiske hudreaktioner, træthed og udmattelse.

Det kan forårsage prikken, følelsesløshed, svækkelse og smerter i øvre og nedre ekstremiteter. Det bør noteres at efter patienten stopper med at tage Antabuse (Disulfiram), formindskes neuropatien.

De sjældne, men alvorlige bivirkninger ved Antabuse er psykose, delirium og levertoksicitet. For at reducere risikoen for bivirkninger, bør du konsultere egen læge og få bestemt et passende doseringsregime for Antabuse, før du begynder at købe medikamentet.

Som alle medikamenter har Antabuse kontraindikationer. Patienten rådes til at gennemgå en komplet undersøgelse af hele kroppen før de køber Antabuse.

Det er nødvendigt at gennemføre undersøgelsen for at bestemme den funktionelle tilstand for alle organer og systemer i kroppen, således at behandlingen af alkoholafhængighed forløber sikkert og uden for mange gener.

Patienterr, der ønsker at købe Antabuse, men ikke kan finde det på det lokale apotek, kan købe generisk Antabuse, som har den samme terapeutiske effekt.

Europæere kan købe generisk Antabuse under handelsmærker såsom Esperal, Disulfiram eller TTD-83-84. Hvis en patient har brug for at købe Antabuse hurtigt for at påbegynde behandling af alkoholafhængighed i en fart, kan han bestille Antabuse online. Patienter med alkoholafhængighed kan købe Antabuse online i Canada, Storbritannien, USA og alle andre lande i verden.