acetaminophen

Acetaminophen er en effektiv og en af de mest kendte analgetiske og antipyretiske lægemidler i hele verden. Acetaminophen sikkerhed er bevist af mange kliniske forsøg, så dette stof er ordineret til behandling af voksne, ældre og børn.

Dag Acetaminophen er ordineret til at lindre mild til moderat smerte herunder gigtsmerter, migræne, hovedpine, postoperative smerter, menstruationssmerter, ondt i halsen og tandpine. Acetaminophen er også almindeligt anvendt til at styre feber og feber forkølelse.

I dag kan man købe Acetaminophen på lokale apoteker i Danmark, Norge, Holland, Frankrig, Storbritannien, USA eller ethvert andet land i verden. Acetaminophen er også tilgængelig på online-apoteker til den laveste pris.

Det skal bemærkes, at Acetaminophen også er kendt som paracetamol. Derfor, hvis du ønsker at købe Acetaminophen i Danmark, Storbritannien eller i nogle andre EU-lande, kan du finde denne smertestillende og antipyretisk lægemiddel under navnet Paracetamol.

Tabletter og rektale stikpiller Acetaminophen sælges uden recept. Løsning til injektioner Acetaminophen er solgt på recept, der almindeligvis anvendes i ambulant.

Acetaminophen dosering og sikkerhed

Løsning til injektioner og suppositorier Acetaminophen er ikke altid praktisk at bruge. Imidlertid kan opløsning eller suppositorier Acetaminophen være særligt anvendelige til patienter, der ikke kan sluge tabletter i øjeblikket.

Acetaminophen stikpiller er ordineret til at kontrollere smerte og feber hos voksne og børn, herunder i henhold til 12 måneder. For eksempel skal patienter tre måneder vejer 5 kg administreres med en Acetaminophen 60 mg rektal stikpille op til 4 gange om dagen.

Hvis et barn vejer mere end 5 kg og ældre end 3 måneder, kan den daglige dosis af acetaminophen øges. For eksempel bør børn på 12 år vejer 40 kg administreres med en rektal dosis Acetaminophen 500mg op til 4 gange om dagen. Mere end 4 timer, bør passere mellem regelmæssige doser.

Sikkerhed for Acetaminophen tabletter er ikke blevet bevist til brug til børn under 6 år. Derfor er Acetaminophen tabletter ordineres til behandling af smerter og feber hos voksne og børn over 6 år.

For at sikre en optimal smertestillende og antipyretisk effekt, voksne og børn over 12 år bør tage to Acetaminophen 500 mg tabletter cirka hver 4. time. Den maksimale dosis af otte Acetaminophen tabletter om dagen bør ikke overskrides.

Hvis du har købt Acetaminophen 500mg tabletter til behandling af børn 6-12 år, starte behandlingen med en halvdel af tabletten hver 4. time. Hvis analgetisk eller antipyretisk virkning er utilstrækkelig, kan en enkelt dosis øges til én Acetaminophen 500mg tablet. For børn under 12 år, den maksimale dosis gør fire Acetaminophen 500 mg tabletter om dagen.

Hyppige og sjældne bivirkninger af Acetaminophen

Ligesom alle andre antipyretiske og smertestillende medicin, kan Acetaminophen give bivirkninger, men det sker meget sjældent. Acetaminophen er opført på en liste over de sikreste stoffer blandt alle farmaceutiske grupper.

De fleste medikamenter har hyppige, fælles og sjældne bivirkninger. Men hvis at undersøge en liste over Acetaminophen bivirkninger, kun sjældne og meget sjældne bivirkninger såsom bronkospasmer, allergiske reaktioner og urticaria kan findes der.

Det skal bemærkes, at hyppig indtagelse af høje doser af Acetaminophen øger risikoen for overdosis, og som et resultat – leverskader. For eksempel i De Forenede Stater, misbrug af acetaminophen er en af de almindeligste årsager til leversvigt.

Hvis du oplever mavesmerter, skarpe tab af appetit, bleghed, opkastning, kvalme, eller andre tegn på Acetaminophen overdosis, straks søge lægehjælp eller ringe til giftkontrolcenter.

Hvis du har købt Acetaminophen, ikke smide indlægssedlen. Der kan du finde telefonnummeret på den giftkontrolcenter, hvor du kan ringe til en gratis konsultation.

Køb Acetaminophen online

Fremskridt i teknologi har ført til, at du i dag kan købe Acetaminophen online uden at forlade dit hjem. Du bestiller Acetaminophen online og få effektive smertestillende og antipyretisk lægemiddel i et par dage.

Du kan bestille Acetaminophen online fra Danmark, Frankrig, Tyskland, Sverige eller et andet land i verden. Hvis du bor i store byer i verden, kan Acetaminophen leveres inden for en nat eller næste dag.

I dag online-apoteker tilbyder den billigste Acetaminophen, som kun kan findes på det farmaceutiske marked, og det er let og enkelt at sørge for, i dette. Lær prislister fra forskellige online-apoteker og vælge de bedste tilbud.

Online apoteker har lave omkostninger ved at drive forretning, højt niveau af salget, samarbejder med de bedste producenter af smertestillende og antipyretiske lægemidler og derfor tilbyder Acetaminophen til den bedste pris.

Enkelhed, tilgængelighed, sparer tid og penge er de vigtigste fordele ved online-apoteker. Du udfører et par enkle trin og Acetaminophen vil blive sendt til den adresse, du angav på samme dag.